- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.321
Günaydın kızlar gelinliğimin askıdaki halini ekledim albüme bakarsınız.
buket gelinliğini gördüm canım sade ve şık olmuş. ama öyle durmuyor değilmi orda üzerinin torbası falan vardır aman dikkat et tozlanmasın. rabbim huzurla mutlulukla giymeyi nasip etsin.
buketciğim gelinliğin çok güzel görünüyor ama
yaptırmak istediğin saç modelini tekrar gözden geçir bence canım
o gelinliğe daha havalı bir model gider diye düşünüyorum
nilayım sağol canım benim.
canım ben gelinlliğimi selvi akdenizden aldım heryerde şubesi var öneriririm sana mutlaka.
hazır aldım 1 kez provaya gittim sadece.
kuaförde fikir verirse değiştirebilirim canım ama benim saçım kısa ya neler yapabilirler emin değilim
Günaydın Edoşlarrr :))
Ellerine sağlık xedam,bende bu akşam börek yapmayı düşünüyorum hele bi şu görüşmeye gidip geleyim :)
akşamları buralara pek kimse ugramıyo heraldebiz kocişle akşam yemeğimizi yedik meyvemizi yedik birbirimizde yedik ::)) şimdi o maç seyrediyo bende bi bakınyım dedim ama ooo in cin top oynuyo canım burda Bu gece dükkanı ben kapayım o zaman sabah siz acarsınız kuzular sabah doktorda randevum çünküm birazcık gec gelicemm :))
Durun bakıyım bi iki tahminde bulunayım
Edaxx cık kesin mutfaktadır çay demliyodur. yada meyva falan hazırlıyodur.
Eminede yine misafir vardır kesin ya kardesleri yaa arkadasları
Eda nın da kocası kesin maç izliyodur Eda da ya çamaşır topluyo yada kesin temizlikfalan yapıyodur.
Kübra kocasını ikna etmek için çalışmalardadır heralde
Aylin kesin uyumuştur canım yazık kötüydü bugun cam açık yatma kız sakın.
Nurgul un yerinde olsam ben bu saate kesin bayılmış olurum o kadar yoldan geldikten sonra.
Nilay sevdiceğiyle telde konuşuyodur şimdi Sevdiceğii Nilayyun fıstıgım diye diye ikna çabalarındadır
Ayşede hımmm ımmmm heralde şeyyy
Kızlar gece gece eğlence çıkarıyorum valla kendime samimiyetinize güvenerek yazdım bunları kızmayın bana tamam mı
Hepinize musmutlu gecelerr muahhh
Kızlar bu akşam arkadaşımn düğünü var o benim düğünüme çok saçma bir sebepten dolayı gelmemişti şimdi onun düğünü ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
yani bende saçma bir sebep sunsam mı o öyle yapınca gidesimde yok
kaçta gidiceksin balım..eğer olmulu olrsa cepten mesaj at bana
oo şimdi kısa saça bile ne modeller veriyolar..
ben şöyle yandan topuz bi model yakıstırdım bukete..
HUzurlu mutlulukla giy inşallah buketim..
Buket ben nişandaki saçını çok beğenmiştim kuzucum o zaman saçın daha mı uzundu ki?
hayır canım o zamandan beri hiç kestirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?