- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.721
eda sen sigara mı içiyordum ben yeni öğrendim. eşin de içiyormu
evet canım içiyoruz valla fosur fosur
canım 6 hafta önceden söylemem gerekiyormuş. o yüzden pazartesi söylersem kasımın başında çıkıyorum inşallah. hem ekimin maaşınıda alır çıkarım hayırlısıyla. kızlarya dua edin bu pintiler benim kıdem tazminatımı vermezler diye çok korkuyorum. evde pc var canım eşim bazen işe götürüyor ama genelde evde vınn da var. sorun yok yani allahın izniyle netle ilgili buradayım yinee. emine gibi sabahın köründe damlarım pek uykuyla aram yok.
eda sen sigara mı içiyordum ben yeni öğrendim. eşin de içiyormu
canım 6 hafta önceden söylemem gerekiyormuş. o yüzden pazartesi söylersem kasımın başında çıkıyorum inşallah. hem ekimin maaşınıda alır çıkarım hayırlısıyla. kızlarya dua edin bu pintiler benim kıdem tazminatımı vermezler diye çok korkuyorum. evde pc var canım eşim bazen işe götürüyor ama genelde evde vınn da var. sorun yok yani allahın izniyle netle ilgili buradayım yinee. emine gibi sabahın köründe damlarım pek uykuyla aram yok.
hahahahahaha ananem falan çok kızıyor bana eşimde dedi ki yeni yılda bırakmış olacak merak etme sen ama çooook zorr bırakmak yaa hem istemiorum ki istesem başarabilirim ama çokkk seviorum onu :)
bebişim kıdem tazminatını vermek zorundalar..
vallahi benim kıdemimi vermiekler o işyeirni basına yıkarım adamın..
ben yıkmasamda eşim devreye girer..asla tahammülü yok onunda öyle şeylere
annem ağızlarını domatesle kapatıyor çıkmıyor canım ama tavuklu patates yemeğide olur tabi
kızlar yemeklerden konu açılmışken
bişiy anlatayım size
teyzeme izmite gittik annemle
ama teyzemde hiç yemek yapamaz
puding yapar lapa
hazır çorba bile yapsa lapa oluo.
yemeklerinide zaten ya eşi ya da kuzenim yapardı
herneyse gittik 4 saat yol
nasıl acıktım mecimek çorbası yapmış
içtim 2. tabağıda içti
vay be diyorum içimden teyzeme bak öğrenmiş sonunda yemek yapmayı
neyse yol yorgunu insanın canı başka birşey istemio bezelye vardı birde yemedim
ertesi gün mercimek çorbasını ısıttık
aman Allahım o ne çorba içemiyorum
tuz yok baharat yok yağ yok
dedim ki bu çorbayı ben aç karnına nasılda beğenip içmiştim
ömrü hayatımda böle bi çorba daha içmem herhalde diyip içine bol tuz bol baharat katıp içmeye çalıştım
sonra kendide diyorduki
ben kendim içemedim o çorbayı siz nasıl içtiniz
Allahım şükürler olsun ya teyzeme benzeseydim
bebişim kıdem tazminatını vermek zorundalar..
vallahi benim kıdemimi vermiekler o işyeirni basına yıkarım adamın..
ben yıkmasamda eşim devreye girer..asla tahammülü yok onunda öyle şeylere
ya ne bileyim bu adamlar acayip pintiler ya o yüzden korkuyorum yasal hakkım yani verecekler ama şaşkınım o para onlardan çıkarsa şok olurum
iyiyim bende yemek yedim cügaramı içtim geldim..
ayy karnım doydu..şükürler olsun..
Allahım olmayanlarada versin
dün akşam çeyizlerim gitmişti kızlar annem yerleştiriyor şimdi canım annem ya hakkını ödeyemem
Afiyet olsun canım bende bir tost yedim. Evde olsam ne güzel yemekler hazırlardım kendime mis gibi sebze yemekleri burda kuru tosta talimm
ya ne bileyim bu adamlar acayip pintiler ya o yüzden korkuyorum yasal hakkım yani verecekler ama şaşkınım o para onlardan çıkarsa şok olurum
aman kuzucum öyle pintileirn kenarda köşede çok paraları olur..
banka havalelerine baksana şirket hesabında ne kadar paracıkları vardır kimbilir
dün akşam çeyizlerim gitmişti kızlar annem yerleştiriyor şimdi canım annem ya hakkını ödeyemem
tabi canım biliyorum adamın altında mersedesi var.don alır gibi ev alıyor devamlı.
oyyyyyyyyy benim çeyizim giderken ben işteydim..
benimde abimin eşi yerleştirdi akşamada yardıma gitmiştim..
bunları düşününce gözlerim dolar kulaklarım mark :86:
biliyorum iğrencim kızlar
Ayy inşallah zorluk çıkarmadan verirler canım da uğraşmak zorunda kalmazsın yoksa işçi mahkemesine verdiğin anda söke söke alırsın ama ne gerek var adam gibi çıkarıp versinler
Bende evdeyim ama simiti özledim(
oyyyyyyyyy benim çeyizim giderken ben işteydim..
benimde abimin eşi yerleştirdi akşamada yardıma gitmiştim..
bunları düşününce gözlerim dolar kulaklarım mark :86:
biliyorum iğrencim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?