- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #100.061
Genelde yüzüğü ben unuturum aceleden hep fırça yerim otururum aşağı şimdi yüzklerle telefonu aynı yerde bırakıyorum çantama koyarken parmağıma takıyrum eve gedlinmi çıkartıyoum şişiyor elerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben esenlerdeyim sen neresine gittin
canım ya tam olarak bilmiyorum ama birlik mh. diye geçiyor dur firmayı msj atayım sana
oralara gidebilmen için 2 vesait yapman gerekiyo
metro ve minübüs..
orası uzak kuzucum..
Akşama ne yemek yapmayı düşünüyorsunuz
benim hiç aklıma gelmiyor bişey şipşaklık
ben esenlerdeyim sen neresine gittin
ben p.tesi karnıbahar yemeği yaptım..bitti
dünde patlıcan yemeği ve makarna yaptım evde yemeğim var..ertesi günü kabak yapıcam..
c.teside barbunya pişiricem..
selam kızlar,
ayhhhh nasıl özledim sizi anlatamam, farkında olmadan baya baya alışmışım
napıosunuz herkesler iyi mi? emine nilgün iş arayışınız devam ediyomuş Allah yardımcınız olsun canolar
kübra & esra nasılsınız? bebişler nasıl? kübra'cım cinsiyetini öğrendin mi?
ben daha iyiyim, annem bana prensesler gibi bakıyor. Valla cok şımardım
Moralim de düzeldi, bazı günler cok cok iyi oluyorum bazı günler sancım oluyor o da olacak artık bir sene sürermiş sızlamalar kaşıntılar
onun dışında herşey yolunda gibi
selam kızlar,
ayhhhh nasıl özledim sizi anlatamam, farkında olmadan baya baya alışmışım
napıosunuz herkesler iyi mi? emine nilgün iş arayışınız devam ediyomuş Allah yardımcınız olsun canolar
kübra & esra nasılsınız? bebişler nasıl? kübra'cım cinsiyetini öğrendin mi?
ben daha iyiyim, annem bana prensesler gibi bakıyor. Valla cok şımardım
Moralim de düzeldi, bazı günler cok cok iyi oluyorum bazı günler sancım oluyor o da olacak artık bir sene sürermiş sızlamalar kaşıntılar
onun dışında herşey yolunda gibi
ya kızlar siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama ...bugün öğleden sonrada işim vardı.tüm gün dışarfda olurum yemeği yetiştiremem diye dün akşam acele yaptım yemek.elime barbunya geldi.neyse haşladım pis suyunu süzdüm.soğan,patates,havuç,maydanozla pişirdim.aman Allah'ım simsiyah bişey oldu.annemde bi gece önceden niye ıslatmadın dedi![]()
tadı güzell olmuş ama görüntüsü berbat :) :)