• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar gene kaynatmaya başlamışsınız canım benimmmm aylinciğimmm canım benim doğum günün kutlu olsun kuzum iyiki doğdun iyiki varsın rabbim sevdiklerinle beraber nice yaşlar nasip eylesin nene olduğun zamanlarıda görelim inş. kuzum

Ayy kızlar sağolun
teşekkür ederim
eşim çiçek göndermiş ama canlı çiçek çok güzel
umarım bakabilirim
çiçek bakma özürlüyüm de ben
umarım bunu da kurutmam

benim de çeyiz serilirken dayımın eşi menekşe almış bende hava alsın diye merdivenlere koydum kayınvalidemde çiçek merkalsıı ölür biter attım dışarı diye almış sözde bakıcak ya geçen kaynım balkonda çarp dökül yere menekşem rahmetli oldu :( manevi değeri vardı
gitti bende çiçek bakma özürlüsüyüm yapayları daha çok seviyorum renkli ev hediyesdi getirmişlerdi kırmızı çok hoştu en azından solma ölme su dökme derdi yok

şimdi fikir istiyorum

akşam annemlere kısır patatates salatası yapmayayım hem yeşillik yok

patates haşlasam zeynebin yaptığı mantı gibi içine rus salata koysam saçma olur mu

salatasız da tabak boş gibi

benim de çeyiz serilirken dayımın eşi menekşe almış bende hava alsın diye merdivenlere koydum kayınvalidemde çiçek merkalsıı ölür biter attım dışarı diye almış sözde bakıcak ya geçen kaynım balkonda çarp dökül yere menekşem rahmetli oldu :( manevi değeri vardı
gitti bende çiçek bakma özürlüsüyüm yapayları daha çok seviyorum renkli ev hediyesdi getirmişlerdi kırmızı çok hoştu en azından solma ölme su dökme derdi yok

ben canlı çiçek seviyorum ama büyük yeşil yapraklı olanları seviyorum
yapayları sevmiyorum
2 tane var evimde onlar bile fazla geliyo ama ikisininde manevi değeri var
biri nişan çiçeğim diğeride patronumun ve eşinin nişanımda getirdiği çiçek
ikiside benim için çok kıymetli
bana da kayınvalidemin arkadaşı evime ilk kez gelirken getirmişti menekşe
o gün başka biri çarptı düşürdü bi yaprğı kırılmıştı
ama ben ona güzel bakmışım galiba yerini de sevdi
şuan o kafdar güzel oldu ki maşallah diyeyim çiçeğime :)))
şimdi eşimin gönderdiği pek uzun ömürlü olmuyomuş ama elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıcam
ooyyy kocişim yaa çooook seviyorum :69:

aynen bende çiçek bakım engellisiyim düğünde salona bir bayiimizden orkide geldi ama çiçek nasıl güzel içim gidiyor onu eve almak için salonuma da çok yakışır ama sırf çiçeğin ömrünü düşündüğüm için kayınvalideme bıraktım nasılsa ona gidiyoruz görürüm onda artık yarın zaten yemeğe gideceğiz kayınvalideciğime

ben masumum nilay başlattı:9:

Aylincim canım doğum günün kutlu olsun kocacınla çoluk çocuk bir ömür çok mutlu bir hayat sürmenizi diliyorum canım

Aaaa tek suçum gecelik aldım demek ben masumum hakim abla :9:

Kocamı özledim zaten.Yarına kadar sabırlı olmam lazımm

benim kocamın atletini giysem uzun nene geceliği olur en iyisi değişiklik olsun benimkilerden ona denemek .)))

:1::1:

şimdi fikir istiyorum

patates haşlasam zeynebin yaptığı mantı gibi içine rus salata koysam saçma olur mu

yoğurtlu havuçta koyabilirsin canım ben akşama yapacaktım eşimle istasyonda denk geldik eve birlikte geldik yapamadım. Ama rus salatasıda olur tabi

şimdi fikir istiyorum

bebişimm patatestleri haşlayıp bir kapta ez ve içine mayonez biraz yoğurt tuz karıştırıp top top yapıyorsun onlarıda rendelenmiş havuş kırmızı lahana ya bölee top top harika görünüyorlar kuzum ve leziz oluyorlar

benim yüzüklerimmi parmaklarımmı sanki bollaşıyor yermi ediyor önceden dmndüre döndüre çıkarırdım şimdi hiç zor olmuyor pırt çıkıyor

işte sen öyle söyleyince bende akşam başımdan geçen ve konuya cuk oturan olayı anlatayım dedim sen gecelik aldım demeseydin konu buralara gelmeyecekti:1:

Hadi hadii anlatasın varmış seninde gecelik bahane olmuşşş :1:

Siz anlattıkça ben hevesleniyorum.Hem çok az kaldı.
Hemde sanki zaman geçmicekmiş gibi geliyor.Benim tek istediğim kocam yanımda olsun.
Ellerim elinde,başım gögsünde,kokusu burnumda,sarılayım kocaman kapıyayım gözlerimi uyuyalım.:16:

benim kocamın atletini giysem uzun nene geceliği olur en iyisi değişiklik olsun benimkilerden ona denemek .)))

:60::60:

Hadi hadii anlatasın varmış seninde gecelik bahane olmuşşş :1:

Siz anlattıkça ben hevesleniyorum.Hem çok az kaldı.
Hemde sanki zaman geçmicekmiş gibi geliyor.Benim tek istediğim kocam yanımda olsun.
Ellerim elinde,başım gögsünde,kokusu burnumda,sarılayım kocaman kapıyayım gözlerimi uyuyalım.:16:

nilay ilk zamanlar unut güzelim sen uyumayı sarılıp uyumak birde pehhhhhhhhh. sarıldığın an gittin kızım. masumiyet yok :60::60:

Back