2011 gelin adayları buyrun sohbete

:1::1::1: olsun esracım sende doğumdan sonrasına hazırlık yaparsın veee tatatatam bütük buluşmaaa:52::52::52:

ayy şimdiden onumu düşünücemm amann bizim yatak odasının yan odası diğer dairenin bebek odası geçen böyle uyucaz biz tam:61: yanda bebk başladı ağlamaya aha dedim çocuk ağlıyo bizde böyle olucaz dedim geceleri hep bebek ağlıcak:emir_bebek: senin amacın buydu zaten diyo amacına kavuştun:9:

Ben artık akşamları üşüyorum valla uzun pijamalarmı çıkardım
daha giymediğim bile var öfffffffff

gamze sexsapalitemi oldun kız kocişlerin nevri dönüyordur değişik şeyler görünce

denizcim bende uzun pijamalarımı çıkardım artıkın onları giyiyorum ama arada böyle şeylerde giyiliyor yanii:1::1::1:

üşümüyom zaten ısınıyorum:1::1::1:

aynen denizcim ben öyle seksapeliteye pek düşkün değilimdir ama kocişim bunların değişik görünce anama nerden buldun bunları dedi:52::52::52:

allah iyiliğinizi versin emi sizin :1::1:

amin nurgülüm:1::1:

ayy şimdiden onumu düşünücemm amann bizim yatak odasının yan odası diğer dairenin bebek odası geçen böyle uyucaz biz tam:61: yanda bebk başladı ağlamaya aha dedim çocuk ağlıyo bizde böyle olucaz dedim geceleri hep bebek ağlıcak:emir_bebek: senin amacın buydu zaten diyo amacına kavuştun:9:

senin kocişin çözmüş seni esracım:1::1:

Ben artık akşamları üşüyorum valla uzun pijamalarmı çıkardım
daha giymediğim bile var öfffffffff

gamze sexsapalitemi oldun kız kocişlerin nevri dönüyordur değişik şeyler görünce

ayy deniz geçen akşam bizde üşüdük eşim pijamaları çıkaralım istersen dedi..Sonra aklıma nişanda eşime aldığımız pijamalar geldi...
Çıkardım giydi bi hoşuna gitti şimdi çıkarmıo... Bende saten takımımı giyiyorum sabahları sabahlıklarımızıda giyiyoruz evcilik oynuyoruz resmen :60:

valla bende artık uzun pijamalarımı falan çıkardım
çok üşüyorum
ama arada yapmak lazım böyle şeylerde giymeli yani
ekşın lazım arada
yoksa monoton olur çok
evliliğe renk katmak lazım :60:

ayy deniz geçen akşam bizde üşüdük eşim pijamaları çıkaralım istersen dedi..Sonra aklıma nişanda eşime aldığımız pijamalar geldi...
Çıkardım giydi bi hoşuna gitti şimdi çıkarmıo... Bende saten takımımı giyiyorum sabahları sabahlıklarımızıda giyiyoruz evcilik oynuyoruz resmen :60:

bende hiç sabahlık giymedim ya kısmet olmadı çünkü okadar boş vaktmiz olmuyo:31::31:

valla bende artık uzun pijamalarımı falan çıkardım
çok üşüyorum
ama arada yapmak lazım böyle şeylerde giymeli yani
ekşın lazım arada
yoksa monoton olur çok
evliliğe renk katmak lazım :60:

:23::23:

aylin ya ben fatmagül ün suçu ne yi her izlediğimde orda kız varya davada şahitlik yapıcak onu sana benzetiyorum yada seni ona başka benzeten oldumu hiç her izlediğimde aklıma sen geliyosun

:23::23:

aylin ya ben fatmagül ün suçu ne yi her izlediğimde orda kız varya davada şahitlik yapıcak onu sana benzetiyorum yada seni ona başka benzeten oldumu hiç her izlediğimde aklıma sen geliyosun

anaaa gerçekten mi
yok kız kimse benzetmedi
ama beni illa dizilerden birilerine benzetirler
asmalı konakta seymen ağanın kardeşine benzetiyolardı ozaman bende küçüktüm tabi saç modelimde benziyodu ondan herhalde
sonrada başka diizlerden birilerine benzettiler ama hatırlamıyorum
ama bunu ilk sen söyledin

anaaa gerçekten mi
yok kız kimse benzetmedi
ama beni illa dizilerden birilerine benzetirler
asmalı konakta seymen ağanın kardeşine benzetiyolardı ozaman bende küçüktüm tabi saç modelimde benziyodu ondan herhalde
sonrada başka diizlerden birilerine benzettiler ama hatırlamıyorum
ama bunu ilk sen söyledin

ne biliyim şu profil foton yan profilya ordan çok benzetiyorum ben nedense onu gördükçe aklıma sen geliyosun :))

Back