• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ohhh menülere bak. dikkat hamile var yazmıyorum artık canım çünkü her dakika bişey istiyor. dün gece patlıcan oturtması çekti. 9. aydaki kilomu merak eidyorum :52:

Yeter gamzecim daha ne oslun domdurma yerine sende tatlı verirsin kahveyle soğukta domdurma gitmez :)

ben üşüyorum şuan ayaklarım buz kesiti

:44::44: olabilir dondurmayı değiştirebilirim belkide türk kahvesisin yanında çikolata ikram edebilirim:52::52:

kübracım düşünemedim kusura bakma:17::17:

Evet kübra sen görünmüyorsun diye yazdım :) demekki burdaymışşın

kız bunlar senin için 5dk be kuzum eve gidince 10 dakikada yapıp yersin bile

başka şeyler çekmesin de bunlar basit demi yani :)))

Evet kübra sen görünmüyorsun diye yazdım :) demekki burdaymışşın

kız bunlar senin için 5dk be kuzum eve gidince 10 dakikada yapıp yersin bile

başka şeyler çekmesin de bunlar basit demi yani :)))

:44::44: olabilir dondurmayı değiştirebilirim belkide türk kahvesisin yanında çikolata ikram edebilirim:52::52:

kübracım düşünemedim kusura bakma:17::17:

yok kızlar no problem gündüz çeksin canım yeterki gece çekmesin aklımda onunla uyumakistemiyorum. şimdi canım bişey çekse bulmak yada yapmak kolay. o y
zden hiç sıkıntı yapmayın konuşabilirsiniz rahat rahatt

selamm kızlar bende işe yeni geldim annemi doktora götürdüm getirdim.

Benimde cuma akşamı misafirlerim geldi annem patates salatası ve kek yapmıştı bende eve gidince hemen makarna salatası yaptım poğaça yaptım bide hazır şekerpare vardı onu şerbetledim çok güzel geçti. Edacım ikinci kez yapıyorum bu poğaçayı hiç kuru ve sert olmuyo yumuşacık pofuduk pofuduk oldu. Ananene bayıldı tam bana göreymiş diyo ertesi gün kayınvalidemlere gittiğimde yine poğaça yaptırdılar bana çok güzel olmuştu diye. biraz elbise baktım biraz anneme gittim biraz arkadaşım bana geldi falan haftasonuda geçti böyle işte kızlar.

Buketcim de evlendi inşallah çok güzel geçmiştir düğünü.
Nilaycım sana da hayırlı uğurlu olsun canım hoşgeldin aramıza

selamm kızlar bende işe yeni geldim annemi doktora götürdüm getirdim.

Benimde cuma akşamı misafirlerim geldi annem patates salatası ve kek yapmıştı bende eve gidince hemen makarna salatası yaptım poğaça yaptım bide hazır şekerpare vardı onu şerbetledim çok güzel geçti. Edacım ikinci kez yapıyorum bu poğaçayı hiç kuru ve sert olmuyo yumuşacık pofuduk pofuduk oldu. Ananene bayıldı tam bana göreymiş diyo ertesi gün kayınvalidemlere gittiğimde yine poğaça yaptırdılar bana çok güzel olmuştu diye. biraz elbise baktım biraz anneme gittim biraz arkadaşım bana geldi falan haftasonuda geçti böyle işte kızlar.

Buketcim de evlendi inşallah çok güzel geçmiştir düğünü.
Nilaycım sana da hayırlı uğurlu olsun canım hoşgeldin aramıza

hoşgeldin esra geçmiş olsun canım.

bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik. benimki iyi hamdolsun haftaya cumartesi randevum var. o günü iple çekiyorum ikili tetsimizde yapılacak inşallah güzel sonuçlar alırız. cinsiyet konusunda da sıkıştıracağız biraz bakalım söyleyecek mi.

hoşgeldin esra geçmiş olsun canım.

bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik. benimki iyi hamdolsun haftaya cumartesi randevum var. o günü iple çekiyorum ikili tetsimizde yapılacak inşallah güzel sonuçlar alırız. cinsiyet konusunda da sıkıştıracağız biraz bakalım söyleyecek mi.

hoşbulduk canım sağolasın.

