- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #101.001
Günaydın kızlar...
Aylin doğum günün kutlu olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şunu anladım gecelik pijama değilmiş olay evlendiğimizden beri saten gecelik dantelli sütyen takım giyiyordum dün akşam regl oldum pijama giydim adam demez mi aa bu çok güzelmiş en azından danteli yok gözüme çok değişik geldin karıcım ben şokkk
günaydın kızlarrr evlenincede durum pek değişmiyor nilaycım 12 den önce yatamıyorsun ama bu sefer hayallerle değil ev işleri ile oyalanıyorsun 2 gündür evdeyiz ama bir uzanıp tv seyredemedik
günaydın kızlar
nilay hayırlı olsun kız baarsın kocişinde alır hediye :)))
Günaydın kızlar...
aylin nice mutlu yıllar
doğum günün kutlu lsun
valla balayı dönüşü hemen işe başlayınca öyle oluyo buket
düzen oturtmak biraz zaman alıyo
ilk hafta benimde öyle geçmişti
bide tatil dönüşü götürdüklerini yıka ütüle yerleştir falan
pek dinlenmeye birlikte zaman geçirmeye fırsat kalmıyo yani
Ay bukettt çok güldüm kız.Farklılıkdan hoşlaşıyorlar demek ki.
Ben hep eşortman giyerim dediğim gibi benim kocişe gecelik giyme düşüncem farklı görünüyor.
Oy oy oy.
Biz bu konuyuda çok konuşuyoruz buket.
Eşim oturup tv izlerken benim temizlik yapmama karşı.Birlikde yaparız sonra birlikde dinlenir birlikde uyuruz.
Ben ayrı istemiyorum diyor.Ama bunun ne kadarı gerçekleşir bilemiyorum.
Aylincim nice nice yıllara sevdiğinleeeeee
Yani kübracım eşinn pijamasını eşofmanını tişörtünü giyenini duymuştum ama atletiniduymamıştımm![]()
tam da saydıklarınla uğraşıyoruz akşamları canım ya evide biz yerleştirmediğimiz için dolapları boşaltıp tekrar yerleştiriyoruz çünkü dolaplar tam doluydu alışverişte aldıklarımız açıkta kalmıştı düzenleyerek kendimize yer açmaya çalışıyoruz
2 gündür eşimde oturmuyor ki canım ben bulaşıklarla yemekle boğuşurken o ilk gün çamaşır makinesinden çamaşırları aldı astı dünde toplayıp kaltladı banyo dolabını düzenledi bende bu akşam ancak yemek bulaşık mutfağı sil süpürle uğraştım birde en haylazından tramisu yaptım
akşama bende deneyeceğim sonucu bildiririm![]()
bukooo sen değişiklik yapp atletinn kol kısmını kafandarr geçirr görr bakkk seninki dayanamayacak sanaa![]()
yok fahriyecim şimdi zaten erkek atleti bize bol oluyor firikiğe daha müsiat bir atlet. o yüzden zaten tercih eidyorum![]()