• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlarrr naparsınızz:))
buara işlermz epey yoğun sanırım iş yermizi bir kişi dha gelecek gelirse bir süre hafiflerizz sonra dha farklıçalışma sisitemi benimseyeceğiz.

hafta sonumuanlatım cok yogundum kızlar cuma kız arkd.bizde kaldı cumertesı onlar gıttı temzlk yaptım eşim nöbetten geldi bn gesmeye gittim gesmekte evime misafir gelcekmiş apartopar eve gittim kurabıye yaptım cocuklu mısafırlerm geldı evımm her yerı battı cıkolata cerezz içim gitti vlla:((((yemege gıttık beraber sonrada pıknıge cay ıcmeye pazar gunumde temzlkle gectı akşamda dugune gittim kız arkd.eşim yine nöbetciydii şimdide işteym size yazıorumm:DDDDöslemişim o yusden uzun yazdm dilerm hersey yolundadrr

hımmm ...canım bizde 600-700 gözden çıkarmıştık.her sorduğumuzda da konuşuruz fiyatı diyordu bize.bide kuaföre de geldi.dış çekimdi.2 kaynana albümü bir bize albüm 55 foto var.büyük çerçeveli yapacak bi tane de 400 tl dedi.ilaç gibi geldi bize valla

bencede güzel fiyat vermiş canım 750 den aşağı dış çekim yok. valla okadar masrafın arasında insana ilaç gibi gelir.

buara işlermz epey yoğun sanırım iş yermizi bir kişi dha gelecek gelirse bir süre hafiflerizz sonra dha farklıçalışma sisitemi benimseyeceğiz.

hafta sonumuanlatım cok yogundum kızlar cuma kız arkd.bizde kaldı cumertesı onlar gıttı temzlk yaptım eşim nöbetten geldi bn gesmeye gittim gesmekte evime misafir gelcekmiş apartopar eve gittim kurabıye yaptım cocuklu mısafırlerm geldı evımm her yerı battı cıkolata cerezz içim gitti vlla:((((yemege gıttık beraber sonrada pıknıge cay ıcmeye pazar gunumde temzlkle gectı akşamda dugune gittim kız arkd.eşim yine nöbetciydii şimdide işteym size yazıorumm:DDDDöslemişim o yusden uzun yazdm dilerm hersey yolundadrr

oh maşallah yelis ne yoğun bir hafta sonu. gelmeyince uzun süre insna merak ediyor. eşinin elide inşallah iyileşmiştir. hayırlısyla gelsed eyeni eleman rahatlasanız

Güzel canımm orayı seviyorum Soguk Su Milli Parkı var gittinizmi bilmiyorum çok güzel piknik alanıdır ben de İstanbulun suyunu hiç sevmedim çok tatlı hep hazır içiyorum

Tesisten dışarı çıkmadık canımcım, dönerken bi er gördüm ama belki orasıdır. Ahmet abimiz bir daha geldiğimizde burada mangal yapmaya getiricem demişti :)) Canım İstanbul'un suyu yine iyi Iğdır'ın suyu daha beter, biz köylerden getirtiyoruz. Neyseki çok ucuz yoksa suya para yetişmez...

Hoşgeldin canımcım, herkes yatılı misafir almış bu haftasonu...

oh maşallah yelis ne yoğun bir hafta sonu. gelmeyince uzun süre insna merak ediyor. eşinin elide inşallah iyileşmiştir. hayırlısyla gelsed eyeni eleman rahatlasanız

eft kübracm sormaa yogun geçti.eşimin şükürler olsun iyi cuma günü alçıdan cıkıyor fızık tedavıye baslıoruz biras zorlucak bıras canı yanacak ama gecıcek ALLAHIN izniyle senn hamilelk nasıl gidiyorr bakalm

Saçının rengi çok güsel olmus kuzumm gördüm resimlerini ne güsel eglenmissiniz

eft kübracm sormaa yogun geçti.eşimin şükürler olsun iyi cuma günü alçıdan cıkıyor fızık tedavıye baslıoruz biras zorlucak bıras canı yanacak ama gecıcek ALLAHIN izniyle senn hamilelk nasıl gidiyorr bakalm

iyi hamdolsun cumartesi gördük bebişimizi. herşey yolundaymış. biraz mide bulantılarım arttı. yediklerime dikkat etmem lazım. onun dışında iyiyim.

Tesisten dışarı çıkmadık canımcım, dönerken bi er gördüm ama belki orasıdır. Ahmet abimiz bir daha geldiğimizde burada mangal yapmaya getiricem demişti :)) Canım İstanbul'un suyu yine iyi Iğdır'ın suyu daha beter, biz köylerden getirtiyoruz. Neyseki çok ucuz yoksa suya para yetişmez...

Hoşgeldin canımcım, herkes yatılı misafir almış bu haftasonu...
hoşbulduk canm bnm cuma günü eşim nöbetcıydı kızlar bnde kaldı yemege gıttık gesdık falan sabah 5 e kadr epey oynadık kurt doktuk:))iyide oldu vlaa:))sizler neler yaptınızz öslemsm sizi vla ya

eda kızzz nerelerdeesnn ses ver:)))

hoşbulduk canm bnm cuma günü eşim nöbetcıydı kızlar bnde kaldı yemege gıttık gesdık falan sabah 5 e kadr epey oynadık kurt doktuk:))iyide oldu vlaa:))sizler neler yaptınızz öslemsm sizi vla ya

eda kızzz nerelerdeesnn ses ver:)))

Ay ne güzel olmuş, bende sürekli misafir davet ediyorum İstanbul'dan...
Ahh ahh özledim yaa...
Bu arada kızlar bu haftasonu buluşacaktınız, buluştunuzmu?

