2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar dün köşe koltuğum ve sandalyelerim geldi nişanlım koltuğun fotosunu çekmiş bana bende albümüme ekledim bakarsınız. Bu odada bir tek halı eksik şimdi

kızlar dün köşe koltuğum ve sandalyelerim geldi nişanlım koltuğun fotosunu çekmiş bana bende albümüme ekledim bakarsınız. Bu odada bir tek halı eksik şimdi

Slm kızlaar, nasılsınız.
Bugün daha iyiyim yaa, komşu gezmelerimiz başladı 2 insan yüzü gördük çok şükür.
Bilgisayar kursu açılacakmış, oraya beni düşünüyorlar dua edinde bir an önce olsun kızlar banada uğraş olur...
Buket'cim koltuğunugördüm sadece ve çok beğendim, biraz benimkinin modeline benziyor, çok rahat oluyor, hele uzanıp eşinle tv izlemek eşsiz oluyor...

Slm kızlaar, nasılsınız.
Bugün daha iyiyim yaa, komşu gezmelerimiz başladı 2 insan yüzü gördük çok şükür.
Bilgisayar kursu açılacakmış, oraya beni düşünüyorlar dua edinde bir an önce olsun kızlar banada uğraş olur...
Buket'cim koltuğunugördüm sadece ve çok beğendim, biraz benimkinin modeline benziyor, çok rahat oluyor, hele uzanıp eşinle tv izlemek eşsiz oluyor...

esra ne güzel ya komşulara gidip geliyorsun. bende iki insan yüzü görmekiçin can atıyorum. işten çıkayım hemen misafir çağıracağım öğle çayına. ohhhh

Slm kızlaar, nasılsınız.

bende o yüzden köşe istedim köşede ki gri kırlentler sırıtmış dedi annem sizcede sırıtmış mı perdem de gri uyum sağlasın dedim bu arada perdem nasıl olmuş:)

esra ne güzel ya komşulara gidip geliyorsun. bende iki insan yüzü görmekiçin can atıyorum. işten çıkayım hemen misafir çağıracağım öğle çayına. ohhhh

Komşu çok iyi oluyor canmcım, haftaya perşembede bendeler inşaAllah...
Misafirde aşırıya kaçmadığı sürece çok oluyor, ben ramazanda çok yoruluyordum, şimdi aralıklarla alıyorum misafir.

bende o yüzden köşe istedim köşede ki gri kırlentler sırıtmış dedi annem sizcede sırıtmış mı perdem de gri uyum sağlasın dedim bu arada perdem nasıl olmuş:)

Benim naçizane düşüncem, böyle bir koltuğa kırlent ve perdenin daha spor olması.
Tüller daha spor olsaydı renkli kırlent tercih edilebilirdi.
Ama bu perdelere bu kırlentler uyum sağlamış kanımca...

herşeyin gayet güzel olmus..ALlah güle güle huzurla oturmak nasip etsin..

Sağol canım amin diğer odalaerıda en kısa zamanda paylaşacağım

Komşu çok iyi oluyor canmcım, haftaya perşembede bendeler inşaAllah...
Misafirde aşırıya kaçmadığı sürece çok oluyor, ben ramazanda çok yoruluyordum, şimdi aralıklarla alıyorum misafir.

Benim naçizane düşüncem, böyle bir koltuğa kırlent ve perdenin daha spor olması.
Tüller daha spor olsaydı renkli kırlent tercih edilebilirdi.
Ama bu perdelere bu kırlentler uyum sağlamış kanımca...

