2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ellerine sağlık zeynepcim
Pratik insanın halide başka oluyor canım.
Benim mutfakda çok pratik yapmam lazım çokkk

sağol canım taç aldım

Aylin geçmiş olsun kuzumm Buket dügününe az bir zaman kaldı saçın şu anda ne renk ben senin yerinde olsam ne yaparım biliyomusun bu gelinligin üzerine bir kere saç rengini sen bize ilk resim yüklemiştin saçını kestirdigin zaman o renkte yapabilirsin saç modeli konusunda en begendigim model xxEda oldu bir incele bak istersen Allah nasip ederse evlenirsem bir gün o modeli kesin yaptırırım hem renk hem model hem makyaj gelinligin üzerinde en güzel koyu saç rengi duruyor bence

sağol canım
bence de gelinliğin üzerinde koyu renk saç daha güzel duruyo

günaydın yeni gelinleeeer, bende 2 haftalık evliyim, eylül gelinleri topiğimiz çok sessiz kaldı sizide takip ediyordum devamlı, size takılayım biraz. bizim gelinler ya düğün telaşında ya balayındalar.. ben bitirdim geldim telaşlarımı

Hoşgeldin canım,
Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah :)

Hoş gelmişsin aramıza.Allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah darısı başımızaa

sağol canım
bence de gelinliğin üzerinde koyu renk saç daha güzel duruyo

hani her kızın hayalinde bir gelin modeli vardır ya bende de sarı saç hastalığı olduğu için ben sarı gelinden başka bir gelincik olursam hep içimde ukte kalır o yüzden röfleye döneceğim yeniden

Kızlar sizce gelinlik ayakkabımı nerden almalıyım.
Platform tapuk istiyorum bilekden bağlamalı olsun istiyorum ama bakındım bulamadım.
Sezon sonu ya kalmamış

Ellerine sağlık zeynepcim
Pratik insanın halide başka oluyor canım.
Benim mutfakda çok pratik yapmam lazım çokkk
sağol tatlım
sağol canım taç aldım

gülerek tak cnmcım

aylinim geçmiş olsun dikkat et kendine
kusmada yapar o
ben çok çektim idrar yollarımdan
sürekli tekrarlıyor böbreklerimde rahatsızlandı ondan dolayı
ayaklarını sıcak tut emi.

kızlar çok heycanlandım şimdi eşim aradı
bi ev bulduk bize uzak bir bölgede olsa
site içinde peşinat veriliyor sonra bankaya taksitle ödeniyor
bütçemizide aşmıcak ödemeleri
ay kararsız kaldık.
şimdi burda çalıştığım üstümle konuşcam bölgeyi biliyor
nasıldır insanları fln die.
sonuçta çevrede önemli
dua edin bize kızlar olurmu
hayırlısı ile olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…