- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.721
çok zaman kalmamış :) allah yardımcın olsun olduuğnca artık daha sonrada tamamlayabiliniyor :)
bursadayım ben benimde bugün itibari ile 5. Ayıma girdim :)
teşekkür ederim inşallah sende çok mutlu olrsun
hoşgeldin huysuz..
burda 12 kasım gelinleri senle beraber 3 tane var..
adın ne yaşın kaç..
yanlız çeyiz düzmek çok zor..adaşımda çok zorlanmıstı ay özledim ya nasıl oldu acaba
bide huysuz nasıl aynı evde oturmaya devam ediceksin anlamadım
SEN YAPARSINDA GÜZEL OLMAZMI ŞEKER
KAYINBABİŞE GÖNDERSEYDİN BİR İKİ DİLİM :) ,SİZDEN ÇIKMAZDI ARTIK
BENİM YAZDIĞIM Trfimi nasıl yapıyorsun
çok sıkılıyorum bugün daral geliyor imdat
Hava burda çok kötü,birden olan hava değişimleri böyle sıkıntı yaratıyo sebepsiz insanda canım,Bursada da öyleyse
ondan olabilir diye tahmin ediyorum,çalışıyor muydun sen?
denizim 3 ymurta
1 su bard şeker iyice çırptım..
1 su bard sıvıyağ
1 su bard süt
sonra kakao
ayırıyosun bir bardak (yanlız ben ayırmadım çikolata sosum vardı kalmıstı onu döktüm)
sonra vanilya kabartma tozu ve un..
çok hafif ve güzel kabardı..
çalışıyorumm evet evde durmak bana göre değil ama inan şuan evde olmak isterdim :)
Bayılıyorum ıslak keke ama istediğim gibi olmuyo bir türlü,bunu mutlaka denemeliyim bende.Ellerine sağlık
ben yoğun kakaolu seviyorum :)
birde nette gexinirken
Hazır ekmek hamurundan
Malzemeler:
2 adet fırından alınmış ekmek hamuru
100 gram yumuşatılmış margarin
peynir veya dilediğiniz malzeme
1 adet yumurtanın sarısı üzeriiçin
susam ya da çörek otu
Yapılışı:
2 adet ekmek hamuruna margarini yoğurarak iyice yedirin. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Margarin donsun. Buzdolabından hamuru çıkarın ve yumurtadan daha küçük parçalar koparın. Hamur ele yapıştığı için ellerinizi yağlayarak bu işlemi yapın. Hamurları elinizde biraz açın ve içerisine malzemenizi koyup, kenarları içe doğru kapatarak yuvarlak şekil verin. Poğaçaları yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı dizin. Tepsiye dizdiğiniz poğaçaların üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve dilediğiniz gibi susam ve çörek otu serpin. Poğaçalar tepside 30 dakika dinlensin. 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Pişen poğaçaların üzerine bir bez örtün ve iyice soğuyunca servis yapın.
dün söylemiştim bunu kızlara
kız allah seni benim aklımda ne alaka diyorum olsun yeni gelinciklere :))))))
fazla tarif göz çıkarmaz
Zeynep
şu tavuk göğsü varya şöyle dilimi çıkartım dudakalrıma sürsüm pek güzel görünüyorrrrrrrrr
tam tarife bakıp deneyeceğim inşallah
Merhaba canım ben vakit buldukça uğruyorum buraya:)Nursena slm
bugunde burda görmek ne güzel :)
bazen yeni gelenler sıkılıyormu ne gidiyor
nurgüşüm işler azaldı sanırım bugun burdasın bakıyorum
canım bugün azıcık üzdü beni sabah çıkarttım ama şimdi iyiyim 4a ylık oldu bebe hala geçmedi benim çıkartmalarım yav ama iyiyim çok şükür. Sen nasılsın canım.
:)) Aynen canım duymasınlar ama ben öyle bi kitleniyorumki izlerken yani kocacım içine gir istersen diyo bende sırf bebeğimiz için diyorum neye bakarsan ona benzer bol bol kuzeye bakmam lazım :90:
sormaaa yaa uyuz oldumm o öpsün biz ağzımız açık izleyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?