2011 gelin adayları buyrun sohbete

Genelde yüzüğü ben unuturum aceleden hep fırça yerim otururum aşağı şimdi yüzklerle telefonu aynı yerde bırakıyorum çantama koyarken parmağıma takıyrum eve gedlinmi çıkartıyoum şişiyor elerim

Ben hiç alyansımı çıkarmıyorum bulaşık yıkarken bile parmağımda hep,eşimde öle hiç çıkarmaz alışkanlık sanırım :)

Ben bugün barbun fasulye pilav yapıcam... Yanına salata yaparım dünden tavuk suyuna çorbam var yeter :)

Bide severmisiniz bilmiyorum ama pancar salatası yaptım kızlar eşim bayıldı... Ben zaten sirkeli şeyleri çok severim haftaya yine al yap dedi :)

selam kızlar,:16:
ayhhhh nasıl özledim sizi anlatamam, farkında olmadan baya baya alışmışım

napıosunuz herkesler iyi mi? emine nilgün iş arayışınız devam ediyomuş Allah yardımcınız olsun canolar
kübra & esra nasılsınız? bebişler nasıl? kübra'cım cinsiyetini öğrendin mi?

ben daha iyiyim, annem bana prensesler gibi bakıyor. Valla cok şımardım:1:
Moralim de düzeldi, bazı günler cok cok iyi oluyorum bazı günler sancım oluyor o da olacak artık bir sene sürermiş sızlamalar kaşıntılar
onun dışında herşey yolunda gibi

ben p.tesi karnıbahar yemeği yaptım..bitti
dünde patlıcan yemeği ve makarna yaptım evde yemeğim var..ertesi günü kabak yapıcam..
c.teside barbunya pişiricem..

Bende yarına patlıcan yapmayı düşünüyorum ama nesini yapsam kararsızım şimdiden :)

tabletleri daha kötü kokuyor gibi geliyor bana ama yeni hazır suları çıkmış ondan denedim gayet güzel...

napıosunuz herkesler iyi mi? emine nilgün iş arayışınız devam ediyomuş Allah yardımcınız olsun canolar

Moralim de düzeldi, bazı günler cok cok iyi oluyorum bazı günler sancım oluyor o da olacak artık bir sene sürermiş sızlamalar kaşıntılar

Hoşgeldin edoşumm... Çok çok geçmiş olsun tekrardan,ağrılarında en kısa zamanda geçer inşallah.
Boşver tadını çıkar annenle olmanın canım o kadar şımarıcaksın tabi :)
Şahsen ben bıraktığın gibi halen iş arıyorum kuzum :)

ya kızlar siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama ...bugün öğleden sonrada işim vardı.tüm gün dışarfda olurum yemeği yetiştiremem diye dün akşam acele yaptım yemek.elime barbunya geldi.neyse haşladım pis suyunu süzdüm.soğan,patates,havuç,maydanozla pişirdim.aman Allah'ım simsiyah bişey oldu.annemde bi gece önceden niye ıslatmadın dedi :( :( tadı güzell olmuş ama görüntüsü berbat :) :)

Edacım iyi olmana sevindim güçlü oduğunu biliyordum zaten
dikkat et yinede kendine biz kaldığımız yerden devam iş güç ev çene devam
öyle işte şekerim insan alışıyor zamanla bütün günümzü birlikte geçiyor nerdeyse
hoşgeldin

edaaaaaaa hoşgeldin çok özledik seni. hamdolsun sağlığına kavuştun geldin. zamanla daha da iyi olursun tatlım. bizler iyiyiz buketi evlendirdik gelmesini bekliyorum. bebişlerde iyiler ben hala cinsiyetini öğrenemedim dr um 16 haftadan önce emin olmadan söyleyemezmiş. :52: bekliyorum mecburen.

ya kızlar siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama ...bugün öğleden sonrada işim vardı.tüm gün dışarfda olurum yemeği yetiştiremem diye dün akşam acele yaptım yemek.elime barbunya geldi.neyse haşladım pis suyunu süzdüm.soğan,patates,havuç,maydanozla pişirdim.aman Allah'ım simsiyah bişey oldu.annemde bi gece önceden niye ıslatmadın dedi :( :( tadı güzell olmuş ama görüntüsü berbat :) :)

Canım bende haşlıyorum ama baya bi kaynatıyorum siyah suyunu görünce kapatıp süzüp kavurduğum malezemeye ekliyorum... Belki az haşladığın için sonradan tekrar kararmış olabilir.. Ama biz hiç akşamdan ıslamıyoruz ilk defa duydum :44:

Back