- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.701
mERHABA KIZLAR. 8 eylül manisa düğün 10 eylül istanbul düğün ve artık bende ewli bi bayanım.Çok şükür sorunsuz tam içime sinen bi düğünüm oldu. Aranıza tamamen katılabilirmiyim artıkın. Daha öncede yazdım bikaç kez ama pek konuşan olmadı benimle sorularım hep hawada kalmıştı
mERHABA KIZLAR. 8 eylül manisa düğün 10 eylül istanbul düğün ve artık bende ewli bi bayanım.Çok şükür sorunsuz tam içime sinen bi düğünüm oldu. Aranıza tamamen katılabilirmiyim artıkın. Daha öncede yazdım bikaç kez ama pek konuşan olmadı benimle sorularım hep hawada kalmıştı
hoşgeldiniz yeni gelincikler
eliff sen daha önce gelmiştin
konuşmuştuk diye hatırlıyorum ben ama
kızlar yemeklerimden bir kaçını albümüme ekledim bakmadınız mı
dün akşam sosyete mantımı çok beğendi eşim
buakşamda kalanı var
Mutluluklar dilerim elifcim
hoşgeldin gelin adayı :)
Huysuz gelin düğün ne zaman
bizler evledik barklandık :) çeyiz derdimiz eşya derdimiz bitti yemeklerden bahsediyoruz bir kaç ark. Var son günlerini yaşıyorlar brkarlığın
nerdensin
sağol canımcımsosyete mantında ton balıkla salatanda çok güzel görünüyor zeynepcim ellerine sağlık
Eda güney kıvançmıydı
o kız kuzeyle çıkıyordu ay kaçırmışım yahu
12 kasım kısmetse inşallah :)
ah ben de hayırlısıyla o günleri bir görsem,ailem uzakta ben istanbuldayım o yüzden zorlanıyorum biraz,daha bir çok şeyim eksik ama tamamlarız umarım.
Yıl sonuna kalınca düğün işi yeni evlenecekler pek kalmadı tabi :)
istanbul bostancıda oturuyorum ben,evlenince de aynı evde oturmaya devam edicem,sen ne taraftasın
yeni gelinler hoşgeldiniz...
bizlerde bu senenin gelin adaylarıydık şimdi evlendik tabi..
güney akıllı.. kuzey deli olan denizim :86:
elif çok güzel bi gelin olmussun
herşeyini çok begendim
mutfagını çok begendim çok geniş..benim öyle mutfagım olsa hiç çıkmam sanırım..bide tv koymanı tavsiye ederim oraya..
zaten mutfak mecburen kirlenen bi yer..
hiç dğeilse diğer odalar temiz kalır..
Allah bir yastıkta kocatsın şekerimm..
baştan söyliyim ilk günler depresyona giriceksin hazırlıklı ol..ama zamanla geçiyo..
bidew kızlar bidaha söyleyesim geldi bende ıslak kek yaptım harika olduuu..
Hoşbulduk canım :)
Sen atlatmışsın ne güzel,benimde 50 günüm kaldı ama sanki yarın gibi çok stresliyim.Burda genelde herkes evli sanırım acaba ben yanlış yere mi yazdım :)
12 Kasım kısmetse inşallah :)
Ah ben de hayırlısıyla o günleri bir görsem,ailem uzakta ben İstanbuldayım o yüzden zorlanıyorum biraz,daha bir çok şeyim eksik ama tamamlarız umarım.
Yıl sonuna kalınca düğün işi yeni evlenecekler pek kalmadı tabi :)
İstanbul bostancıda oturuyorum ben,evlenince de aynı evde oturmaya devam edicem,sen ne taraftasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?