2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayh ne hırslanmışsın esraa. bu hamilelik bizim dengemizimi bozdu ne.

Slm kızlaar, artık kursa başladım kuran öğrenmeye karar verdim.
Sabahları oraya gidiyorum, öğleden sonrada başka şeyler çıkıyor, bu hafta yoğun geçti, yarında bir davet var oraya gidicem.
Umarım hep böyle yoğun olurum, evde depresyona giriyorum çünkü.
Nasılsınız bebişlerim, yarım saat kadar buralardayım.

Ayy bütün ev hnmlarının derdi aynı... depresyon :)
Bende belediyedeki ahşap boyama kurslarına falan başvurdum ama halen sonuç çıkmadı en güzelini yapmışsın canım hayırlı olsun :)

ayh ne hırslanmışsın esraa. bu hamilelik bizim dengemizimi bozdu ne.
evet canım hırslanırım tabi saat 9,30 olmuş kalkmıyo ya varmı böyle bişey. Ne zaman beni bırakmasa yada böyle uyuz etse bişeyler yapıyorum mutlaka en kötü arabanın sileceklerini kaldırıp gidiyorum işe

Canım çok iyi yapmışsın bende ingilizce kursuna ön kayıt yaptırmıştım ordan çağırdılar ama gitsemmi gitmesemmi karar veremiyorum doğum falan giricek araya çünkü bide önmüz kış ya hafta içi akşam grubundaymışım o yüzden bilemedim

Esra sen zaten alıştın tenpoya raamzandan beri :)

ne güzel öğren bizim içinde dua et

zaman anlamlı şeyler geçer hiç değilse

Tempoya alışmışız yıllardır olmayınca olmuyor canım.
Farkettiysen evdekilerde depresyon belirtisi var, ya iş yada başka şeylerle doldurmak zorundayız...
Hocamızda çok esprili bir tip, bana kibarlık yapma kaln sesleri iyi çıkar diyor :))

Ayy bütün ev hnmlarının derdi aynı... depresyon :)
Bende belediyedeki ahşap boyama kurslarına falan başvurdum ama halen sonuç çıkmadı en güzelini yapmışsın canım hayırlı olsun :)

Saol canımcım, başka kurslarıda dene istersen, maksat vakit geçirmek sonuçta

Canım iş temposuyla beraber zor gelmezse git tabi

esra bir kere ben çok hırslanmıştım kolunu morartmıştım eşimin. ama öyle sinr etmişti ki beni nasıl vuruyorum bir görsen. bizde sabah eşimle beraber çıkıyoruz. normalde eşim iş pantolonu falan giyer saatini ve alyansını takmaz işe giderken. o gün işe gideceğiz biliyorum birkaç turkcel mağazasına servise gidecek . montaj yok yani. o yüzden iş kıyafetini giymedi. normal pantolon tşhirt spor ayakkablar falan neyse normal geldi bana herşey. merdivenlerden iniyoruz baktım saatini de takmış ama alyansı almamış. ben apartmanda buna bir bağırdım kolunu sıktım birkaçta vurdum sonra çıktım eve yüzüğü aldım parmaına taktım. bunu bir daha çıkar bak ben seni napıyorum dedim. şok oldu. normalde sessizim ya beklemiyordu böyle bir tepki. inene kadar konuştu. anlatmaya çalışıyor biliyorum kötü bir amacı yok ama işte sinir oldum bir kere. o günden sonra unutmuyor yüzüğü saati her taktığında

TRİKO İHRACATI yapan firmamıza; ÖN muhasebe bilgisine sahip, OFFİCE programlarını iyi bilen, SEKRETER alınacaktır. SERVİS+ SSK+ Yemek İKİTELLİ- Başakşehir- Halkalı- Yenibosna- Güneşli tercihimizdir. 0212.696-95-85

SEKRETER FİRMAMIZIN SEKRETERLİK VE ÖN MUHASEBESİNE BAKABİLECEK BAYAN ELEMAN ARANIYOR. YENİBOSNA VE CEVRESİNDE OTURANLR TERCİHİMİZDİR. İlan Bilgisi Fiyat: TL İlan tarihi: 01.10.2011 23:34 Şehir: İSTANBUL Posta Kodu: 34290 Telefon: 02125030105 Cep Telefonu: 05327395115

A.Ş için Güneşli- Yenibosna civarında oturan bayan muhasebe elemanları, sekreter alınacaktır. 0212.503 79 70 İSTANBUL ) ( bu ilan pazarlama olabilir dikkat et detayları almadan gitme )

esra ilk defa mı öğreniyorsun yoksa ilerletmek içinmi. tecvitli okumak çok zor yaa ben her ne kadar biliyorum desemde tecviti sanki sonu yok gibi yinede beğenmiyor hocalar

A.Ş için Güneşli- Yenibosna civarında oturan bayan muhasebe elemanları, sekreter alınacaktır. 0212.503 79 70 İSTANBUL

nilgün not ettinmi numaraları bak bide bu var

Allah'ım yaa, bu yüzük takıntısı bende de var, nişanlıyken aylardan sonra ilkez görüşmüştük ve yüzüğü yok diye, ilk gördüğüm andan itibaren tavır almıştım, ne kadar unuttum desede ilk günümüz zehir olmuştu, tabi o ilk ve sondu, umarım bundan sonrada düşmez öyle bir hataya :))

esra ilk defa mı öğreniyorsun yoksa ilerletmek içinmi. tecvitli okumak çok zor yaa ben her ne kadar biliyorum desemde tecviti sanki sonu yok gibi yinede beğenmiyor hocalar

Aslında biliyorum ama düz malesef.
Görüyorumki ilk öğrenenler benden daha iyi öğreniyor tecviti, hocalarda ilklere daha basit öğrettiklerini söyledi.
Çünkü bizde kalıplaşmış, düzeltmek zor geliyo...

canım benm çok saol.aslında sekreterlik istemiyorum.bir önceki işim evime çok yakındı çok rahattım çalışma saatleri falanda güzeldi ama santraldeydim ordada ve çok yoğundu call center gibi.o kadar çoook bunaldım ki telefon görmek istemiyordum artık ama sanırım yine böyle bi iş olacak ben bi görüşeyim buralarıyla.bugün esenlerde bi yere gittim bi firmanın içinde yeni bi oluşum gerçekleştiriliyormuş.bir sürü elemanlara ihtiyaçları var ama net bişey söyleyemiyorlar.bizde işler biraz geç yürüyor alıcaz ama zamanı belli deil bu arada siz iş aramaya devam edin dediler. bi yandan bu kadar beklemişken düzgün bi yer olsun diyorum bi taraftan çook bunaldım ne olursa olsun başlayayım diyorum acayip kararsızım bu aralar

ben esenlerdeyim sen neresine gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…