2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar

ya bu haft böyle gergin olunca tam bir gerginlik yaşıyorum herşeye sinir oluyuyorum
akşam eve gittim ilk tabi aşağıya uğruyorum slm sonra hemen çıkıyorum kızartma yaptım karışık o arada peçete kağıdına not yazdım banyo dolabına sıkıştırdım çünkü gelir gelemz hemen duş alıp sofraya otueuyotuz o ara kardeşi geldi mutfakta yağ bidonunu alayım derken eli yağlandı dedim gel burda yıka ille gitti banyoya okusun istemedim haliyle kim olursa göze çarpar eşimde anlamadı saz yıkasın orda ısrarla gel diyorum burda yıka yok ilk girdi gördü ikinciye bir daha ne gerek var onada gıcık oldum sonra fark etti ama anlamı kalmadı benim için sofraya oturduk yemek yiceğiz başladı gününü anlatmaya ben yedim kalkıcam o daha ağzına bieşy koymadı dedim aç değilsin galiba aman allahım sanki küfür ettim yemeden kaltı notu felan yırttım attım önüne ohhh oda yazmış bu arada yatağın başına koymuş onuda elimle büzüştürdm
9da yattım uyudum kıyafetleirnide ütülemedim hiç birşey yapmadım küsüm konuşmucam akşama yemek te yok hiç birşey yok

kızlar krutma makinesi kullananınız var mı?

almayı düşünüyorum ama çok kafam karıştı walla

bilen varsa bi anlatıversin hayrına

bacalı bacasız yoğuşturmalı 50 tane seçeneği var

denizciğim bu kadar sinir yapma
erkekler düşünemio maleseff bizler gibi
o yüzden takma.ama bana kalırsada inat yapma
küs fln kalma.

cnm kurutma mak. gerek yok bence
yani gereksiz geliyor bana ama sen bilirsin

amiiiin canım amin

günaydın kızlar
burda da yağmur var ama seviyorum yağmuru özlemişim de valla
denizcim boşver be canım
napıcaksın erkek milleti pek anlamıyo ince işlerden
salla gitsin
gözde bence kurutma makinesi gereksiz
kışın belki biraz daha zorlu oluyo kurutmak ama gene de ben gerek duymam şahsen
ama tabiki senin düşüncen gene de

günaydın kızzlarr aminnn zeynepcim. Bende hürremi kaçırdım onu izlemem lazım

Günaydın kızlar yeliz güve için naftalin derler bebişim Deniz bana kızma ama erkek milleti=odun

bütün erzaklarıma baktım kontrol ettm edam yatak odamı bosaltacagm bugun kurstan sonra off yaa

buketcm sen heyecanlımısn az kaldı dugunee

denz nye kızdın

kızlar size kurutmala ılgılı bı bılgı verım bn camasırlarımı hep evde kurutuodum cunku burann havası cok pis cok zararlıymış kanser için bi virüs tasıyomuş evde artk evde kurutmuyorm

Yeliz bakliyatlara bak pirinç gibi :) dışardanda girmiş olabilir zaten bir tane ile anlaşılmazki olup olmadığı
valla esiyor arada canım asabileşiyorum

bencede gerek yok kurutma makinasına yani ben almazdım yazın zaen hemen kuruyor kışında çamaşırlıkta

sen bilirsin yinede arkadaşım

denzcm bn dün 3 tane öldürdüm ama güve kelebeğiii tıksınıom yaa ilaçlıcaz bugünn

ayy denz bugn bnde asabıyım bıras özel dönemm yaklasıyor basm agrıo bu donemde asabı oluom bazen oluo boyle donemlermz

Ev daha tam yerleşmedi ya onun telaşesinden pek bir heyecan hissetmiyorum daha canım

buketcm evınıde gelnlıgıne merakle beklıos emnm hersey cok gusel olmuştr stres yapma zaten düğünün sindire sindire olsun oynaa bol bol gülümse eve gidincede dua edın bol bol yenı gelının eve gırdıgınde ettıgı dua kabul olurmuş bn gelnlklerle kılmıştm namazımı dua ettm kabul oslun inşallh

canımmbenim evin balkonu küçük bide sitede çamaşır asınca dışarıya pek hoş olmuyo görüntü açısından çok terch etmiyo kimse ondan almam lazım kolay olucak benim içn balkon kullanmayınca evin içinde kurutmalıkta zor oluo pek sevmiyorum

günaydın güzel kızlarrrr nasılsınız hava yağmurlu rabbim hayırlı yağmurlar versin inş. bugün umarım herkes iyidir morel olarak denizciğim ne oldu varmı hayvanlardan bir haberr kuzum buketçiğim az kaldı canım benim heyecan varmı heyecan kübracığımmm bebiş nasıl umarım seni üzmüyordur edacığım nasıl acaba rabbim acil şifa versin inş. edoş nasılsın kız ne var ne yok başka kimmm kaldı hepiniz iyisinizdir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…