- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.181
yok canım ya yapsamda içmez evlendiğimizden beri ilk defa akşam çayı dün akşam içti oda bisküvileri batırmak için çocuk gibi ya markete gidip meyva suyu ıce tea limonata ne varsa alıyo onları içiyo asitli içicekte içmez hayatta
ayy arka sayfaya geçemiyorum... sapıttı iyice site
heh işte banada yanısı oluyor. bu sayfayı görebiliyorum ama bir öncekini göremedim
hiç sorma kız bu aralar hiç gelmiyor hanımefendi facede takılıyormuş zonra dağılacağız galiba diyor bide pişkin pişkin
aramızdan ilk Eda dağılıcak heralde gidip gidip duruyoo
yok canım o kadarda bağımlı değilimde severim bende bol köpüklü türk kahvesini bende eve bakır cezve aldım
Eda hanım face te trendkız oynuyormuşunuz duyduğuma göre sizi face ortamlarında kk ortamına alsak
ohhhhhhhhhhh kızlar günahımı aldınız valla bende diyorum Allahım üzerimden ağrılıklar gidiyo..
kızlarrr geçmişi okudum geldim nolur kızmayın bana
bir arkadasın msnine birisi dadanmıs dedim ver msn ve şifreni değiştiricem dedim onu hallettim..
diğer arkadasda faceden yazıp duruyo illa trend kız oyna sonra çıkarsın iki oynadım hemen çıktım valla suçsuzum kızlarrr...
bence yanına pilavla salata hiç fena olmaz yada cacık :)
Slm kızçeler yine geldim.
Bugün menüde ezogelin çorba ve taze fasülye var.
Yanına başka yemek yapmaya gerek varmı sizce?
ben taze fasulyenin yanına pilavı hiç yakıştırmıyorum nedense ikisini biarada tat olarak sevmiyorum
ben taze fasulyenin yanına pilavı hiç yakıştırmıyorum nedense ikisini biarada tat olarak sevmiyorum
İyi br öneri, hoşgeldin bu arada.
Anacım ben pilav tutturamıyorum yaa(
makarna yap bebeğim
senin sanırım pirincin iyi değil esoşum
senin sanırım pirincin iyi değil esoşum
Güzel canımcım baldı prinç, eşim yapabiliyor güzel oluyor.
Bu arada makarna dün bitti(
Slm kızçeler yine geldim.
Bugün menüde ezogelin çorba ve taze fasülye var.
Yanına başka yemek yapmaya gerek varmı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?