2011 gelin adayları buyrun sohbete

harikasın nurgülüm çok teşekkür ederim

kızlar çok seksapeliteli şeyler var tavsiye edirem

anam seksapalitemi kaldı göbek aldı başını gidiyo. Bide bizimki takıntılıdır çok kilo almamı falan istemez tabi şuanki durumuma hiçbişey söylemez hamileyim çünkü özel bi durum ama geçen gün diyo ki iyi gidiyosun maşallah farkındamısın hiç kilo almadın diyo sadece karnın çıkıyo o da normal falan diyo Uyuz şey

uyuzlar kuzu hepsi aynı bunların kız yeni foto yokmu eklesene yawww göbişine bakammm

olsun esracım sende doğumdan sonrasına hazırlık yaparsın veee tatatatam bütük buluşmaaa

Benim eşim askerdeyken çıkmıştı o film
çok anlatmışlardı ama dedim o askerden dönmeden izlemiycem izlemedim de
eşim gelince birlikte izledik
dedim iyi ki izlememişim yoksa ben bunalıma girerdim
çünkü benim eşim kısa dönem olmasına rağmen hakkari şemdinlide sınır karakolunda yaptı
çoooooooook zordu

kızlar bende almıştım bir sürü seksapalitesi yüksek şeyler
şimdi yeni yeni almak istiyorum ben sıkıldım sanki artık onlardan hep aynı giy giy
aslında bir sürü sıraya dizdim ama gene de aynılarını giymek istemiyorum sanki hep hep

aynen aylincim bende yeni giymek istediğim için aldım 2 tane ama onlarıda giydim

ee nolcak şimdi gene düştüm don kilot derdine

Ben artık akşamları üşüyorum valla uzun pijamalarmı çıkardım
daha giymediğim bile var öfffffffff

gamze sexsapalitemi oldun kız kocişlerin nevri dönüyordur değişik şeyler görünce

Aynen bende alışveriş yapmak istiyorum 4-5 tane var ama dediğin gibi hep aynı olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…