2011 gelin adayları buyrun sohbete

mERHABA KIZLAR. 8 eylül manisa düğün 10 eylül istanbul düğün ve artık bende ewli bi bayanım.:16: Çok şükür sorunsuz tam içime sinen bi düğünüm oldu. Aranıza tamamen katılabilirmiyim artıkın. Daha öncede yazdım bikaç kez ama pek konuşan olmadı benimle sorularım hep hawada kalmıştı :14:

Merhaba elif cim ama hatırlıyorum ben seni evinide ekledin gördük hepimiz canım bak ne güzel atlatmışsın düğününü sorunsuz bi şekilde evli bayanlar kervanına hoşgeldin sende o zaman buket yok ben soruyum acı var mı acı??:40:

mERHABA KIZLAR. 8 eylül manisa düğün 10 eylül istanbul düğün ve artık bende ewli bi bayanım.:16: Çok şükür sorunsuz tam içime sinen bi düğünüm oldu. Aranıza tamamen katılabilirmiyim artıkın. Daha öncede yazdım bikaç kez ama pek konuşan olmadı benimle sorularım hep hawada kalmıştı :14:

elifcimm hoşgeldinn mutluluklar canım
fotolarınada baktım şimdi muhteşem bir gelin olmuşsun
allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar:

yalnız kardeşinle sarılıp ağladığınpoz bana dokundu biraz
çok duygusallaştımm

Selam Elifcim,

Yazıyorum gönderiyorum ama mesajlarım gitmiyor nedense,tekrar tekrar gelirse kusurabakmayın artık.
Herşeyin içine sinmiş olmasına çok sevindim,darısı biz evleneceklerin başına inşallah.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Huysuz gelin düğün ne zaman

bizler evledik barklandık :) çeyiz derdimiz eşya derdimiz bitti yemeklerden bahsediyoruz bir kaç ark. Var son günlerini yaşıyorlar brkarlığın

nerdensin

Huysuz gelin düğün ne zaman

bizler evledik barklandık :) çeyiz derdimiz eşya derdimiz bitti yemeklerden bahsediyoruz bir kaç ark. Var son günlerini yaşıyorlar brkarlığın

nerdensin

12 Kasım kısmetse inşallah :)

Ah ben de hayırlısıyla o günleri bir görsem,ailem uzakta ben İstanbuldayım o yüzden zorlanıyorum biraz,daha bir çok şeyim eksik ama tamamlarız umarım.
Yıl sonuna kalınca düğün işi yeni evlenecekler pek kalmadı tabi :)

İstanbul bostancıda oturuyorum ben,evlenince de aynı evde oturmaya devam edicem,sen ne taraftasın

12 kasım kısmetse inşallah :)

ah ben de hayırlısıyla o günleri bir görsem,ailem uzakta ben istanbuldayım o yüzden zorlanıyorum biraz,daha bir çok şeyim eksik ama tamamlarız umarım.

istanbul bostancıda oturuyorum ben,evlenince de aynı evde oturmaya devam edicem,sen ne taraftasın

çok zaman kalmamış :) allah yardımcın olsun olduuğnca artık daha sonrada tamamlayabiliniyor :)

bursadayım ben benimde bugün itibari ile 5. Ayıma girdim :)
teşekkür ederim inşallah sende çok mutlu olrsun

yeni gelinler hoşgeldiniz...
bizlerde bu senenin gelin adaylarıydık şimdi evlendik tabi..
güney akıllı.. kuzey deli olan denizim :86:

elif çok güzel bi gelin olmussun
herşeyini çok begendim
mutfagını çok begendim çok geniş..benim öyle mutfagım olsa hiç çıkmam sanırım..bide tv koymanı tavsiye ederim oraya..
zaten mutfak mecburen kirlenen bi yer..
hiç dğeilse diğer odalar temiz kalır..
Allah bir yastıkta kocatsın şekerimm..
baştan söyliyim ilk günler depresyona giriceksin hazırlıklı ol..ama zamanla geçiyo..:34:
bidew kızlar bidaha söyleyesim geldi bende ıslak kek yaptım harika olduuu..:9:

Zeynep :47:

şu tavuk göğsü varya şöyle dilimi çıkartım dudakalrıma sürsüm pek güzel görünüyorrrrrrrrr

tam tarife bakıp deneyeceğim inşallah

yeni gelinler hoşgeldiniz...
bizlerde bu senenin gelin adaylarıydık şimdi evlendik tabi..
güney akıllı.. kuzey deli olan denizim :86:

elif çok güzel bi gelin olmussun
herşeyini çok begendim
mutfagını çok begendim çok geniş..benim öyle mutfagım olsa hiç çıkmam sanırım..bide tv koymanı tavsiye ederim oraya..
zaten mutfak mecburen kirlenen bi yer..
hiç dğeilse diğer odalar temiz kalır..
Allah bir yastıkta kocatsın şekerimm..
baştan söyliyim ilk günler depresyona giriceksin hazırlıklı ol..ama zamanla geçiyo..:34:
bidew kızlar bidaha söyleyesim geldi bende ıslak kek yaptım harika olduuu..:9:

SEN YAPARSINDA GÜZEL OLMAZMI ŞEKER
KAYINBABİŞE GÖNDERSEYDİN BİR İKİ DİLİM :) ,SİZDEN ÇIKMAZDI ARTIK
BENİM YAZDIĞIM Trfimi nasıl yapıyorsun

12 Kasım kısmetse inşallah :)

Ah ben de hayırlısıyla o günleri bir görsem,ailem uzakta ben İstanbuldayım o yüzden zorlanıyorum biraz,daha bir çok şeyim eksik ama tamamlarız umarım.

İstanbul bostancıda oturuyorum ben,evlenince de aynı evde oturmaya devam edicem,sen ne taraftasın

hoşgeldin huysuz..
burda 12 kasım gelinleri senle beraber 3 tane var..
adın ne yaşın kaç..
yanlız çeyiz düzmek çok zor..adaşımda çok zorlanmıstı ay özledim ya nasıl oldu acaba:29:
bide huysuz nasıl aynı evde oturmaya devam ediceksin anlamadım:77:

Back