2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoşbulduk xeddax :)

İsmim ebru 30 yaşındayım

Öyleymiş gerçekten birde benim gibi kararsız olunca herşey daha da zor oluyo
Benim ailemin evi var burda kendileri kuşadasında yaşıyolar ben de burda kalıyorum,kira vermektense
tadilat yapalım eşyalarımızı yenileyelim dedik ev alana kadar,o yüzden şimdilik tadilatla uğraşıyorum tüm eşyalarımda aldığım yerlerde bekliyor işte :)

Ben bugün kavga ederek başladım işe kargom kayıp ilk önce çok sinirlendim kendim aramadım arkadasa arattım ama sinirim geçmedi bu sefer kendim aradım bulmuşlar insanlar neden işlerine özen göstermezler ben bunu anlamıyorum

SEN YAPARSINDA GÜZEL OLMAZMI ŞEKER
KAYINBABİŞE GÖNDERSEYDİN BİR İKİ DİLİM :) ,SİZDEN ÇIKMAZDI ARTIK
BENİM YAZDIĞIM Trfimi nasıl yapıyorsun

denizim 3 ymurta
1 su bard şeker iyice çırptım..
1 su bard sıvıyağ
1 su bard süt
sonra kakao
ayırıyosun bir bardak (yanlız ben ayırmadım çikolata sosum vardı kalmıstı onu döktüm)
sonra vanilya kabartma tozu ve un..
çok hafif ve güzel kabardı..

Bayılıyorum ıslak keke ama istediğim gibi olmuyo bir türlü,bunu mutlaka denemeliyim bende.Ellerine sağlık

çalışıyorumm evet evde durmak bana göre değil ama inan şuan evde olmak isterdim :)

Ben de 10 yıldır aralıksız çalıştım 3 aydır evdeyim ama şimdiden çok sıkıldım.Mecburen düğünü bekliycem tekrar işe girmek için,bunca koşuşturma içerisinde işe girersem kovulurum gibi geliyor 3 gün sonra çünkü :)

ben yoğun kakaolu seviyorum :)

birde nette gexinirken

Hazır ekmek hamurundan

Malzemeler:
• 2 adet fırından alınmış ekmek hamuru
• 100 gram yumuşatılmış margarin
• peynir veya dilediğiniz malzeme
• 1 adet yumurtanın sarısı üzeriiçin
• susam ya da çörek otu
Yapılışı:
2 adet ekmek hamuruna margarini yoğurarak iyice yedirin. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Margarin donsun. Buzdolabından hamuru çıkarın ve yumurtadan daha küçük parçalar koparın. Hamur ele yapıştığı için ellerinizi yağlayarak bu işlemi yapın. Hamurları elinizde biraz açın ve içerisine malzemenizi koyup, kenarları içe doğru kapatarak yuvarlak şekil verin. Poğaçaları yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı dizin. Tepsiye dizdiğiniz poğaçaların üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve dilediğiniz gibi susam ve çörek otu serpin. Poğaçalar tepside 30 dakika dinlensin. 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Pişen poğaçaların üzerine bir bez örtün ve iyice soğuyunca servis yapın.

dün söylemiştim bunu kızlara

akşama ne yemek var kızlarrrrrrr

benim ıspanak var suyun içnie koydum tozu toprağı gitsin diye :))))

artık gittiğimde başına bir haller gelemydise kavurcam :) yumurtalı

nurgüşüm işler azaldı sanırım bugun burdasın bakıyorum

seni bekledim ama gelmedin hıh

iyiyim canım bende ne olsun işte sabahtan bakayım size dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…