2011 gelin adayları buyrun sohbete

sabah sabah onun yüzünden birsürü maceraya girdim bide bak dedim o arabaya ben napıyorum şimdi aldım anahtarı çıktım evden doğrudüzgün kullanmayıda bilmiyorum he artık nasıl gözüm döndüyse dedim kendi kendime şu arabayı biraz ileri çekiyim bizim sokakta yol çalışması var yol bizim apartmandan ilerisi kapalı yolun kapalı olduğu tarafa doğru çekicem arabayı yolun ortasına bırakıcam dedim üstünede bunun numarasını cama bırakıcam arkadan gelicek olan olursa bunu arayıp rahatsız etsinler yada arayan olmazsada arabayı yolun ortasında bulsun oda kudursun istedim tabi planlarım tutmadı tam arabayı az ileri aldım ortaya doğru o sıra bi kamyon geldimi :9: yol çalışması çin getirmiş adam diyoki geriye parket ben geçicem bende hayatta geri geri alamam sonra adam anladı :9: Ben çekiyim istersen dedi tamam dedim rezil oldum:77: planlarımda suya düştü sonra aldım anahtarı fırlattım eve bizimkinin dünya umurunda değil yatıyo hala camışş

Ayyy koptummmmmmmm :60: :60: :60: Ya biz kadınlarda zaten parketme, geri alma sorunu genelde oluyo :60:
Bide cidden trafikte bi sıkışıklık, yada sol şeritte yavaş giden biri varsa, veya bi sorun illaki bi kadın oluyo. :47:
Camış deme kız kocana :62:

yok canım ya benimki öyle şeyler yapmaz bi tek annessigile karşı bi durum olduğunda söz konusu olur bu bana sormadan geliriz der hemen.

Şöyle kızlar her sabah kaldırmak için can çekişiyorum resmen ya. Benim ofisim buraya taşınmadan önce benimki 7 de gidiyodu işe kendisi sabah kalkıp gidiyodu akşam kaçta yatarsa yatsın. Şimdi benim ofis taşınınca buraya oturduğumuz yerden ulaşım yok minübüs ve otobüs olarak sabahları benim koca bırakıyo beni akşamlarıda ya patronlar ya taksiyle. Neyse benim iş başı 9 ama çok katı bi yer değil 9,30 kadar yolu var yani hergün ben kalkıyorum ona sesleniyorum yatıyo ben giyiniyorum hazırlanıyorum 100 kere başına gidiyorum kalk diye en son kalkıyo ve saat 9 civarı yani bu durumlar çok yorgunmuş kalkamıyomuş zannedersiniz bütün gün taş taşıyo akşam en geç 12 de yatıyoruz yani sabah 9 a kadar bi insan uykusunu alamazmı hergün böyle eziyeti bana yani bu sabah ta sesleniyorum kalk diye sen taksiyle git ben uyucam diyo yaa çıldırdım sabah sabah kalk diyorum uyucam diyo

tersler işte. benimkide normalde annesiyle yaşarken pazar günü erken kalkar hep. 8 de ayakta en geç. hep kendi hazırlamış kahvaltıyı beyefendi. annesi kalkar yermiş. şimdi evliyiz 8 de kalkıyor. birde gidip gelip beni uyandırıyor kahvaltı yapalım acıktım. bişey desem kızacak biliyorum ama sinir oluyorum bekarken hazırlıyordun şimdie hazırla yani neolur. bak esra aklıma getirdin

aa birde aklıma geldi hafta sou kayınvalidem kız mıolacak sence dedi evet sanırım kzı olacak dedim. fatma geliyro dedi. kendi ismi bu arada. ben şok. eşimede bağırarak söylüyor fatma geliyor fatma diye. eşimde onun ismi belli anne dedi ama bu mesele inşallah uzamaz.

