2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canımm ben istdayım eger uygun olursak görüşelimm ama ben çok fazla bir yeri bilmiyorum Anadolu yakasında degilim gitmem de besiktastayım Denizcim eger içinden geliyorsa git sen büyüklügünü göster kuzuu

Geçen hafta aynı durumdaydım denizim,
yani düğünüme gelmeyenleri bu kadar önemsiyceğimi düşünmezdim ama çok garip bi duygu
insan yakın hissettiği herkesi orada görmek istiyormuş gerçekten
Ben gitmedim,o bana dedem rahatsızlandı hastanede durucak kimse yok demişti ama sonradan öğrendimki dedesi falan rahatsızlanmamış
bende gitmedim dedem rahatsızlandı deyip.

denizim bende öyle 1-2 arkadaşa kırıldım. şimdi arayıp soruyolar ama hiç aramıyorum onları
bitanesi evlenip ayrılmıştı ben tüm zor günlerinde yanında oldum. düğünden 20 gün sonra arayıp içim elvermedi gelemedim demişti çok kırıldım.
sende eğer içinden gelmiyorsa gitme
ama geliyorsa git. bak ben geldim falan der laf sokarsın.

Günaydın Ayşecimm,
bizde seni seviyorzzz :)

eminem nasılsınnnn
size çok alışmıştım. şimdi uzak kalmak çok zor.

Gitmiyeceğim ayıp mantığı vardı ama oda ayıp yapmış oldu böylrlikle onun sunduğunu bende sunmak iyi fikir zaten neden gelemdin diye sitem etmeye hakkı olmaz sanırım :))))

ayşe esranın yazdığı yazıyı okuyunca seninle ilgili kısmı inan güldürdü beni
şey hımmmmmmmmmmmmmmm sizi sizi sizi :))))))))))))))))))))

eminem nasılsınnnn
size çok alışmıştım. şimdi uzak kalmak çok zor.

İyiyim tatlım,bugün iş görüşmem var yine... görüşmeler,ev işleri,abimler takılıyorum :))))
Bende sizleri çok özlüyorum geceleri oturup okuyorum gündüz giremesemde :)))
inşallah bulduğum işte de sizden ayrı kalmam :/

denizim. 6 da işten çıkıyorum arabayla eşimi almaya gidiyorum. sonra birlikte evimize gidiyoruz. 6.25 te evde olduk dün. yemek hazırdı. baya zaman bana kaldı. şükür rahat burası. millet 9 da bile işe gelmiyor gecikiyor.

sabah da yine işe beraber gidiyoruz eşimle. yakın birbirine.

dün kayınvalideme söyledim çok yakın diye Allah ayırmasın dedi çok hoşuma gitti.
annene çok güzel olmuş denizim.
benim annemde benden çok ilgi bekliyor. her hafta temizliğine gitsem niye geldin demez. ama ben kendime zor yetiyorumm.

günaydın kızlar izinler ne durumda.

esra süper tahmin canım maç izliyordu kocam bende ikna için uğraşıyordum. lütfen ısrar etme dedi olmaz bende daha ısrar edemedim bugün annemde kalacağım ilk defa akşam eve gitmiyorum yani küs ayrılmak istemedim. çünkü küssem sabaha kadar sürdürürdü bu güne kadar uzardı yani.

denizim 23 gün tatilden sonra iş yoruyo beni.
içimden bu gece olmasa diye geçirdiğim oluyor ama bi bakıyorum oluyo yine.
emine de nası doğru tahminse.

hayırlısı olsun canım hakkından.
inşallah hiç ayrılmayız.

Aysecimm yeni işin hayırlı olsun bitanem yeni iş yerin yakın mı evine?

meltemim yazdım canım. çok sağol bitanem cumartesi sende mi geliyorsun kimler geliyor başka.

kübracım hoşgeldin canım.
benimki de izin vermez heralde canım ya o yüzden izin almıycam. gelebilirsem gelicem yanınıza.

Kızlar bir fikrim var :)

toplanın gelin bizeeeeeeeeeeeee
bir gün izin alırım çaylar pastalar kahve bol köpüklü yaparım herşey
nevresim yatak bol gireriz hepimiz yan yana yatarız kocamı aşağıya gönderriim

ben horlamam arada sayıklarım :))

Ayşe ablamm işin hayırlı olsun.
Eşinle yakın olmasıda çok hoş bence.

Denizcim ben olsam gitmezdim zaten düğünlerden pek hoşlanmam ama yine de karar senin.

Meltem umarım gelebilirsin çok güzel olur.

Kübroşum uzatmamakla en güzelini yapmışsın kalplerimiz bir olsun yeter.

nilayım sağol canım benim.
canım ben gelinlliğimi selvi akdenizden aldım heryerde şubesi var öneriririm sana mutlaka.
hazır aldım 1 kez provaya gittim sadece.

Deniz sen bursadaydın dimi ?
Valla yatak falan gerekmez bence bi araya gelsek,
yani burada böyle muhabbetimiz oluyorsa bi araya geldiğimizde susup uyumayız diye düşünüyorum

Ay inşallah o günüde görüp sizinle paylaşırım kızlar ya

Günaydın canım,
Gelinliğine baktım gerçekten askıda bile çok güzel,üzerinde kimbilir nasıl güzel olucak :)))

sağol canım istediğim gibi yapmış kadın sağolsun beğenmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…