2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlar
açılmış gene yemek muhabbetleri
bende bu akşam kuru fasülye var
evlendiğimden beri ilk kez yapıcam umarım güzel olur
dün akşam haşladım fasülyeyi düdüklüde
ama bazıları tam haşlanmamış gibiydi
şimdi bu akşam gidince malzemesiyle yapıcam
herhalde o pişmeyenlerde pişer dimi kızlar

Canım pakette kurfasulye aldıysan pişer ama açık satılan kurufasulye aldıysan belki o sert kalanlar pişmeye bilir çünkü önceki yılların fasulyelerini falan karıştırabiliyolar

Canım pakette kurfasulye aldıysan pişer ama açık satılan kurufasulye aldıysan belki o sert kalanlar pişmeye bilir çünkü önceki yılların fasulyelerini falan karıştırabiliyolar

valla bu benim çeyizimle gelen fasülyeydi nasıl olduğunu bilmiyorum ama annem pek hazırlardan almıyo
herhalde açıktır
umarım pişer yaaa

şu ara illustrator'u öğreniyoruz, sırayla photoshop dreamweaver ve flash'ı öğrenip mezun olcam inşallah sen corel draw falan mı kullanıyosun peki:/

Corel ve flash kullandım ama pek yapmadım, son yıllada 3d max üzerinde çalışıyorduk.

Canımcım, biber salçan varsa onuda at içine çok güzel oluyor...

şu ara illustrator'u öğreniyoruz, sırayla photoshop dreamweaver ve flash'ı öğrenip mezun olcam inşallah sen corel draw falan mı kullanıyosun peki:/

Corel ve flash kullandım ama pek yapmadım, son yıllada 3d max üzerinde çalışıyorduk.

öyle yapıcam zaten esracım inşallah pişer
yoksa ilk kuru fasülye deneyimim hüsranla sonuçlanıcak
eşim çok pişmiş seviyo
baya kaynatırım herhalde pişmeyenlerde pişer

ben eskiden flashla çizgi film yapıyodum kendimce ama o zaman flash 5 vardı bakalım şimdi neler görücem :) merak etmiştim, giderdiğin için teşekkür ederim:)

Rica ederim...

öyle yapıcam zaten esracım inşallah pişer
yoksa ilk kuru fasülye deneyimim hüsranla sonuçlanıcak
eşim çok pişmiş seviyo
baya kaynatırım herhalde pişmeyenlerde pişer

Bende fasülye ve nohutu çok pişmiş severim, dün nohut yaptım çok güzel oldu.
Arkadaş tarifini istedi, ama bence onun sırrı acı biber salçası ve pul biberde...

pişer canım ben akşamdan suya koyuyorum gelince pişiyor hemen. sen öyle gözüktüklerine bakma

Rica ederim...

Bende fasülye ve nohutu çok pişmiş severim, dün nohut yaptım çok güzel oldu.
Arkadaş tarifini istedi, ama bence onun sırrı acı biber salçası ve pul biberde...

evet esra bende bildiğimiz tel şehriye çrbası yapıyorum naneli ve bol pul biberli herkes idyro nasıl yapıyorsun. terbiyesimi var falan diyrolar aslında bişey yok. güzel baharat koyunca bldiğimiz yemekler süper oluyor

Ayynen öyle canım, baharatın fazlasıda azıda kötü oluyor, kıvamu tutturmak önemli.
Bence sırrıda o zaten.
Ben bir kere hazır tavuk çorbası yaptım, eşim tarhana sandı :))
Salça ve sıvı yağ kullanmıştım...

iyiyim bende yemek yedim cügaramı içtim geldim..
ayy karnım doydu..şükürler olsun..
Allahım olmayanlarada versin

Kızım sen hala bırakmadınmı cığarayı

hayırrrrrrrrrrrrrrr
aramızda kuvvetli bi bağ var

iyiyim bende yemek yedim cügaramı içtim geldim..
ayy karnım doydu..şükürler olsun..
Allahım olmayanlarada versin

eda sen sigara mı içiyordum ben yeni öğrendim. eşin de içiyormu

küboşumm..sen patronlara ne zaman söyliyceksin çıkacagını..
evde pc varmı..naısl görüşücez

canım 6 hafta önceden söylemem gerekiyormuş. o yüzden pazartesi söylersem kasımın başında çıkıyorum inşallah. hem ekimin maaşınıda alır çıkarım hayırlısıyla. kızlarya dua edin bu pintiler benim kıdem tazminatımı vermezler diye çok korkuyorum. evde pc var canım eşim bazen işe götürüyor ama genelde evde vınn da var. sorun yok yani allahın izniyle netle ilgili buradayım yinee. emine gibi sabahın köründe damlarım pek uykuyla aram yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…