- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.341
günaydınlarrr
hayırlı bir gün olsun inş.
beklenmedik yerlerden beklenmedik güzel haberler alalım inş.
buket gelinliğini gördüm çok cici çok yakışıcaktır sana
taç mı takıcaktın çiçek mi?
yasemini gördüm çok yakışmışlar mutluluklar diliyorum ömür boyu
dün eve gittim aboww kıymayı buzlukta unutmuşum saat 6
hayatta çözülmez dedim
ve patatesli gül börei yapmaya karar verdim iyikide yapmışım eşime gül böreği lazımmış
patatesli böreğide sever zaten iyi oldu kola ile beraber onu yedik
kuzey ve güneyi izledim geçen hafta izlememiştim
beğendim dizii takip ederim artık
günaydınlarrr
hayırlı bir gün olsun inş.
beklenmedik yerlerden beklenmedik güzel haberler alalım inş.
buket gelinliğini gördüm çok cici çok yakışıcaktır sana
taç mı takıcaktın çiçek mi?
yasemini gördüm çok yakışmışlar mutluluklar diliyorum ömür boyu
dün eve gittim aboww kıymayı buzlukta unutmuşum saat 6
hayatta çözülmez dedim
ve patatesli gül börei yapmaya karar verdim iyikide yapmışım eşime gül böreği lazımmış
patatesli böreğide sever zaten iyi oldu kola ile beraber onu yedik
kuzey ve güneyi izledim geçen hafta izlememiştim
beğendim dizii takip ederim artık
buketçim gelinliğin çok güzel olmuş gerçekten çok hoş duruyor
mutlulukla giyersin inşallah
amiiin canım. barıştık mı
Aylin geçmiş olsun kuzumm Buket dügününe az bir zaman kaldı saçın şu anda ne renk ben senin yerinde olsam ne yaparım biliyomusun bu gelinligin üzerine bir kere saç rengini sen bize ilk resim yüklemiştin saçını kestirdigin zaman o renkte yapabilirsin saç modeli konusunda en begendigim model xxEda oldu bir incele bak istersen Allah nasip ederse evlenirsem bir gün o modeli kesin yaptırırım hem renk hem model hem makyaj gelinligin üzerinde en güzel koyu saç rengi duruyor bence
günaydın yeni gelinleeeer, bende 2 haftalık evliyim, eylül gelinleri topiğimiz çok sessiz kaldı sizide takip ediyordum devamlı, size takılayım biraz. bizim gelinler ya düğün telaşında ya balayındalar.. ben bitirdim geldim telaşlarımı
günaydın yeni gelinleeeer, bende 2 haftalık evliyim, eylül gelinleri topiğimiz çok sessiz kaldı sizide takip ediyordum devamlı, size takılayım biraz. bizim gelinler ya düğün telaşında ya balayındalar.. ben bitirdim geldim telaşlarımı
kızlar eşlerinizle konusmadınızmı ya kimse neden cevap vermiyo..
ben dün eşimden onayı aldım gidebilirsin dedi..
Aylin geçmiş olsun kuzumm Buket dügününe az bir zaman kaldı saçın şu anda ne renk ben senin yerinde olsam ne yaparım biliyomusun bu gelinligin üzerine bir kere saç rengini sen bize ilk resim yüklemiştin saçını kestirdigin zaman o renkte yapabilirsin saç modeli konusunda en begendigim model xxEda oldu bir incele bak istersen Allah nasip ederse evlenirsem bir gün o modeli kesin yaptırırım hem renk hem model hem makyaj gelinligin üzerinde en güzel koyu saç rengi duruyor bence
sağol canım
bence de gelinliğin üzerinde koyu renk saç daha güzel duruyo
sağol tatlımEllerine sağlık zeynepcim
Pratik insanın halide başka oluyor canım.
Benim mutfakda çok pratik yapmam lazım çokkk
sağol canım taç aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?