2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar,:16:
ayhhhh nasıl özledim sizi anlatamam, farkında olmadan baya baya alışmışım

napıosunuz herkesler iyi mi? emine nilgün iş arayışınız devam ediyomuş Allah yardımcınız olsun canolar
kübra & esra nasılsınız? bebişler nasıl? kübra'cım cinsiyetini öğrendin mi?

ben daha iyiyim, annem bana prensesler gibi bakıyor. Valla cok şımardım:1:
Moralim de düzeldi, bazı günler cok cok iyi oluyorum bazı günler sancım oluyor o da olacak artık bir sene sürermiş sızlamalar kaşıntılar
onun dışında herşey yolunda gibi

amin canım benım ins. bulucaz bi iş :) canım benim yaa boool boool dinlen keyfini çıkar bak anneciğinde yanında ne güzel :) umarım en kısa zamanda ağrılarındanda kurtulursun canımmm...

hoşbulduk fıstıklar,

pazartesi kendimi baya iyi hissediyordum annemle pazara gittik
barbunya aldım, taze fasulye 10 kilo domates
kırmızı biber bide patlıcan aldım
barbunyaları ayıkladım fasulyeleri temizleyip haşladık domatesleri sos yaptık kırmızı biberleri patlıcanları közleyip dolaba kaldırdık
Allah bereket versin epey kışlığım oldu

ev hanımı olmak hem güzel hem de sıkıcı, kocam eve gelince anlat diye diye kafasını şişiriyorum :)

Canım bende haşlıyorum ama baya bi kaynatıyorum siyah suyunu görünce kapatıp süzüp kavurduğum malezemeye ekliyorum... Belki az haşladığın için sonradan tekrar kararmış olabilir.. Ama biz hiç akşamdan ıslamıyoruz ilk defa duydum :44:

ya bende baya bi kaynattım siyah suyu çıktı ama sonra niye öyle oldu tekrar anlamadım valla

ya bende baya bi kaynattım siyah suyu çıktı ama sonra niye öyle oldu tekrar anlamadım valla

Belkide cinsindendir canım tekrar denersin yine aynı olursa bide annenin dediği gibi yaparsın :)
Ben her hafta yapıyorum barbun eşim çok seviyo :)

Son düzenleme:
hoşbulduk fıstıklar,

barbunyaları ayıkladım fasulyeleri temizleyip haşladık domatesleri sos yaptık kırmızı biberleri patlıcanları közleyip dolaba kaldırdık

ev hanımı olmak hem güzel hem de sıkıcı, kocam eve gelince anlat diye diye kafasını şişiriyorum :)

ohh maşallah kışlıkları ble çıkarmışsın aradan. allah analrımızı başımızdan eksik etmesin en büyük yardımcılarımız. ne güzel hasret giderdiniz bol bol.

selam kızlar,:16:
ayhhhh nasıl özledim sizi anlatamam, farkında olmadan baya baya alışmışım

napıosunuz herkesler iyi mi? emine nilgün iş arayışınız devam ediyomuş Allah yardımcınız olsun canolar
kübra & esra nasılsınız? bebişler nasıl? kübra'cım cinsiyetini öğrendin mi?

ben daha iyiyim, annem bana prensesler gibi bakıyor. Valla cok şımardım:1:
Moralim de düzeldi, bazı günler cok cok iyi oluyorum bazı günler sancım oluyor o da olacak artık bir sene sürermiş sızlamalar kaşıntılar
onun dışında herşey yolunda gibi

:70: canımm hoşgeldinn bizde seni çok özledik sen herzaman prensessin canım toparlanmana çok sevindim bizler bildiğin bıraktığın gibi benim oğlan kıpırdanıp duruyo işte içimde günler hızlı hızlı geçiyo

hoşbulduk fıstıklar,

ohh ne güzel bütün kışlıklarıda hazırlamışsın maşallah sana anneler yanında olunca insanın işte herşey oluyo en güzelinden

teraziderede çalışıyorum ama esenlrde oturuyorum kuzucuk..
bi arkadasımda giyimkentte ufo falan satısı..onunda adı esra

Vay bi adaş daha canım burası baya büyük bide biz han gibi bi yerdeyiz dışarıyı görmüyom pek. Benimde en yakın arkadaşım atışalanında oturuyo atışalanı ilk öğretim okulunun orda ona çok sık geliyorum ben

ben geldim kızlar nabersiniz?

Buketten haber var mı???

ben iyiyim allaha sukur,evlilige alıstım gibi yavastan,aglamaları kestim artık en azından:) kocacıgımla mutluyum...

ben geldim kızlar nabersiniz?

Buketten haber var mı???

ben iyiyim allaha sukur,evlilige alıstım gibi yavastan,aglamaları kestim artık en azından:) kocacıgımla mutluyum...

ohhhhh ne güzel haberler alıyoruz bugun yahu..
edacımda iyimiş..
kızlar aklımdan gecenler oluyo sanki..
üzgünümki belirtmek zorundayım
yavaş yavaş dağılıcaz :18:

Back