- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.061
Herkese günaydın kızlar. Dün işe gelmedim. Hastaydım biraz evde dinlendim. Nasılsınız :)
günaydın kızlar. ve günaydın teyzeleriiiii
akşam eve gittim haliyle geç kaldım metro 20dk gelmeyince hem otobüsü kaçırdım hem geç kaldım
allahtan yemeğim hazırdı kafam aattı kapıyı eşim açtı ay ne güzel karşılamak hep ben erkeden gelirdim kimsecikler yok:)
yedik makinaya attım bulaşıkları sıcağı sıcağına bezelye koydum bugünlükte yemek var yemek olayı mutfaktan çıkarmıyor insanı artık hep üşünmicem akşamalrı yapıcam :)
Herkese günaydın kızlar. Dün işe gelmedim. Hastaydım biraz evde dinlendim. Nasılsınız :)
kübracım benim öyle bir şansım yok ne yaparsam yemek zorunda zaten özel siparişleri için az tartışmadık kafamda belirliyorum güzelce yok şunu ypasan felan bir iki artık vazgeçti zamanla yarışıyorum dün eve gittiğimde 8 di o saatten sonra millet çayını bile bitiriyor
çalışan için zor bazı şeyler ancak hafta sonu yapıyorum isteklerini
allahtan yemek seçme gibi bir huyu yok yoksa çok işim vardı
denizcim çok haklısın bende o saatte gelsem özel istek falan dinlemezdim yani. yemek seçmek çokk ötü bir huy babam öyleydi allahtan eşim öyle değil. sadece canı çekmesi lazım ama onunda. dün akşam işte geç yemişti diye sadece çayın yanında biraz ekmek peynir yedi. öyle geçirdik hamdolsun.
Zeynep eskisi kadar değil. Ama yinede var kendine engel olamıyor.
3 4 gün iyi gidim dedim dAHA iyi olim dedim. Dün gene canımı sıktı.
Çok iyi gidince, güleryüzlü şen şakrak olunca olmuyo galiba ya.
Ama yinede takmıcam. Nekadar az takarsam okadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?