2011 gelin adayları buyrun sohbete

tersler işte. benimkide normalde annesiyle yaşarken pazar günü erken kalkar hep. 8 de ayakta en geç. hep kendi hazırlamış kahvaltıyı beyefendi. annesi kalkar yermiş. şimdi evliyiz 8 de kalkıyor. birde gidip gelip beni uyandırıyor kahvaltı yapalım acıktım. bişey desem kızacak biliyorum ama sinir oluyorum bekarken hazırlıyordun şimdie hazırla yani neolur. bak esra aklıma getirdin

aa birde aklıma geldi hafta sou kayınvalidem kız mıolacak sence dedi evet sanırım kzı olacak dedim. fatma geliyro dedi. kendi ismi bu arada. ben şok. eşimede bağırarak söylüyor fatma geliyor fatma diye. eşimde onun ismi belli anne dedi ama bu mesele inşallah uzamaz.

Amannn boşver tatlım eşim verniş cevabını uzatıcağını sanmıyorum ki uzatsa bile eşinin müsade ediceğini sanmıyorum isim konusunda..

sabah sabah onun yüzünden birsürü maceraya girdim bide bak dedim o arabaya ben napıyorum şimdi aldım anahtarı çıktım evden doğrudüzgün kullanmayıda bilmiyorum he artık nasıl gözüm döndüyse dedim kendi kendime şu arabayı biraz ileri çekiyim bizim sokakta yol çalışması var yol bizim apartmandan ilerisi kapalı yolun kapalı olduğu tarafa doğru çekicem arabayı yolun ortasına bırakıcam dedim üstünede bunun numarasını cama bırakıcam arkadan gelicek olan olursa bunu arayıp rahatsız etsinler yada arayan olmazsada arabayı yolun ortasında bulsun oda kudursun istedim tabi planlarım tutmadı tam arabayı az ileri aldım ortaya doğru o sıra bi kamyon geldimi :9: yol çalışması çin getirmiş adam diyoki geriye parket ben geçicem bende hayatta geri geri alamam sonra adam anladı :9: Ben çekiyim istersen dedi tamam dedim rezil oldum:77: planlarımda suya düştü sonra aldım anahtarı fırlattım eve bizimkinin dünya umurunda değil yatıyo hala camışş

İlahi esra bi alemsin vallaahiii :)))

Evett nurgülüm yaptım geldim,kahvaltımıda yaptım hemen sizinle muhabbete geldimmm :))
Yaa ilk zamanlar öğlen 1 e kadar uyuyodum ama belli süre sonra o kadar sıkıcı ki ev anlatamam :59:

bende bu hafta paso uyudum eminecim ,bugün sabahın köründe iş görüşmem vardı oraya gitttim geldim kahvaltı yapıcam daha....yaaaa ben bunalıma girdim evde otur otur :( :(

günaydın kızlar bu arada hepinize

bende bu hafta paso uyudum eminecim ,bugün sabahın köründe iş görüşmem vardı oraya gitttim geldim kahvaltı yapıcam daha....yaaaa ben bunalıma girdim evde otur otur :( :(

günaydın kızlar bu arada hepinize

Afiyet olsun tatlım.Bende bunalımdayım canım sormaa, yaa gittiğim görüşmeler yaa oluyor iş şartlarını beğenmiyorum yada çok uzak oluyor.. şöyle evime yakın saatleri uygun bişey bulsam nolur sanki... Evde olmak gerçekten insanın psikolojisini bozuyor.. Ama nurgülede dediğim gibi 2 ay daha debelencem baktım bulamıyorum çocuk yapcam evde tek başına olmuyo :/

Afiyet olsun tatlım.Bende bunalımdayım canım sormaa, yaa gittiğim görüşmeler yaa oluyor iş şartlarını beğenmiyorum yada çok uzak oluyor.. şöyle evime yakın saatleri uygun bişey bulsam nolur sanki... Evde olmak gerçekten insanın psikolojisini bozuyor.. Ama nurgülede dediğim gibi 2 ay daha debelencem baktım bulamıyorum çocuk yapcam evde tek başına olmuyo :/

