- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #99.661
gamze naber sabah uğradın yazmadın.
nasıl gidiyor.
nasıl gidiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vla kızlarrr topikte edann yoklugu cok bellı oluyor
vla kızlarrr topikte edann yoklugu cok bellı oluyor
yelizim naber
edacım nasıl acaba?
hiç sorma yelizciğimmm hemde nasıl belli oluyor nerde bu kız yawww ne zaman gelecekmiş cumatesi beni aradı esranın kurabiye tarifini sordu bende bakmadığımmm için cevap veremedim
hiç sorma yelizciğimmm hemde nasıl belli oluyor nerde bu kız yawww ne zaman gelecekmiş cumatesi beni aradı esranın kurabiye tarifini sordu bende bakmadığımmm için cevap veremedim
bu topiğin en hatırnaz insanı:))))ayşemmm iyim teşkkr ederm bnde sna yazıcaktm tamm sen hızlı davrandn:))sen ıyısın dimi evlılık ıyı:))
iki eda da rahtsızdı bıras ama dılerm ıyılerdr XeddaX la konuşan yokmu hiç aranzda bugn gelmedı
bu topiğin en hatırnaz insanı:))))ayşemmm iyim teşkkr ederm bnde sna yazıcaktm tamm sen hızlı davrandn:))sen ıyısın dimi evlılık ıyı:))
iki eda da rahtsızdı bıras ama dılerm ıyılerdr XeddaX la konuşan yokmu hiç aranzda bugn gelmedı
kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm :79:
naptınız hafta sonu nasıl geçti
ben arkadaslarımla çok güzel bi pazar geçirdim
c.teside un kurabiyesi poğaça ve irmik tatlısı yaptımmmm![]()
öbür edada mı yok.,
ben büyük eda diyosunuz sandım
hemşom nerede benim?
bızmı marıfetlı kızımız bellıkı hafta sonu kurabıyler yaptıııDanam çaya gitsektik bizde
D kızlar bna en yakın olan kim var kimse ona çaya gideceğim
![]()
Kızlar krem şantili kurabiyeyi yaptım
esranın tarifi gelen misafirler bayıldı çok güzel oldu 15dk yapılacak en kolay ikram
ben krem şanti sevmem.Kızlar krem şantili kurabiyeyi yaptım
esranın tarifi gelen misafirler bayıldı çok güzel oldu 15dk yapılacak en kolay ikram
ayşeem bn senı hiç tanııom ynı nette konuştugumuz kadrıyla ama resmlern bıle insana bı sıcaklık verıo çalıştıgım iş nedeylede çok insan tanıyorm çok çevrem vr inan bna tanıdgım gördüğüm ender ınsanlardan bı tanesısın farklı bı olgunlugun sıcaklıgın vr keşke yakın olsak bn gelır arada sna aglar arada gülerdmDdertleşrdm öyle görüom senı bn yaaa
ben krem şanti sevmem.
bu haftasonu bende güzel bişiler yapcam. haftalardır haftasonları evde değildim mutfağa evime adıcam kendimi.
yelizim çok sağol canım o senin kalbinin güzelliği.
beni böyle görmene çok mutlu oldummmm.
canımsın.
umarım bigün bişekilde karşılaşırız.
edacım hoşgeldin bizde senden bahsediyorduk. hamarat gelinim benimmm.
kızlar sıradaki gelin kim? bakayım ön sayfaya.
Aferim edoşuma ellerine sağlık kuzucum.
Bende evlendimm hafta sonu![]()