2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın güzel kızlarrrr nasılsınız hava yağmurlu rabbim hayırlı yağmurlar versin inş. bugün umarım herkes iyidir morel olarak denizciğim ne oldu varmı hayvanlardan bir haberr kuzum buketçiğim az kaldı canım benim heyecan varmı heyecan kübracığımmm bebiş nasıl umarım seni üzmüyordur edacığım nasıl acaba rabbim acil şifa versin inş. edoş nasılsın kız ne var ne yok başka kimmm kaldı hepiniz iyisinizdir inş.

yelizciğimm ne oldu evine canım benimmm ilaçla her yeri kız

ayy sormaa kırmızı bıber kurtlanmıs guve yapmış bi kaç yere mheryerı temzledm ama dün yine 3 tane güve kelebegı cıktı bugn ilaçlatacagmmm

kızlar ben gelebildim sonunda. çok yoruldum koşturmaktan. birazcık bakabildim geçmişe

zeynepcim duan çok güzel her zamanki gibi allah razı olsun. aminnnn diyeyim bende

deniz meltem haklı bu erkekler odun. benimkide akşam bri geldi eve öpmek istedim her zaman gelince öper normalde. çok sinirliyim bana sakın bişey deme dedi. bende tmm dedim suratına bile bakmadım. duşa girdi havlusunu çamaşırını falan hazırladım yanına koydum sofrasını kurdum. biraz dinlenince keyfi yerine geldi tabi. anladı hatasını. benimkininde bu huyu var. sinirliyken ateş topu iki dkaika sonra herşey bitiryor. sonra diyor senbitanesin ben sinirliyken beni nasıl idare ediyorsun . ediyorum ama gel birde bana sorr

kimdi kurtma makinesini sormuştu. halamında evinde balkonu yok. hep fransız balkon tipi o yüzden aldı kurutma hiç memnun değil çamaşırları yıpratıyor diyo. eve askılık almış camları açıp kurutuyor şimdi kullanmıyor çok.

yelis aman aman onlar ne feci şeyler. acaba sadece bakliyattalar mı. devamlı gözün etrafta olsun parkelerine falan bulaşmasınlar

Son düzenleme:
kızlar ben gelebildim sonunda. çok yoruldum koşturmaktan. birazcık bakabildim geçmişe

zeynepcim duan çok güzel her zamanki gibi allah razı olsun. aminnnn diyeyim bende

deniz meltem haklı bu erkekler odun. benimkide akşam bri geldi eve öpmek istedim her zaman gelince öper normalde. çok sinirliyim bana sakın bişey deme dedi. bende tmm dedim suratına bile bakmadım. duşa girdi havlusunu çamaşırını falan hazırladım yanına koydum sofrasını kurdum. biraz dinlenince keyfi yerine geldi tabi. anladı hatasını. benimkininde bu huyu var. sinirliyken ateş topu iki dkaika sonra herşey bitiryor. sonra diyor senbitanesin ben sinirliyken beni nasıl idare ediyorsun . ediyorum ama gel birde bana sorr

kimdi kurtma makinesini sormuştu. halamında evinde balkonu yok. hep fransız balkon tipi o yüzden aldı kurutma hiç memnun değil çamaşırları yıpratıyor diyo. eve askılık almış camları açıp kurutuyor şimdi kullanmıyor çok.

yelis aman aman onlar ne feci şeyler. acaba sadece bakliyattalar mı. devamlı gözün etrafta olsun parkelerine falan bulaşmasınlar

bugün halıları yıkamaya verıorum dolabı bosaltacagm eşim evı ılaclıcak artk

kübracm eft bazen ereklerı ıdare edıos karsılıklı anlayıs olması lazım ıdarecı olacagz;)

günaydın güzeller güzeli hamişimmm tosun paşamız nasıllar bugünnnn sizi üzmüyordur inş.:1:
canım bugün azıcık üzdü beni sabah çıkarttım ama şimdi iyiyim 4a ylık oldu bebe hala geçmedi benim çıkartmalarım yav ama iyiyim çok şükür. Sen nasılsın canım.
:60::60: aman kocişler duymasın
:)) Aynen canım duymasınlar ama ben öyle bi kitleniyorumki izlerken yani kocacım içine gir istersen diyo bende sırf bebeğimiz için diyorum neye bakarsan ona benzer bol bol kuzeye bakmam lazım :90:
hahahahhah tam bu diziyi izliyordum dizi bitti buraya geldim bu yorum :60::60:
esraaaaaa ceren kuzeyi öptüüüüüüüüüü :52::52::52:

sormaaa yaa uyuz oldumm o öpsün biz ağzımız açık izleyelimm

mERHABA KIZLAR. 8 eylül manisa düğün 10 eylül istanbul düğün ve artık bende ewli bi bayanım.:16: Çok şükür sorunsuz tam içime sinen bi düğünüm oldu. Aranıza tamamen katılabilirmiyim artıkın. Daha öncede yazdım bikaç kez ama pek konuşan olmadı benimle sorularım hep hawada kalmıştı :14:

mERHABA KIZLAR. 8 eylül manisa düğün 10 eylül istanbul düğün ve artık bende ewli bi bayanım.:16: Çok şükür sorunsuz tam içime sinen bi düğünüm oldu. Aranıza tamamen katılabilirmiyim artıkın. Daha öncede yazdım bikaç kez ama pek konuşan olmadı benimle sorularım hep hawada kalmıştı :14:

Selam Elifcim :)

Herşeyin dilediğin gibi olmasına çok sevindim,darısı biz evleneceklerin başına inşallah,bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Back