• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar,
sabah sabah canınızı sıkmak istemiyorum, gözlerim ağlamaktan şişti bütün gece uyuyamadım.....
ben yaklaşık 1 ay kadar aranızda olamayacağım, dün iş yerinde kasıklarıma giren krampla birlikte
kanım boşladı, burdan hastaneye kaldırdılar, bebek rahimde tutunamamış miyom yüzünden cünkü miyom büyümüş:14:
pazartesi acil ameliyat olacağım. bugün de pislik müdürüm yüzünden ofise gelmek zorunda kaldım maalesef.

yazdıklarınızı okumak icin burda olucam ama cok fazla sohbetinize katılamayabilirim.

Çok ama çok geçmiş olsun edacım.
Önemli olan senin sağlığın birtanem allah nasip kısmet ederse tekrar olur bebeğin.
Şükürler olsun ki sen iyisin hayatta neler var.Biz hep yanındayız unutma emi.
Müdürünede helal olsun diyorum pesss.

maalesef aylin düştü:14:
birkaç gündür zaten pek iyi hissetmiyordum
cok strese sokmuştum kendimi, pazartesi herşey iyidi halbuki:14:

ne denir bilmiyorum yaa çok üzüldüm, her işte vardır bir hayır, belki sağlıklı olmayacaktı.. sen kendine dikkat et, dahada 4 aylık evliymişsin sanırım, uzun yıllar var önünüzde, senin sağlığın yerinde olsun yeter.

günaydın kızlar,
sabah sabah canınızı sıkmak istemiyorum, gözlerim ağlamaktan şişti bütün gece uyuyamadım.....
Ben yaklaşık 1 ay kadar aranızda olamayacağım, dün iş yerinde kasıklarıma giren krampla birlikte
kanım boşladı, burdan hastaneye kaldırdılar, bebek rahimde tutunamamış miyom yüzünden cünkü miyom büyümüş:14:
Pazartesi acil ameliyat olacağım. Bugün de pislik müdürüm yüzünden ofise gelmek zorunda kaldım maalesef.

Yazdıklarınızı okumak icin burda olucam ama cok fazla sohbetinize katılamayabilirim.

edacımm çok geçmiş olsunn
hiç üzme kendini senin sağlığın herşeyden önemli ii bak kendine

günaydın kızlar,
ben yaklaşık 1 ay kadar aranızda olamayacağım, dün iş yerinde kasıklarıma giren krampla birlikte
pazartesi acil ameliyat olacağım. bugün de pislik müdürüm yüzünden ofise gelmek zorunda kaldım maalesef.

yazdıklarınızı okumak icin burda olucam ama cok fazla sohbetinize katılamayabilirim.

eda canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım. bebeğin melek oldu öyle düşün canım ve şuan sağlığını düşün ne olur. moralini yüksek tut hayırlısıyla ameliyatını ol. bir ay sensiz napıcaz biz .

sağolun kızlar, hepiniz iyiki varsınız
dua edin benim icin pazartesi günkü ameliyatı hayırlısı ile atlatayım

eşimde bende gerçeken dün kötü bir gece geçirdik, sonra dedik Allah bize bir mesaj vermek istedi ve onun takdiri böyle biz de mecbur kabulleneceğiz

başka konular konuşalım, şuanda düşünememeye ihtiyacım var
yoksa kendimi tutamicam

o müdürede şurdan bi beddua edesim var bişi demiyorum..
ALlah görüyoo..
Hayırlısıyla atlatacaksın ameliyatında çok güzel geçecek Rabbimin izniyle..
sen içini rahat tut bitanem..
Dualarımız seninle..Rabbim yardımcın olsun..
ama üzülme bitanem..hiç bişeyi takma kafana..olurmu..

rabbim her sıkıntıdan sonra bir ferahlık verir her kapanan kapının ardından başka bir kapı açılır. bizim bilmediğimiz başka hayırlar vardır. daha konuşmayalım kızlar değiştirin koyunu normal konuşmaya devam edin nolur

daisyrose ve akasya teşekkür ederim kızlar..

