2011 gelin adayları buyrun sohbete

hımm güzelmiş canım. evde hiç bişey yok benim. Eğer üşenmezsem iş çıkışı benim herifin dükkanına gidicem ve dicemki sabahki yaptığın öküzlük için bana küçük bi özür olarak kumpir yemeye götür:1: Biraz uzak ama gitsem mi gitmesemmi bilemiyorum

Ayy git bacım benim yerimede kumpir ye, hasret kaldım kumpire.
Buradakiler hiç güzel değil :((

ilk bir ay yaptım sonrası fossssssss:37:
bu cuma doğum günüm.
bakalım kocişin süprizi olcekmi bana :89:

Olur olurr, güzel bi hediye alır ve dışarı çıkarır bence :)
Biz doğum günlerimizi atlattık evli olarak geri yılbaşı,sevgililer günü ve yıldönümümüz kaldı :9:

Ayy git bacım benim yerimede kumpir ye, hasret kaldım kumpire.
Buradakiler hiç güzel değil :((
Ben en iyisi hafta sonuna erteleyim şöyle senin içinde ortaköy e gidekte bi kumpir yiyek bu akşam kuzay güney var kaçırmak istemiyorum. Demin kızlardan biri domatesli pilav dedi nasıl canım çekti anlatamam böyle üstü buharlı gözümün önünde domatesli pilav duruyo resmen kokusu burnuma geldi
esra esraaaaa senin manitanın ne tükanı var :49:

Oto lastik tükkanı şekerim lastik lazım olursa haber et :)))

Ben en iyisi hafta sonuna erteleyim şöyle senin içinde ortaköy e gidekte bi kumpir yiyek bu akşam kuzay güney var kaçırmak istemiyorum. Demin kızlardan biri domatesli pilav dedi nasıl canım çekti anlatamam böyle üstü buharlı gözümün önünde domatesli pilav duruyo resmen kokusu burnuma geldi

tmm kuzucummm..
kocişe söyleyim arabayı alırsa lastigide sizden alsın..
toplatma araba aldırıyom daha uygun :60:

yok istemem onu napcam öyle süprizi
beni biyere götürsün yeter :1:

:90::90::90:

Ayy ben hamile olsam herüfüm yandı, canım heran bişey çekiyo...

:90::90::90:

Ayy ben hamile olsam herüfüm yandı, canım heran bişey çekiyo...

heriflerin hiç bişeyden haberi olmuyo canım onlar işten gelene kadar sen kendi işini kendin görüyosun zaten. Benim ofiste arkadaş var kocan gibi hissediyorum bazen kendimi diyo :9: her nazımı kaprisi o çekiyo sağolsun hanımım canın bişey istiyomu diye bana kocamdan çok soruyo valla kız:49:

heriflerin hiç bişeyden haberi olmuyo canım onlar işten gelene kadar sen kendi işini kendin görüyosun zaten. Benim ofiste arkadaş var kocan gibi hissediyorum bazen kendimi diyo :9: her nazımı kaprisi o çekiyo sağolsun hanımım canın bişey istiyomu diye bana kocamdan çok soruyo valla kız:49:

işyerlerinde hamişlere özen gösterilsin zaten..başka türlü çekilmez esoşum

yok istemem onu napcam öyle süprizi
beni biyere götürsün yeter :1:

Benim yanımda kimseciklerde yok, kime naz yaparım :((

Bende bu hafta dolmalık biber alıp koyucam, bide kızartma yapıp koymayı düşünüyorum.

Koy canım iyi oluyor...

Back