Valla şu aralar çok iyi gidiyo artık dışardan gören çoğu kişi anlıyo hamile olduğumu benimde salı günü sağlık ocağında cuma günüde doktorumda randevum var bende sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bütün testler tertemiz çıkar canım Allah ın izniyle gösterirse söyler heralde doktorunuz cinsiyetinide canım:)

hoşbulduk canım sağolasın.

Valla şu aralar çok iyi gidiyo artık dışardan gören çoğu kişi anlıyo hamile olduğumu benimde salı günü sağlık ocağında cuma günüde doktorumda randevum var bende sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bütün testler tertemiz çıkar canım Allah ın izniyle gösterirse söyler heralde doktorunuz cinsiyetinide canım:)

aminn canım inşallah. şimdi hayırlı bir haber aldım en yakın arkadaşlarımdan biri hamileydi diğeride istiyordu ama olmuyordu uzun zamandır. aradı şimdi hamileymiş. nasıl sevindim 3 arkadaş aralarımız 3 hafta hep. peş peşe doğuracağız allahın izniyle.

aminn canım inşallah. şimdi hayırlı bir haber aldım en yakın arkadaşlarımdan biri hamileydi diğeride istiyordu ama olmuyordu uzun zamandır. Aradı şimdi hamileymiş. Nasıl sevindim 3 arkadaş aralarımız 3 hafta hep. Peş peşe doğuracağız allahın izniyle.

ay ne güzel olmuş kübra :) allah isteyen herkese versin
ortak konuşulacak konu daha çok oldu :))

ay ne güzel olmuş kübra :) allah isteyen herkese versin
ortak konuşulacak konu daha çok oldu :))

aminn canım zaten bizim düğünlerde hep peş peşeydi bebeklerde öyle oldu.

akşama ne yemek var deniz. ben bugün kurufasulye yapacaktım suya kymayı unuttum sabah. biraz geç pişiyor o zaman ama ne yapayım canımda çekti. düdüklüye atsam belki daha kolay pişer

küboşçum hamilelk iyidir inşallh

hamdolsun yeliz iyi geçiriyorum hamileliğimi. arada bir halsizlikten yatağa düşürüyorum ama normalmiş bunlar. iştahım çok o yüzden kilo almaktan korkuyorum. daha sağlıklı beslenmeliyim kilo yapıcı değil yararlı şeyler yemem lazım. canım devamlı yemek istiyor çeşit çeşit . rabbim sonumu hayırlı etsin :56:

Kübracım benim eşimde kurufasulye istemişti hafta sonu dedim ama olmadı planladığım gibi
patatesli sulu köfte yapacaktım oda kaldı

bu gün biraz mutfakta uğraşmam lazım yemek biraz sıkıntı oluyor geç gidince yetişmiyor

tavuk sote düşündüm bugün için eve geçerken alırım biraz birde pilav tabi yetşirse yoksa makarna :)))))

benim mutfak kayınvalidemin yatak odası tezgaha bardak koysam duyuyorlar erken yatıyorlar annemlerden geldim yemek planlıyordum ama hemen yatıyorlar birde hassas uykuları kaldımı kalıyor eşim hayatta mutfakta bulaşık görmeyi sevmez sırf ses olmasın diye bıraktırıyor haliyle akşam belli bir saatten sonra pek bişey yapmıyorum

evde dolu sebze felan ziyan olmadan yapmam lazım

slm kızlar ben geldimm...ohh hepinizin haftasonu dolu dolu geçmiş ne güzel....

nilaycımmm sende katıldın kervanımıza çooook mutlu olursun inş canım....

Back