- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #99.741
nabıyonuz şekerler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamzem napıyon diye ses etmiştimay kusura bakma canım görmemişim özür dilerim buyur ayşecim![]()
deniz sen mevlüt mü yaptın canım
kızlar acayip uyku bastırdı uyuyuversem şuracıkta :89:
gamzem napıyon diye ses etmiştim
gözükmüyosun iyimisin
nilgün hoşgeldin canım. bende sordum denize yazar cevap okursa.
nasılsın.
anammm bende öyleyim kuzu akşama ne yemek var
gamzem napıyon diye ses etmiştim
gözükmüyosun iyimisin
nilgün hoşgeldin canım. bende sordum denize yazar cevap okursa.
nasılsın.
nilgünüm Allah iyilik versin evde olmanın tadını çıkar canım.iyi diyelim iyi olalım ayşeee evdeyim işte can sıkıntısı uğraşacak bişeyler bulmaya çalışıyorum işte kendime ...
Burdayım :)
yok tatlım okutmadım zaten çok zaman geçti ama niyet ettim artık bir yasin de olsa okutucam bilen birine arkadaşalrımdan oluşan üç beş kişi açılmıcam artık
şimdi annem çok yoğun köyden geldikleri iin gelen giden fazla e birdebir kaç yakın arkadaşımın nişanı var atlatıp ekim 16 gibi düşünüyorum kısmetse
iyiyim çok şükür ayşecim ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz.. cumartesi günü misafirlerim gelecek bu akşam alışverişe çıkıcaz...
dün gece sahilde yürüyüş yaptık çay içtik gezdik.. aman maşallah iyiyiz
sen nasılsın canım ne var ne yok
nilgünüm Allah iyilik versin evde olmanın tadını çıkar canım.
ben elçine çok diyodum mesela bak iş bulunca bugünlerini ararsın diye şimdi haklısın diyor
ben Allah kısmet eder bebek olursa istiyorum.
eşim aradı toplantısı olacakmış geç gelcekmiş biraz. bende erken çıkayım diyorum eve gidip uyuyum bari eşim gelse bir an önce.
gamzecim sekaparka gitmişsinizdir. çok güzel olmuş oralar.
maşallah Allah nazardan saklasın.
bende iyiyim yeni işe alışma telaşları hayat devam
öptüm herkesi kızlar
gözlerim kapanıyor.
nilgünüm Allah iyilik versin evde olmanın tadını çıkar canım.
ben elçine çok diyodum mesela bak iş bulunca bugünlerini ararsın diye şimdi haklısın diyor
öyle canım da ne bileyim çalışmaya alışkın olunca evde oturmak can sıkıyor...
geçen hafta sekaparktaydık ayşecim dün akşam değirmendere sahiline gittikbize biraz uzak ama araba olunca mesele olmuyo Allahtan...
kocanı özlemişssin sende baya artık bu akşam hasret giderirsinbende regl'dim bu akşam bende kavusucam Allah kısmet ederse
![]()
Ayşecim niyetlendim en başta gelin mevlütü olsun diye sonra kaldı işte birşeyler çıkıyor ya kısmet ama yerine getirmem lazım az öz yoksa içim rahat etmicek
banada bekar arkadaşlarım ay nasıl acıyormu diye soruyorlar en çok :)
bende diyorum özel konularhakkında konuşmama kararı aldım :)))))))))))