• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla kızlar bilimsel olarak açıklanmış birşeymiş
ben biçoğuna baktıımda da tutuyor
yeğenimin boyu 175 çıkmıştı hesapladığımızda.
istisnalar olur elbette ama genel olarak doğru

Edda ne yemek var akşama bakayım neler yapcen yarın iş yok oh bende işimi bitirsemde gelemsem keşke
ama sanmıyoum bu konularda biraz acayipler söyleyince bizim eşimizde çalışıyor diyorlar temelli fıttırıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

kuzummm evimde sadece kırmızı biber salatalık yeşil soğan falan kaldı..hiç sebzeliğim yok..
salak gibi fasulye ıslatsaydım kurufasulye yapardım yanınada pilav..akşam napıcam bilmiyorum denizim

BENİM CANIM BUNU İSTEDİ AMA YARIN ANCAK

Fırında beşamel soslu patlıcan

Malzemeler:
1 kilo patlican
250 gr. kiyma
2 yemek kasigi siviyag
1 adet sogan
2 adet domates
2 yemek kasigi tereyag veya siviyag (besamel sos icin)
2 su bardagi süt
2 corba kasigi un
1/2 su bardagi kasar rendesi
tuz, karabiber
Yapılışı:
1. Patlicanlari alaca soyup kup kup dograyin.
2. Kizgin yagda kizartip bir kagit havluya alarak yaglarini bir miktar cekmesini saglayin.
3. Bir tencerede yemeklik dogradiginiz sogani yagda kavurun. Sirasi ile kiyma, kabuklari soyulup dogranmis domates ve baharatlari ilave edip kavurun.
4. Ayri bir yerde besamel sosu hazirlayin. Bunun icin unu yagda biraz kavurun.
5. Sütü yavas yavas ilave edip tel cirpici ile karistirin.
6. Koyulasmaya baslayinca kasar peynirini ve biraz tuzu ilave edip eriyince altini kapatin.
7. Isiya dayanikli firin kabina once biraz besamel sos yayin. Ustune patlicani ve kiymali harci serin.
8. En uste yine sicak besamel sosu yayip 170C dereceli firinda usut hafif kizarana kadar pisirin.

benimde hiç yemek yapasım yok . eşimi kandırabilirsem akşam yine anneme gitmek istiyorum. dünden dolma börek ve baklava kaldı dedim. heveslendirmeye çalışıyorum:60:. inşallah gideriz ya

Malzemeler:
1 kilo patlican
250 gr. kiyma
2 yemek kasigi siviyag
1 adet sogan
2 adet domates
2 su bardagi süt
2 corba kasigi un
tuz, karabiber
Yapılışı:
2. Kizgin yagda kizartip bir kagit havluya alarak yaglarini bir miktar cekmesini saglayin.
3. Bir tencerede yemeklik dogradiginiz sogani yagda kavurun. Sirasi ile kiyma, kabuklari soyulup dogranmis domates ve baharatlari ilave edip kavurun.
6. Koyulasmaya baslayinca kasar peynirini ve biraz tuzu ilave edip eriyince altini kapatin.
7. Isiya dayanikli firin kabina once biraz besamel sos yayin. Ustune patlicani ve kiymali harci serin.
8. En uste yine sicak besamel sosu yayip 170C dereceli firinda usut hafif kizarana kadar pisirin.

ayh deniz çok güzel ve şık bir tarif misafire bile yapılır . patlıcanın her haline bayılıyorum zaten

benim evlendikten sonra az daha hafifledi ağrım.

kızlar Allah kısmet ederde olursa çocuklarınızın boyunu hesaplamayı biliyormusunuz
ay nerden aklıma geldi şimdi
bizim burda bi çalışan var adamcağın boyu çok kısa
onu görünce aklıma geldi
anne baba boyu toplanıp 2 e bölünür
kız olucaksa 10 eksilir
erkekse 10 artırılır :D
bu hesaplamayı yeğenim doğduğunda merak edip yapmıştık

bizde benim abim bende kısa ama

Malzemeler:
1 kilo patlican
250 gr. kiyma
2 yemek kasigi siviyag
1 adet sogan
2 adet domates
2 su bardagi süt
2 corba kasigi un
tuz, karabiber
Yapılışı:

Denizzz yapılır mi şimdi bu başemal sosu da patlıcanı da çokk severim deneyeceğim bunu mutlaka

Hatta şuan aklımdan patates yemeği geçirdim ben bazen içine misket gibi köftede atıyorum

tavukluda güzel

pilav yada makarna

eda çok iştahım arttı herşeyi yemek istiyorum ya bu çok kötü
vitamin kullanıyorum şu an en sevmediğim yemekler bile güözümün önüne geliyor

Hatta şuan aklımdan patates yemeği geçirdim ben bazen içine misket gibi köftede atıyorum

tavukluda güzel

pilav yada makarna

ya kızlar ben heralde hamilelikte çok kilo alacağım şimdiden başladım şişmeye. çalışmanın da eksileri oluyor bu durumda. şimdi ne yesem desem hep fast food şeyler. evde olsak bir çorba bir sebzeyeriz ne güzel.

tavukluda güzel

pilav yada makarna

yaa benim de denizz evlendiğimden beri sürekli canım bişiler istiyor...öyle çok yiyorum ki ...bide benim kötü bi huyum var çok az yiyorum ama 2 saatte bir bişiler yiyorum...dün gece eşim uyumak üzereyken canım fast food çekti gecenin birinde aklına girdim sipariş verdik :) :) nolucak bu halim bilmiyorum ...

Back