:) :) hayırlısı neyse o olsun canım senin için...ya yan taraftaki markete gitmek bile zxor geliyor artık bana...yapacak bişeyde bulamıyorum evde.kitap oku,tv izle,yemek yap,temizlik yappp pööööööff yani sıkıcı...şimdi kpss ye sardım gaza getirdim kendimi hazırlanacağıma dair ama henüz başlayamadım :( :(

:) :) hayırlısı neyse o olsun canım senin için...ya yan taraftaki markete gitmek bile zxor geliyor artık bana...yapacak bişeyde bulamıyorum evde.kitap oku,tv izle,yemek yap,temizlik yappp pööööööff yani sıkıcı...şimdi kpss ye sardım gaza getirdim kendimi hazırlanacağıma dair ama henüz başlayamadım :( :(

aynen aynen canım,bende aldım kitap çalışıcam bide yüksek lisansa başladım bari ders falan çalışayımda zaman geçsin diyorum :/
Ama evde yapcak bişi yok gerçekten belli bi süre sonra

Bencede canım... Ama işte belli süre sonra miskinliğede alışıyorsunyaa ondan sonra sürekli yatasın falan gelio.

ben çalışırken tezgahın üstünde bir bardak bile bırakmıyordum şimdi aman evdeyim yaparım aman dur yatayım birazdan yaparım modundayım.eşim geliyor işten ben bazen halen yemek yapıyor oluyorum :( çalışmaya başlayalım da herşeyimizi düzene sokalm bir an önceee

ben çalışırken tezgahın üstünde bir bardak bile bırakmıyordum şimdi aman evdeyim yaparım aman dur yatayım birazdan yaparım modundayım.eşim geliyor işten ben bazen halen yemek yapıyor oluyorum :( çalışmaya başlayalım da herşeyimizi düzene sokalm bir an önceee

Kesinlikle sanada katılıyorum... Çalışmak gibisi yokmuşşş bunu geçte olsa anladım

ay esra yaa öldüm gülmekten
camış haa :60::60::60:

Allah iyiliğini versin tam komedisin :60::60:

Ayyy koptummmmmmmm :60: :60: :60: Ya biz kadınlarda zaten parketme, geri alma sorunu genelde oluyo :60:
Bide cidden trafikte bi sıkışıklık, yada sol şeritte yavaş giden biri varsa, veya bi sorun illaki bi kadın oluyo. :47:
Camış deme kız kocana :62:

tersler işte. benimkide normalde annesiyle yaşarken pazar günü erken kalkar hep. 8 de ayakta en geç. hep kendi hazırlamış kahvaltıyı beyefendi. annesi kalkar yermiş. şimdi evliyiz 8 de kalkıyor. birde gidip gelip beni uyandırıyor kahvaltı yapalım acıktım. bişey desem kızacak biliyorum ama sinir oluyorum bekarken hazırlıyordun şimdie hazırla yani neolur. bak esra aklıma getirdin

aa birde aklıma geldi hafta sou kayınvalidem kız mıolacak sence dedi evet sanırım kzı olacak dedim. fatma geliyro dedi. kendi ismi bu arada. ben şok. eşimede bağırarak söylüyor fatma geliyor fatma diye. eşimde onun ismi belli anne dedi ama bu mesele inşallah uzamaz.

İlahi esra bi alemsin vallaahiii :)))
Evet canım tersler işte kız bide ehliyetimde var göster diyorum hep erteliyo korkuyo arabayı elinden alıcam diye biliyo çünkü her kalkmadı gün arabayı alır kaçarım dedim sana inat hoca tutucam parasıyla ögrenicem araba kullanmasını diyede şimdi arabayı satılığa çıkardı otomatik vites araba alıcakmış bende kullanabileyim diye bakalım görücez.

Ayy daha bitmediki rezilliklerim ben arabanın anahtarını attım eve çıktım gidiyorum arka caddeye çıktım evin arka cepheside bu caddeye bakıyo hırslanmışım ya iyice aldım yerden iki üç tane taş cama atıcam yatak odası camına zıplasın uykusundan diye aldım attım taşları bi baktım bizim karşı dairenin camına atmışım:9::9: hemencik kaçtım komşu gördüyse çok ayıp oldu valla ama sinirle hiç farketmemişim. Ve anladımki o camış mışıl mışıl uykusuna devam ederken ben kendimi o rezillikten bu rezilliğe atmışım ama akşam sorarım ben ona :41:

Back