- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #100.121
miorre kuzu olabilirmi ?
Ayy bizde nişanlıyken eşim daha askere gitmeden izlemiştik... Sonra askere gittiğinde hep aklıma ondaki sahneler geliodu.. Allaha şükür doğuda yapmadı...
Allah doğudaki askerlerimizi eşlerine ve ailelerine sabır versin
3 ay sonrada burdayım canım sadece 5 ay sonra bi süre doğum izni kullanıcağım Allah izin verirse
harikasın nurgülümçok teşekkür ederim
kızlar çok seksapeliteli şeyler var tavsiye edirem
harikasın nurgülümçok teşekkür ederim
kızlar çok seksapeliteli şeyler var tavsiye edirem
Zaman ne çabuk geçiyor kuzum... 4 ay nasıl geçti anlamadık bir bakmışız 5 ayda geçmişiz yeğenimiz dünyaya gelmiş :))
Zaman ne çabuk geçiyor kuzum... 4 ay nasıl geçti anlamadık bir bakmışız 5 ayda geçmişiz yeğenimiz dünyaya gelmiş :))
bende aldım ordan biliyorum kuzum rica ederim harika olan sensin kuzummm
anam seksapalitemi kaldı göbek aldı başını gidiyo. Bide bizimki takıntılıdır çok kilo almamı falan istemez tabi şuanki durumuma hiçbişey söylemez hamileyim çünkü özel bi durum ama geçen gün diyo ki iyi gidiyosun maşallah farkındamısın hiç kilo almadın diyo sadece karnın çıkıyo o da normal falan diyoUyuz şey
anam seksapalitemi kaldı göbek aldı başını gidiyo. Bide bizimki takıntılıdır çok kilo almamı falan istemez tabi şuanki durumuma hiçbişey söylemez hamileyim çünkü özel bi durum ama geçen gün diyo ki iyi gidiyosun maşallah farkındamısın hiç kilo almadın diyo sadece karnın çıkıyo o da normal falan diyoUyuz şey
kuzu hiç sorma zaman çok çok hızlı gidiyor valla yetişemiyoruz
uyuzlar kuzu hepsi aynı bunların kız yeni foto yokmu eklesene yawww göbişine bakammm
Anamm doğru kız bugünde bizim aydönümü 4 ay bitti vayy be gerçekten zaman çok hızlı geçiyo
Benim eşim askerdeyken çıkmıştı o film
çok anlatmışlardı ama dedim o askerden dönmeden izlemiycem izlemedim de
eşim gelince birlikte izledik
dedim iyi ki izlememişim yoksa ben bunalıma girerdim
çünkü benim eşim kısa dönem olmasına rağmen hakkari şemdinlide sınır karakolunda yaptı
çoooooooook zordu
kızlar bende almıştım bir sürü seksapalitesi yüksek şeyler
şimdi yeni yeni almak istiyorum ben sıkıldım sanki artık onlardan hep aynı giy giy
aslında bir sürü sıraya dizdim ama gene de aynılarını giymek istemiyorum sanki hep hep
Benim eşim askerdeyken çıkmıştı o film
çok anlatmışlardı ama dedim o askerden dönmeden izlemiycem izlemedim de
eşim gelince birlikte izledik
dedim iyi ki izlememişim yoksa ben bunalıma girerdim
çünkü benim eşim kısa dönem olmasına rağmen hakkari şemdinlide sınır karakolunda yaptı
çoooooooook zordu
kızlar bende almıştım bir sürü seksapalitesi yüksek şeyler
şimdi yeni yeni almak istiyorum ben sıkıldım sanki artık onlardan hep aynı giy giy
aslında bir sürü sıraya dizdim ama gene de aynılarını giymek istemiyorum sanki hep hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?