2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ben tam tersi..
eşim alıp duruyo c.ps çekirdek badem fıstık fındık meyva suları kola çikolata..
ayy birinide canım çeksin yok..
eşime koyuyorum ondan yiyorum azıcık..
ben evlenmeden kuruyemiş manyagıydım..
şimdi tık yok bende..gören zayıflamıssın diyo..aslında hiç zayıflamadım..yüzüm çökmüş olabilir..

benim bugun yorulmamama rağmen uykum var..
karnımda çok acıktı..

iki butum var..
yağ soğan salça patates küp küp..
üzerine butlar ve soğuk su..
bu şekilde olur herhalde dimi pat.yemeği..

tavuğu önce koy canım kaynadıktan sonra at patatesleri. tavuk biraz daga geç pişiyor ya. birde bütün but olarak atıcaksın. yeter valla mis gibi yemek

Slm kızlaar, herkese hayırlı cumalar.
Zeynebimin yazdığı güzel duaya yürekten bir amin diyorum.
2 gündür pek iştahım olmuyor, o nedenle domates ekmeğe talim ediyorum...

bu bilge adam bitirecek galiba beni :) ancak uyandım yahu :/ günaydın herkeslere gözümün önünde logolar dolaşıyo hala aranızda grafiker olan var mı hatunlar? :)

Ayy kızlaar dünkü misafirim 6 aylık bebişi vardı, çok güzel değildi ama çok güleç bir bebekti.
Allah'ım nasıl kahkaha atıyor, tabi arkadaşta bana fena gaz verdi hemen bebek yapmam için :))
Onlar gittikten sonra eşim diyorki, şimdi senin bebek duyguların daha bir depreşmiştir :))
Eşimde yaşımız geçmeden yapalım diyor...

Hani tek başıma yemeği sevsem allah mutfaktan çıkamam

yediğim yarıyor eskiden çok zayıftım şimdi karı koca alık başımızı gidiyoruz akşamalrı çekirdekler çerezler hep ye yat şu sıralar biraz yürüyoruz eve gelince yine bişeyler atıyoruz ağzımıza ((

bu bilge adam bitirecek galiba beni :) ancak uyandım yahu :/ günaydın herkeslere gözümün önünde logolar dolaşıyo hala aranızda grafiker olan var mı hatunlar? :)

Grafiker değilim ama çizimciyim, hangi programı kullanıysun.

ahh dün öyleydi denizimm..
annem söylemesi ayıp balık almıs gelicegimizi duyunca..
mercimek çorbası yapmıs bide salata..
su içmeye kalkmadım inanırmıısnnn..
annemmmmmmm benimm

kıskandım

ya bizde memlekete gittiğimizde herkes bana zayıflamışsın dedi ...ama o kadar tuhaf ki canım bişi istese hemen o an yemeliyim krize giriyorum sanki ama 2 yudum alsam bile nefsim körelior sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…