2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya ben neden bu türk kahvesini hiç sevmiyorum
böyle kendi kendine yapıp içenlere ya da birbirlerine hemen bi kahve içimlik gidenlere bayılıyorum aslında
çok hoşuma gidiyo
ama içtiğimde zordan içiorum
hani diyolar ya bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır
ben de kırk yıl içmesem aramam yani o derece

Ben küçüklüğümden beri çok severim türk kahvesi ama eşim hiç içmezdi şimdi onuda alıştırım akşam yemeklerinden sonra karşılıklı içiyoruz :9:

ya ben neden bu türk kahvesini hiç sevmiyorum
böyle kendi kendine yapıp içenlere ya da birbirlerine hemen bi kahve içimlik gidenlere bayılıyorum aslında
çok hoşuma gidiyo
ama içtiğimde zordan içiorum
hani diyolar ya bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır
ben de kırk yıl içmesem aramam yani o derece

aylin bizim evdede içilmez ya bende hiç alışamamıştım.. ama eşimin ailesi kahveyi bri parça çikolatayla içiyorlar bende öyle içince bir alıştım ki sorma. şimdi kahvesiz duramıyorum. böyle laıştırabilirsin kendini

aylin bizim evdede içilmez ya bende hiç alışamamıştım.. ama eşimin ailesi kahveyi bri parça çikolatayla içiyorlar bende öyle içince bir alıştım ki sorma. şimdi kahvesiz duramıyorum. böyle laıştırabilirsin kendini

çikolatayla nescafe içmeye bayılıyorum bende
ama türk kahvesiyle de deneyeyim bakalım
belki severim

Valla ben alıştırdım artık hiç sormadan yapıp getiriyorumm :)

yok canım ya yapsamda içmez evlendiğimizden beri ilk defa akşam çayı dün akşam içti oda bisküvileri batırmak için çocuk gibi ya markete gidip meyva suyu ıce tea limonata ne varsa alıyo onları içiyo asitli içicekte içmez hayatta

bende türk kahvesini çok severim akşam yemeklerinden sonrada çayı ama benimki ağzına bile sürmez ne çay ne kahve:19:

hergün mutlaka öğle yemeğinden sonra içerim başka bir zevktir türk kahvesi benim için yudum yudum mis gibi içime çeke içiyorum eve bakır cezve aldım mükemmel oluyor onunla bayılıyorum ne demişler DOSTUNA GÜNDE 1 TÜRK KAHVESİ DÜŞMANINA 2 TÜRK KAHVESİ :1:

ayy starda çok saçma bi program başlamış gelin duymasın diyee..
Damatlara kaldıysa düğün alışverişi ayva yani :60:

yok canım ya yapsamda içmez evlendiğimizden beri ilk defa akşam çayı dün akşam içti oda bisküvileri batırmak için çocuk gibi ya markete gidip meyva suyu ıce tea limonata ne varsa alıyo onları içiyo asitli içicekte içmez hayatta

eşimde çayı çok içer muhakkak pazar günleri 4-5 demlik çay demlediğimi biliyorum :1:kahveyide sevmezdi ama alıştı benim sayemde

hergün mutlaka öğle yemeğinden sonra içerim başka bir zevktir türk kahvesi benim için yudum yudum mis gibi içime çeke içiyorum eve bakır cezve aldım mükemmel oluyor onunla bayılıyorum ne demişler DOSTUNA GÜNDE 1 TÜRK KAHVESİ DÜŞMANINA 2 TÜRK KAHVESİ :1:

yok canım o kadarda bağımlı değilimde severim bende bol köpüklü türk kahvesini bende eve bakır cezve aldım:15:

Eda hanım face te trendkız oynuyormuşunuz duyduğuma göre sizi face ortamlarında kk ortamına alsak

Back