tersler işte. benimkide normalde annesiyle yaşarken pazar günü erken kalkar hep. 8 de ayakta en geç. hep kendi hazırlamış kahvaltıyı beyefendi. annesi kalkar yermiş. şimdi evliyiz 8 de kalkıyor. birde gidip gelip beni uyandırıyor kahvaltı yapalım acıktım. bişey desem kızacak biliyorum ama sinir oluyorum bekarken hazırlıyordun şimdie hazırla yani neolur. bak esra aklıma getirdin

aa birde aklıma geldi hafta sou kayınvalidem kız mıolacak sence dedi evet sanırım kzı olacak dedim. fatma geliyro dedi. kendi ismi bu arada. ben şok. eşimede bağırarak söylüyor fatma geliyor fatma diye. eşimde onun ismi belli anne dedi ama bu mesele inşallah uzamaz.

bu kaynanalar bazen gerçekten bi alem ya. Boşver hiç takıp sıkma canını.

ayy bu insanlar neden böyle yaa
senin doğurucan çocuğa bile karışıyo
bakalım senin ismini vermek istiyo mu bu kız
9 ay karnında taşımışsın
belki kaynananın ya da kayınpederinin ismi çok nefret ettiğin bi isim
ne kadar saçma yaa
ben böyle bi durumla karşılaşıcamı sanmam ama gene de bilemem tabi
zaten emrivakilerden nefret ederim
koyucam varsa da koymam yani

ayy bu insanlar neden böyle yaa
senin doğurucan çocuğa bile karışıyo
bakalım senin ismini vermek istiyo mu bu kız
9 ay karnında taşımışsın
belki kaynananın ya da kayınpederinin ismi çok nefret ettiğin bi isim
ne kadar saçma yaa
ben böyle bi durumla karşılaşıcamı sanmam ama gene de bilemem tabi
zaten emrivakilerden nefret ederim
koyucam varsa da koymam yani

bu kaynanalar bazen gerçekten bi alem ya. Boşver hiç takıp sıkma canını.

yok kızlar ısrar edicek bir kadın değil normalde. hani zorla bişeyi yaptıracak biri değil ama söylemesi bile beni şaşırttı. sonuçta insnaın morali bozuluyor. kayınpederim vefat etmiş benim eşim gerçekten isteseydi koyardım ocuğuma öyle çok kötü bir isim değil ama eşim şimdiye kadar hiç söylemedi iismleri belirledik. bende aylin senin gibiyim emrivakilerdenn hoşlaanmıyorum koyacağım varsada koymam yani.

yok kızlar ısrar edicek bir kadın değil normalde. hani zorla bişeyi yaptıracak biri değil ama söylemesi bile beni şaşırttı. sonuçta insnaın morali bozuluyor. kayınpederim vefat etmiş benim eşim gerçekten isteseydi koyardım ocuğuma öyle çok kötü bir isim değil ama eşim şimdiye kadar hiç söylemedi iismleri belirledik. bende aylin senin gibiyim emrivakilerdenn hoşlaanmıyorum koyacağım varsada koymam yani.

amannnn kuzum salla hiç sinir olup üzme kendini yaşlılar konuşur işte tutamazlar çenelerini :1:

Tünaydın kuzucuklarrr :16::16:
Hafta ortasınında yarısına geldik kalan yarısıda güzel geçsin inşallahta haftasonu gelsin :)

Aylincim valla eşim yoktu ama kaynımla düşündüm misafir gittiğinde üstüm de giyinikti bir çanta laıp çıkacak gibiydim buket bana özel mesajla atmıştı düğün salonu bende daha önce duymadm aklımda kalmadı çok değişik bir simi vardı benim mesaj kuutm dolunca klasörü boşalt dedim silindi baktım evden girdim ama silinmişler diye bişeyde yok kaldı aslında niyetlenmiştim açıkcası 5 dk da olsa binip otobise gidcektim aklıa geldi bir an arasam o saatte aramak istemedim
keşke arasaymışım o gelmemişti ama nedense bir gidesim gelmişti :))

tünaydın emineciğimmm sporunu yaptınmı kuzum evet evet inş. kuzum geç vakte kadar uyumak istiyorum yawww

Evett nurgülüm yaptım geldim,kahvaltımıda yaptım hemen sizinle muhabbete geldimmm :))
Yaa ilk zamanlar öğlen 1 e kadar uyuyodum ama belli süre sonra o kadar sıkıcı ki ev anlatamam :59:

Back