- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.621
bana da gelip evliliğim iyi gitmiyo ne yapmalıyım diye biri sorduğunda bende ona şöle şöle yapmalısın diye rahatlıkla derim :))) ama kendin yaşayınca psikolog gözüyle değil çiğdem gözüyle bakıyorum olaylara :) her evde olur haklısın, annemle babam tartışmıyomuydu sanki. ama işte evlenmeden önce böle olacağını düşünmüyodum hiç. bak gene iki dk da iyi geldiniz bana :) benim kk dan uzak kalmam yaramadı bana
Slm kızlaar.
Gittik doktora geldik, ahhh bu doktor yine hamile olabilirsin dedi.
İdrar tahlili çıkar ama yinede gününü bekle istersen dedi.
6 ekime ultrason verdi.
Esra facede gördüm ben resimlerini ama en çok hamile halini merak ediyorum albenisi yüksek birisin ya ne olursa olsun benim kişisel fikrim biz kadınlar olarak gerçekten şeytanız birazcık rol yaparak herseyi gerçekleştirebiliriz çünkü erkekler çok saflar
ayy her ay her ay bi hamile kalda heray şu stresi çekmekten kurtulalım artık ya Esracık :)))
Ah Esra'cım hamilelikten geçtim.
Psikolojim accayip bozuk, küçük bişeyde gözlerimden yaş boşalıveriyo, oysaki ben hiç ağlayamayan biriydim, zorla ağlamaya çalışırdım, şimdi ise durum çok farklı.
İştah dersen hiç yok gibi bişey, canım hiç bişey istemiyor.
Bugün ilaç bile içerken afedersin çıkaracaktım neredeyse.
Ne oluyor bana anlayamıyorum, önceden güçlüydüm ama şimdi öyle değilim, bu durum üzüyor beni(
Eddaamm herkes erkenden kaçtı bugünn
Canım niye güçlü olmayasın öyle düşünme kendini koyverme. Neden böyle oldu ki hani bizim bildiğimiz seni çok üzen yıpranmana sebep olan bişey de yok. Ama belki şöyle bişey de olabilir Esra bünya çok farklı tepkiler verebiliyo sonuçta sen İstanbul da Iğdır a gittin şehir değişikliğinde vucüt çok etkileniyo kendini oraya adapte etmeye çalıştığı içinde bunları yaşıyo olabilirsin. Sen kendini üzme canınıda sıkma canım oranın şartlarına uyum sağlamaya çalış kendini koru kolla ve kendine iyi bak inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşucaksın morelinide yüksek tut sakın deprosyona falan gireyim deme bak
onların çıkış saatleri fıstıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?