• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi bakalım afiyet bal şeker olsun canım benim ne yapayım annem geldi cumartesi akşamı bende kaldı çok güzel geçti kız pazar günüde akşam üzeri biz annemlere gittik mangal yapmaya kuzum o kadar onun haricinde başkada birşey yapmadım alışveriş falan derken akşam oldu kuzu işte dünya telaşı :1:

ohhh annenle kaldın ne güzel ya..
ben annem evde olunca hiç gitsin istemiyorum kızlar..
o gidince oturup ağlayasım geliyo ama hemen ugras buluyorum kendime..çocuk gibiyim yahu..
diyorum bu mangal kokusu nerden geliyyyyyyyy :32:

ohh çok şükür sağ salim bitmiş güzel bitmiş..
darısı tüm isteyenlerin basına..
ilk günler ilk zamanlar çok güzel kızlar ya
bizde dün akşam eşimin arkadsının düğünündeydik..
yerinde olmak isterdim kızın..tekrar o duyguları yaşamak..
Nilaycım Rabbim utandırmasın tebrik ediyorum tekrar seni

Aminn edoşumm amin...

Tarifi bende kızlar deneyeceğim umarım başarılı olurum :)

Eddacım valla cumartesi bir koşturmaca ile başaldı işten eve gitme misafirler kalabalık tek başıma yetiştireye çalşıyorum eğlenceli güzeldi pazarda evde çamaşır bulaşık öyle işte gördüm foto keşke bende gelebilsem şöyle değişik ortamlara ihtiyac duyuorum :)

sonra cumartesi akşamı bukete gideyim süpriz yapayım dedim eşim programı vardı kaynımla gideyim tek biraz sıkıntılı oluotr oturduğum yer itibari ile sonra nete açtım burayı özel mesaj atmıştı tabi benim kutum dolduğu için klasörü boşalt ypınca silmişim silinmiş diye bişeyde yok hatırladığım kadarıyla baktım istanbul çıkıyor yani aslında görmek isterdim bir an aklıma düştü artık o saatten sonrada aramak istemedim ama keşke dedim gelmedi bana ama ben istedim çağırdı kısmet omayınca olmadı bilindik değildi ilk kez duydum aklımda hiç kalmadı

dediğin gibi 30 kişi falan geldim denizim..
kısmetten öte olmuyo işte napıcaksın canım..o mutlu olsunda..
onun nasıl gecti acaba düğünü..
kızlar bukette evlendi yahuu..bu aralar duygusallıgım üzerimde :89:

KIZLAR BİRDE BUNU YAPMIŞTIM

HEM ÇOK OLUYOR HEM LEZZETLİ

TARİF

Malzemeler

250 g margarin( yumuşak olacak)
1 çay bardağı çörek otu
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta beyazı hamurun içine (sarısı üzerine sürülecek)
1 çorba kaşığı sirke
1 paket kabartma tozu
4.5 su bardağı un

Hazırlanışı

Un ve margarin iyce yoğurup ortası açılır. Çörek otu,sıvıyağ, toz şeker, yumurta beyazı, tuz, sirke ve kabartma tozunu koyup kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapılır. Hamuru merdaneyle açıp,( bir parmak kalınlığında olucak). İstediğiniz şekli verip yağnamış tepsiye dizip,üzerine yumurta sarısı sürün. 175 derecede pişirin.

merhabalar:80:

aylincim hayırlı ugurlu olsun nikahın :)

denizcim bu kremşantili kurabiyeyi kaç derecelik fırında kaç dakika pişiriyoruz canım:26:

dediğin gibi 30 kişi falan geldim denizim..
Kısmetten öte olmuyo işte napıcaksın canım..o mutlu olsunda..
Onun nasıl gecti acaba düğünü..
Kızlar bukette evlendi yahuu..bu aralar duygusallıgım üzerimde :89:

toplamda 32 kişi bizle birlikte vardı :)
3 demlik çay git gel fır diye içiyorlar topuklu terlikler vardı baktım düşecem rezil olacak çıkarttım servis yaparken
kayınvaldem diyor kzıım giysene ses yapmıyor tık tık :)

sohpetli insanalrdı hediyeler getirmişler kase felan bardak tabak allah dedim hergün gelse böyle kap kaşık hastalık boyutunda bende :)

sonra bize çıktık eve baktılar biraz oturdular resim baktılar şeker tuttum bende :)

Koca koca kadınlar kokoş ayakkabıları var görseniz herkes çıkarıyor çantasından ayakkabılarını öncden terlik vardı şimdi ayakakbı giyorlar .))))

Bizim çay menüsünü yazayım fikir olur belki

kısır
peynirli ve sade açma
ıslak kek
sarma
tatlı kurabiye
tuzlu kurabiye

en sonda tatlı revani gibi

Benim evde giymeye var ayakkabı gibi tüylü ama düz
bende bulunca alıcam kokoşlardan bir tane eda senin ayakkabılar da pek bir ilginç kuzu ne öyle kaç numara

Bizim çay menüsünü yazayım fikir olur belki

kısır
peynirli ve sade açma
ıslak kek
sarma
tatlı kurabiye
tuzlu kurabiye

en sonda tatlı revani gibi

sağol canım benim aklımda bulunsun..

bende;

mercimek köftesi
peynirli ve sosisli poğaça
boşnak böreği
muzlu rulo pasta
vede kurabiye yapmayı düşünüyorum..

yanınada turşu filan çıkarırım,çay demlerim.. sonra dondurma koyarım... en sonda birere nescafe yaptımmıydı tamam olur:32::32:

Yeter gamzecim daha ne oslun domdurma yerine sende tatlı verirsin kahveyle soğukta domdurma gitmez :)

ben üşüyorum şuan ayaklarım buz kesiti

Back