Her gelen tülü çok beğeniyordu ama köşe gelince spor kaldı biraz köşe bende farkettim onu

Merhaba elif cim ama hatırlıyorum ben seni evinide ekledin gördük hepimiz canım bak ne güzel atlatmışsın düğününü sorunsuz bi şekilde evli bayanlar kervanına hoşgeldin sende o zaman buket yok ben soruyum acı var mı acı??:40:

Hoşbulduk canım. Acı tabiki vardı ama çok az. Zaten ilk geceden hiç korkmuyodum. 6 senedir tanıdığım insan. Kibar ve anlayışlı dawranıcanı biliyodum ve öyle de oldu. İlk 2-3 sefer çok az acıdı(ama asla büyütülcek kadar değil) ama şimdi gayet iyiyim :17:

elifcimm hoşgeldinn mutluluklar canım
fotolarınada baktım şimdi muhteşem bir gelin olmuşsun
allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar:
yalnız kardeşinle sarılıp ağladığınpoz bana dokundu biraz
çok duygusallaştımm

Çok teşekkür ederim. Herşeyim içime sindi çok şükür çok eğlendim düğünümde. Bütün misafirlerimde çok eğlendiklerini söylüyolar. Seviniyorum. Kına gecesinde duygusallık çok vardı ewet.Hele gelin alımında canım babacım hıçkıra hıçkıra ağladı kuşağımı bile bağlayamadı.İlk defa ağlarken gördüm babamı.

Selam Elifcim,

Yazıyorum gönderiyorum ama mesajlarım gitmiyor nedense,tekrar tekrar gelirse kusurabakmayın artık.
Herşeyin içine sinmiş olmasına çok sevindim,darısı biz evleneceklerin başına inşallah.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Teşekkür ederim. Darısı başına.İşallah benimki kadar sorunsuz bi düğünün olur.

yeni gelinler hoşgeldiniz...
bizlerde bu senenin gelin adaylarıydık şimdi evlendik tabi..
güney akıllı.. kuzey deli olan denizim :86:

elif çok güzel bi gelin olmussun
herşeyini çok begendim
mutfagını çok begendim çok geniş..benim öyle mutfagım olsa hiç çıkmam sanırım..bide tv koymanı tavsiye ederim oraya..
zaten mutfak mecburen kirlenen bi yer..
hiç dğeilse diğer odalar temiz kalır..
Allah bir yastıkta kocatsın şekerimm..
baştan söyliyim ilk günler depresyona giriceksin hazırlıklı ol..ama zamanla geçiyo..:34:
bidew kızlar bidaha söyleyesim geldi bende ıslak kek yaptım harika olduuu..:9:

Çok teşekkür ederim edacım. Tv koymadım ama ileride belki küçük bi tv alabilirim. Depresyona girmedim şimdilik. Eşim çalışmıyo. Benim için istanbulu bırakıp benim yaşadığım ilçeye geldi kıyamadı aileme.Allah razı olsun.Ve istanbul şartlarında yaşamak zor diye düşündük.Ama hala iş bulamadık ona.Şİmdilik ewde.Bana çok yardımcı oluyo.Ve Rabbim nazarlardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz. Bazen yanlış yapıyo bişeyleri ama tabi aşkım ellerine sağlık çok iyi yapmışsın işimi kolaylaştırmışsın diyorum sürekli. eleştirmiyorum ki herzaman yardım etsin:1:

Ben de şimdi baktım ve begendim spor degil yarı spor yarı klasik bir oda olmuş perdenden dolayı o da canımm ;bu odaya yanlardan japon perde daha şık dururdu gibi geldi bana daha çok bu tarz perdeler geniş mekanlarda daha güzel duruyor ama koltuk ve sehban çok güzel iyi günlerde kullan canım

slm kızlar
buket çok hoş olmuş oturma odan
bence kırlentlerde açmış odanın rengini falan
koltuklar koyu renk olduğu için hoş olmuş bence perdelerle de uyumlu olmuş
ben böyle perdeleri çok seviyorum zaten ama kendi evim olmadığı için yaptıramamıştım :((((

tarz model insanın yapısını yansıtırmış ben sadeliği çok seviyorum klasik bir insanmıyım acaba :)))

iyi günlerde kullan buketcim huzurla otur evinde

tarz model insanın yapısını yansıtırmış ben sadeliği çok seviyorum klasik bir insanmıyım acaba :)))

iyi günlerde kullan buketcim huzurla otur evinde

aynen deniz bende öyle sadelik ve her zaman geçerli şeyler her zaman tercihim olmuştur
moda diye sonradan beğenmiycem şeyleri almam genelde
her zaman kullanışlı olsun diye düşünürüm
sanırım bende klasik bi insanım :1:

