2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok canım ya yapsamda içmez evlendiğimizden beri ilk defa akşam çayı dün akşam içti oda bisküvileri batırmak için çocuk gibi ya markete gidip meyva suyu ıce tea limonata ne varsa alıyo onları içiyo asitli içicekte içmez hayatta

Olsun varsın soğuk çay içiyomuş bak yinede :)
Bende asitli içeçek içmem hayatta allahtan eşimde sevmiyor.

hiç sorma kız bu aralar hiç gelmiyor hanımefendi facede takılıyormuş zonra dağılacağız galiba diyor bide pişkin pişkin :47:

aramızdan ilk Eda dağılıcak heralde gidip gidip duruyoo

yok canım o kadarda bağımlı değilimde severim bende bol köpüklü türk kahvesini bende eve bakır cezve aldım:15:

Eda hanım face te trendkız oynuyormuşunuz duyduğuma göre sizi face ortamlarında kk ortamına alsak

ohhhhhhhhhhh kızlar günahımı aldınız valla bende diyorum Allahım üzerimden ağrılıklar gidiyo..
kızlarrr geçmişi okudum geldim nolur kızmayın bana
bir arkadasın msnine birisi dadanmıs dedim ver msn ve şifreni değiştiricem dedim onu hallettim..
diğer arkadasda faceden yazıp duruyo illa trend kız oyna sonra çıkarsın iki oynadım hemen çıktım valla suçsuzum kızlarrr...:52:

ohhhhhhhhhhh kızlar günahımı aldınız valla bende diyorum Allahım üzerimden ağrılıklar gidiyo..
kızlarrr geçmişi okudum geldim nolur kızmayın bana
bir arkadasın msnine birisi dadanmıs dedim ver msn ve şifreni değiştiricem dedim onu hallettim..
diğer arkadasda faceden yazıp duruyo illa trend kız oyna sonra çıkarsın iki oynadım hemen çıktım valla suçsuzum kızlarrr...:52:

iyi peki o zaman kuzumm

Güzel canımcım baldı prinç, eşim yapabiliyor güzel oluyor.
Bu arada makarna dün bitti :((

canım çorba ve taze fasulye yeterli ama sen illa çeşit olsun diyosan ben böyle durumlarda yanına ya közlenmiş patlıcan biber salatası falan yapıyo yada ne biliyim karnıbahar kızartması yoğurt soslu yada biber kızartması falan meze tarzı bişey yani yada doyurucu bi salata çeşit oluyo işte

Back