yemek yaparken ocak anneminkinden farklı geliyor, geçen gün şehriyeyi yaktım, önceki günde bi tarhana çorbası yapayım dedim tarhanayı kavururken yaktım, iğrenç bir çorba oldu zaten içemedik döktük. onun haricinde yaptığım yemekler güzel oldu, ama işten gelip koştur koştur yapıyorum, hazırlıyorum bi eline sağlık güzel olmuş bile demiyor, yiyor, güzel mi diyorum evet diyo o kadar, neyseki sofrayı toplamaya falan yardım ediyor ama başka başka yerlere koyuyor falan, kızıyorum git yapmasan daha iyi diye.. bide senin arkanı topluyorum diyorum. ama dediğiniz gibi sürekli ömür boyu böyle mi olacak diyorum. annesinde çok serbest büyümüş, bide çok titiz deildi annesi, ben banyodan çıktığında etrafı ıslatmasına deli oluyorum, duşakabinden çıkıp direk ıslak ıslak banyonun heryerine basıyor.. girmeden önce paspasları şuraya katla, ayağında itekle şu köşeye o bile yeter diyorum, bak şu günlük olanı aç, çıkınca ayağını buna bas faln diye diye öğrettim, yediğini içtiğini tezgahta bırakıp gidiyor, arkamı dönüyorum dağılmış, o öyle olmaz bu buraya konmaz diye diye geçiyor bakalım şimdilik günler.. ama bu seferde hissediyorum kurallar içinde yaşıyor gibi düşünüyordur kendini, sıkılacak aman beee yeter diyecek diye korkuyorum.

canım sende çok sıkma kocanı erkekler bizim kadar tertipli olmuyorlar. bu kadar kuralcı olursa bunalırsın bunaltırsın zamanla öğrenecek. belkide öğrenemeyecek. benimkinin halaöğrenemediği şeyler var. takmıyorum ne yapayım. sevdiğinle güzel vakit geçir hiç bişey bundan önemli değil

eda canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım. bebeğin melek oldu öyle düşün canım ve şuan sağlığını düşün ne olur. moralini yüksek tut hayırlısıyla ameliyatını ol. bir ay sensiz napıcaz biz .

evet kübracım melek oldu gitti
şimdi aklıma geldi eve geçince notebook'dan girebilirim nasıl olsa internetimiz var

o müdürede şurdan bi beddua edesim var bişi demiyorum..
ALlah görüyoo..
Hayırlısıyla atlatacaksın ameliyatında çok güzel geçecek Rabbimin izniyle..
sen içini rahat tut bitanem..
Dualarımız seninle..Rabbim yardımcın olsun..
ama üzülme bitanem..hiç bişeyi takma kafana..olurmu..

evet adaş benim de müdürüme söyleyecek sözlerim var ama içimde tutuyorum
eşim gitme veya git istifanı ver cık dedi
bende ameliyat olucam sağlık sigortam olmaz eğer ayrılırsam dedim
baya kızdı ama yapılcak bişey yok

doğru düzgün yaptığım iş de yok, tamamen ego tatmini

Ellerine sağlık zeynepcim
Pratik insanın halide başka oluyor canım.
Benim mutfakda çok pratik yapmam lazım çokkk :68:

sağol canım taç aldım

hayırlısı olsun canım benimmm inş.

sağolun kızlar inş. olur şimdi abimlede konuşum beld.bşknlada konuştum.mantıklı geldi düşüncemiz onlarada
off olur inş.

henüz kusma olmadı ama akşam midem çok bulandı
şimdi ilaçlarımı alıyorum biraz daha iyi
umarım bidaha olmaz
ev işiniz içinde hayırlısı olsun diyorum zeynepçim
hayırlısıysa olsun

aramıza hoşgeldin biraz kendinden bahset mesela ismin yaşın nerde yaşıyosun falan

ilk zamanlar böyle şeyler oluyo canım
bizde ilk zamanlarda daha çok tartışıyoduk
ben hemen alınıyodum küsüyodum yatak odasına kaçıp ağlıyodum :1:
ama artık düzenimiz yavaş yavaş oturmaya başladı
birbirimize daha hoşgörülü yaklaşıyoruz
o yüzden daha az tartışıyoruz hatta tartışmıyoruz bile diyebilirim :nazar:
(not:ben böyle dedim ya garanti akşama tartışırız :60:)

ayh zeynep çok sevindim canım rabbim gönlünüze göre versin. inşallah hayırlıysa olsun.

o zamanları rabbim yuvandan huzuru mutluluğu eksik etmesin

canımcımm üzülme rabbim hayırlısını versin inş.
güzel düşün hep olur mu?