Bende cuma günü annemlerdeyken patates istedim köyden haşlaması güel oluyor varm ıdedim birde gömlek giymiştim göğüsten lastikli tabi kaktık yiyemedik ertesi gün annem yapmış bu sefer eşim akıllısı yarın giseriz dedi babamda demişki deniz hamilemi eti budu oturmuş yapılanmış annem diyor abooooooooooo yerin dibine girdim çıktım çok utandım ya birde isteklerimi sıralayınca babam demiş götürün canı istemişti :( yarın il işim kan tahlili yaptırmak yetti canıma habure bir şeyler çekiyor canım birde içimde sanki hava var yani geçen gititm doktor yoktu kaldım sonra aman ya dedim ama sürekli yemek yemek istiyroum 7/24

Saçının rengi çok güsel olmus kuzumm gördüm resimlerini ne güsel eglenmissiniz

iyi hamdolsun cumartesi gördük bebişimizi. herşey yolundaymış. biraz mide bulantılarım arttı. yediklerime dikkat etmem lazım. onun dışında iyiyim.

meltemcm teskkr ederm canm bnm bnde begnıorum dogal bır renk yapay durmuo cokk:)))senıde osledm vlaa:))

kübracm bulantın bıras olur ama stres yapma skaın bak hamılelkte stres bebegın gelısımnde cok onemlıymışş bnde yeni öğrendm artk bnde bebek dergılerı okuyarak kendımı hazrlıyorum:))

Bu akşam taze fasulye
pilav
birde yanına havuçlıu kırmızı lahana salatası yaparım yemek derdim yokkkkkkkk

oley sonra bezelye düşünüyorum yapmayı

Bende cuma günü annemlerdeyken patates istedim köyden haşlaması güel oluyor varm ıdedim birde gömlek giymiştim göğüsten lastikli tabi kaktık yiyemedik ertesi gün annem yapmış bu sefer eşim akıllısı yarın giseriz dedi babamda demişki deniz hamilemi eti budu oturmuş yapılanmış annem diyor abooooooooooo yerin dibine girdim çıktım çok utandım ya birde isteklerimi sıralayınca babam demiş götürün canı istemişti :( yarın il işim kan tahlili yaptırmak yetti canıma habure bir şeyler çekiyor canım birde içimde sanki hava var yani geçen gititm doktor yoktu kaldım sonra aman ya dedim ama sürekli yemek yemek istiyroum 7/24

Bende senden şüphelendi Deniz'cim, bir an önce yaptırda görelim sonucu be yaa.
Zaten beklemek çok zor oluyor, insan kendinden şüphe duymasa bile etraftakiler şüphelendiriyor..

Bu akşam taze fasulye
pilav
birde yanına havuçlıu kırmızı lahana salatası yaparım yemek derdim yokkkkkkkk

oley sonra bezelye düşünüyorum yapmayı

Bende dün mantar aldım, tavuk göğsüde var, tavuk sote yapıcam ama ilk olacak.
Netten araştırıyorum nasıl yapılacağını, sizde de varsa alabilirim önerilerinizi...

:60::60: koptum deniz ya. ama canım iştahının açılması hamilelik belirtisi değil ki. başka belirtiler de varmı

Ilaç içiyorum ya yani merak etmiyorum ama olur olur belli olmaz antibiyotik çok kullandım

ama benim başka gibi geliyor gidicem guatır olabilir belirtileri aşırı sinirleriniyoum çok sakinim ama ani çıkışlarım başaldı durduk yere bir acayipleştim

yarın gidcem veririm bir sonraki gün alayım bakalım neymiş

Bende senden şüphelendi Deniz'cim, bir an önce yaptırda görelim sonucu be yaa.
Zaten beklemek çok zor oluyor, insan kendinden şüphe duymasa bile etraftakiler şüphelendiriyor..

hahahh denizcim ve esracım aynen kızlar..
gecen yengem diyorki kız eda sen güzelleşmişsin..
kirpiklerinde birbirine yapısmıs bi kan testi yaptırsana..
buluttan nem kapıyo millet..:60::60:

Zeynepcim kurs aktivide olarak da değerlenidirsek keyifli ve senin için değişiklik olabilir farklı ortamalar sana iyi gelecektir bu temponun bu durumların üstüne (iş) den bahsediyorum
ama evli bayan olrak hem kurs hem iş hem ev üstesinden gelebilecekmisin daha sonrra senin için sıkıntı olmasın

kaynım geldi biraz önce kursa yazılmış oda bilgisayarlı muhasebeye evde boş durcağımı ortam olur bişeyler öğrenir zaman geçer dedi sende gel diyor birlikte gideriz ama benim için zor yoksa seviyorum kurslar değişik bilgiler değişik insanlarla farklı ortmaalrı

eşinle konuş belki farkllılık için de bilgi içinde iyi gelicektir sana

Back