Hoşbulduk canım. Acı tabiki vardı ama çok az. Zaten ilk geceden hiç korkmuyodum. 6 senedir tanıdığım insan. Kibar ve anlayışlı dawranıcanı biliyodum ve öyle de oldu. İlk 2-3 sefer çok az acıdı(ama asla büyütülcek kadar değil) ama şimdi gayet iyiyim :17:

Çok teşekkür ederim. Herşeyim içime sindi çok şükür çok eğlendim düğünümde. Bütün misafirlerimde çok eğlendiklerini söylüyolar. Seviniyorum. Kına gecesinde duygusallık çok vardı ewet.Hele gelin alımında canım babacım hıçkıra hıçkıra ağladı kuşağımı bile bağlayamadı.İlk defa ağlarken gördüm babamı.

Teşekkür ederim. Darısı başına.İşallah benimki kadar sorunsuz bi düğünün olur.

Çok teşekkür ederim edacım. Tv koymadım ama ileride belki küçük bi tv alabilirim. Depresyona girmedim şimdilik. Eşim çalışmıyo. Benim için istanbulu bırakıp benim yaşadığım ilçeye geldi kıyamadı aileme.Allah razı olsun.Ve istanbul şartlarında yaşamak zor diye düşündük.Ama hala iş bulamadık ona.Şİmdilik ewde.Bana çok yardımcı oluyo.Ve Rabbim nazarlardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz. Bazen yanlış yapıyo bişeyleri ama tabi aşkım ellerine sağlık çok iyi yapmışsın işimi kolaylaştırmışsın diyorum sürekli. eleştirmiyorum ki herzaman yardım etsin:1:

Canım hoşgeldin bende merak ettim şimdi seni.
Ay ne güzel eşin bırakıp gelmiş herşeyi, bende herşeyi bırakıp eşimin yanına geldim...

slm kızlar
buket çok hoş olmuş oturma odan
bence kırlentlerde açmış odanın rengini falan
koltuklar koyu renk olduğu için hoş olmuş bence perdelerle de uyumlu olmuş
ben böyle perdeleri çok seviyorum zaten ama kendi evim olmadığı için yaptıramamıştım :((((

Ablam yeni ev aldı herşeyi en iyisinden yaptır diyorum.
Kira olunca insan pek özenmek istemiyor, o nedenle çok fazla detaya girmedik biz...

Canım hoşgeldin bende merak ettim şimdi seni.
Ay ne güzel eşin bırakıp gelmiş herşeyi, bende herşeyi bırakıp eşimin yanına geldim...

Ablam yeni ev aldı herşeyi en iyisinden yaptır diyorum.
Kira olunca insan pek özenmek istemiyor, o nedenle çok fazla detaya girmedik biz...

aynen bende öyle kira olunca
insan çok fazla para harcamak istemiyo böyle şeylere
bide düğün zamanı başka harcamalar da olduğu için
herşeyin en iyisini yapamadık
ama allah kısmet ederde kendi evime geçersem farklı düşüncelerim var yani :1:

benim komşum yok koca koca kadınlar yanda iki 35 yaşında bekar kızlar suratsız

yaşıtım yok çok sıkıcı ya bende komşu isityorummmmmmmmmmmmmm

kahve içecek :(

hep aynı insanlar görmek de belli bir süre sıkıcı oluyor

:43: :43: :43:

Amanda aman mide bulantılarıda başlarmışşş :))
Ayy canım ablam gibi olursa çok zor, ablam sokakta bile soğan kokusunu alınca çok kötü oluyordu...

yok canım hamdolsun o kadar kötü değilim. bazen halsizlikle birlikte geliyor o zaman zorluyor beni onun dışındaki normal mide bulantısı

buket bence kırlentler hiçte sırıtmamış. tek renk zorlardı odayı. perdeni bende beğendim koltuklarla uyumlu hem odaya farklı bir hava katmış. tek düzinelikten çıkarmış. kızların dediği gibi biraz salon perdesi gibi duruyor. ama yinede sırıtmıyor. koltukların rengine ve modeline zaten bayıldım. güle güle kullan inşallah

Back