günaydın kızlar,

edacım canım benim çok büyük geçmiş olsun hayırlısıyla ameliyat ol da bebeğini kucağına al inşallah bunda da vardır canım bi hayır.
gözlerim doldu çok kötü oldum

bayramda da çok yakın bir arkadaşım bebeğini kaybetti. ben buradan size Allah korusun bile yazmadım ki kötü şeyler aklımıza gelmesin diye.
Allah sana eşine sağlık versin dualarım senle canım öpüyorum.

edaa ya çok geçmiş olsun inan okudum şaşaırdım içime bişey oldu :(
allah eşine sana güç versin sağlığın yerinde olsun herşey hayırlısıyla yerine girer dikkat et kenidne

o aptal müdürün kafasına bir çanta indirip isfa ediyorum deseydin hödük ayı analyışşız pislik

maalesef aylin düştü:14:
birkaç gündür zaten pek iyi hissetmiyordum
cok strese sokmuştum kendimi, pazartesi herşey iyidi halbuki:14:

evet kübracım melek oldu gitti
şimdi aklıma geldi eve geçince notebook'dan girebilirim nasıl olsa internetimiz var

evet adaş benim de müdürüme söyleyecek sözlerim var ama içimde tutuyorum
eşim gitme veya git istifanı ver cık dedi
bende ameliyat olucam sağlık sigortam olmaz eğer ayrılırsam dedim
baya kızdı ama yapılcak bişey yok

doğru düzgün yaptığım iş de yok, tamamen ego tatmini

çok ayıp etmiş gerçekten
seni bu şekilde işe getirip elini ne geçti acaba çok merak ediyorum
neyse canım boşver
allah görüyo herşeyi
biz başka konulara dönelim artık
sende düşünme moralini bozma daha fazla

lemlem07 bencede biraz fazla yükleniyorsun sanki eşine.İkinizde birbirinizin huylarını zamanla benimsiceksiniz.
Mesela ben itiraf edeyim nişanlım bana göre daha titiz ama belli konularda ve bir erkek ne kadar yapabilirse o kadar.
Örneğin patates soyar benim patates soymamı beğenmez ama doğruyamaz ben doğrama işini devralırım.
Tamamlıyoruz birbirimizi.Bende ne yazık ki pek nazlıyımdır yazdıklarını gelecekde yazabilirim bundan eminim.
Bende öğreniyorum değişmeye çalışıyorum.

bende evliliğin ilk zamanları çok hassastım sürekli dudaklarım büzüşürdü. eşim yazık ağzını açmaya çekinirdi.
sonra bigün karar verdim dedim en mutlu günlerimizi niye böyle yapıyorum vazgeçtim ağlama huyumdan..

sende öyle yap lemlem
hayırlı uğurlu olsun çok mutlu olursun inşallah
kızlar yeliz nerede?

bu patronlar nasıl insan anlamıyorum. iki tanede bende var böyle öküz. kızlar çok sinirliyim kusura bakmayın bozacam ağzımı. hayır yani biz olmasak işler yürüyemeyecek boyuta gelse tmm diyeceğim. ama kimsenin yokluğu işleri etkilemez yani. bazen bende diyorum bütün hatalarını vur yüzüne bağır çağır içini ferahlat çık. ama en güzeli onlar nasıl bizi süründürüyor bende onları süründüreceğim. tazmiantımı çatır çatır ödeyecek öyle çıkıcam. beyinsizler

lemlem07 bencede biraz fazla yükleniyorsun sanki eşine.İkinizde birbirinizin huylarını zamanla benimsiceksiniz.
Mesela ben itiraf edeyim nişanlım bana göre daha titiz ama belli konularda ve bir erkek ne kadar yapabilirse o kadar.
Örneğin patates soyar benim patates soymamı beğenmez ama doğruyamaz ben doğrama işini devralırım.
Tamamlıyoruz birbirimizi.Bende ne yazık ki pek nazlıyımdır yazdıklarını gelecekde yazabilirim bundan eminim.
Bende öğreniyorum değişmeye çalışıyorum.

naz iyidir de ölçüsünü iyi tutturmak gerekir
ben erkek olsaydım cok nazlı bir kadınla yapamazdım aynı zamanda negatif veya kinci bir kadınla da yapamazdim
gerçi bu yazdıklarımın erkek versiyonu ile yapamam

benim kocam bazen hödüklük yapıyor ama genelde anlayışlıdır

Back