2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu arada öyle bir geçer zamanki yi izliomusunuz?
dün akşam murat sonerle aylini öpüşürken yakalamış

ben izliyorum sonunu yakalayabildim işim bitmiyo evde yahu :86:
şimdi pc den izliyorum
murat arabayı öpüşürlerken üzerlerine sürdürdü tam çarpıcaktı
sonerin yardımcısı süpermanlık yaptı yine :1:

ohhhhh ne güzel haberler alıyoruz bugun yahu..
edacımda iyimiş..
kızlar aklımdan gecenler oluyo sanki..
üzgünümki belirtmek zorundayım
yavaş yavaş dağılıcaz :18:

sen nasılsın canım,agrın falan yok demi?

dagılmayalım ya:( herkesin isi gucu vardır,yogundur gelirler isleri bitince...

insallah oyledir yani...

kızlar selammm:80:

bende dün nefes vatan sağolsunu izledim aslında sinemadada izlemiştim ama yine izledim...

sevgilim tam askerliği bitirip gelmişti bu film çıktıgında o yüzden daha bi dokun muştu:43:

ya kızlar ben geçen böle seksü iç çamaşırı aldım pierre cardinin yan ürünüymüş ama marka aklıma gelmiyo bilen varmı:44::44:

bende dün nefes vatan sağolsunu izledim aslında sinemadada izlemiştim ama yine izledim...

sevgilim tam askerliği bitirip gelmişti bu film çıktıgında o yüzden daha bi dokun muştu:43:

ya kızlar ben geçen böle seksü iç çamaşırı aldım pierre cardinin yan ürünüymüş ama marka aklıma gelmiyo bilen varmı:44::44:

miorre kuzu olabilirmi ?

Ayy bizde nişanlıyken eşim daha askere gitmeden izlemiştik... Sonra askere gittiğinde hep aklıma ondaki sahneler geliodu.. Allaha şükür doğuda yapmadı...
Allah doğudaki askerlerimizi eşlerine ve ailelerine sabır versin :(

Back