- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.701
iyi bakalım afiyet bal şeker olsun canım benim ne yapayım annem geldi cumartesi akşamı bende kaldı çok güzel geçti kız pazar günüde akşam üzeri biz annemlere gittik mangal yapmaya kuzum o kadar onun haricinde başkada birşey yapmadım alışveriş falan derken akşam oldu kuzu işte dünya telaşı
inşallah bişi yoktur yelizim.
üzme kendini bebeğim bırak dengesizlerle ugrasma..İnşallah yoktur bişeyi..haber et bizede..
ohh çok şükür sağ salim bitmiş güzel bitmiş..
darısı tüm isteyenlerin basına..
ilk günler ilk zamanlar çok güzel kızlar ya
bizde dün akşam eşimin arkadsının düğünündeydik..
yerinde olmak isterdim kızın..tekrar o duyguları yaşamak..
Nilaycım Rabbim utandırmasın tebrik ediyorum tekrar seni
Eddacım valla cumartesi bir koşturmaca ile başaldı işten eve gitme misafirler kalabalık tek başıma yetiştireye çalşıyorum eğlenceli güzeldi pazarda evde çamaşır bulaşık öyle işte gördüm foto keşke bende gelebilsem şöyle değişik ortamlara ihtiyac duyuorum :)
sonra cumartesi akşamı bukete gideyim süpriz yapayım dedim eşim programı vardı kaynımla gideyim tek biraz sıkıntılı oluotr oturduğum yer itibari ile sonra nete açtım burayı özel mesaj atmıştı tabi benim kutum dolduğu için klasörü boşalt ypınca silmişim silinmiş diye bişeyde yok hatırladığım kadarıyla baktım istanbul çıkıyor yani aslında görmek isterdim bir an aklıma düştü artık o saatten sonrada aramak istemedim ama keşke dedim gelmedi bana ama ben istedim çağırdı kısmet omayınca olmadı bilindik değildi ilk kez duydum aklımda hiç kalmadı
dediğin gibi 30 kişi falan geldim denizim..
Kısmetten öte olmuyo işte napıcaksın canım..o mutlu olsunda..
Onun nasıl gecti acaba düğünü..
Kızlar bukette evlendi yahuu..bu aralar duygusallıgım üzerimde :89:
Aminn edoşumm amin...
Tarifi bende kızlar deneyeceğim umarım başarılı olurum :)
merhabalar:80:
Aylincim hayırlı ugurlu olsun nikahın :)
denizcim bu kremşantili kurabiyeyi kaç derecelik fırında kaç dakika pişiriyoruz canım:26:
canım ben ilk tuzlu kurabiye pişirdim fırın sıcaktı 175 de 15 dk
aleykümselam ayşemmm getiren sağolsun..
ayy yolculuktan sonra iş başı çok kötü oluyo Allah yardımcın olsun ayşem..
Koca koca kadınlar kokoş ayakkabıları var görseniz herkes çıkarıyor çantasından ayakkabılarını öncden terlik vardı şimdi ayakakbı giyorlar .))))
sorma denizimmm
kaytarabilirsem belki biraz erken çıkarımmm
gamzeeee sana ses ettim az önce ses ver bana.
Bizim çay menüsünü yazayım fikir olur belki
kısır
peynirli ve sade açma
ıslak kek
sarma
tatlı kurabiye
tuzlu kurabiye
en sonda tatlı revani gibi
Benim evde giymeye var ayakkabı gibi tüylü ama düz
bende bulunca alıcam kokoşlardan bir tane eda senin ayakkabılar da pek bir ilginç kuzu ne öyle kaç numara
hangileri kız eğer kızlarla oturdugumuz fotodan bahsediyosan o çetik kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?