• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hani her kızın hayalinde bir gelin modeli vardır ya bende de sarı saç hastalığı olduğu için ben sarı gelinden başka bir gelincik olursam hep içimde ukte kalır o yüzden röfleye döneceğim yeniden

senin hayalin nasılsa öyle yaptır buketçim
çünkü bu hayatta bi kez olucak bişey
tekrar yaşanması olası bi durumda değil
o yüzden dediğin gibi içinde kalıcak şeyler olmasın sonradan
sonuçta herkesin güzellik anlayışı farklı biliyosun

Hoşgeldin canım,
Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah :)

Hoş gelmişsin aramıza.Allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah darısı başımızaa :61:

hoşbulduk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. darısı bekleyenlerin başına, ayers düğününde bol şanslar diliyorum..

hayırlı ugurlu olsun..nasıl hissediyosun yeni gelin olarak

mutluyum ama uykusuz ve yorgunum.. annemin evinde çok rahattım, şimdi yemek, temizlik vs. uğraşması güzel ama çok zaman alıyor, sürekli bişileri yetiştirme telaşındayım. düzenimi kuramadım daha, balayındaydık henüz 5 gündür falan evdeyiz, alışacam inşallah..

bide herşeye çok kırılıyorum, sizde de oluyomuydu yeni evliyken kızlar? en ufak bi lafına takıyorum ağlayasım geliyor. yardım etsin istiyorum amaa düzgünde yapamadığı için kızıyorum bu sefer kızdığım için üzülüyorum falan.. karışık duygular içerisindeyim. :59:

sağol tatlım

gülerek tak cnmcım

aylinim geçmiş olsun dikkat et kendine
kusmada yapar o
ben çok çektim idrar yollarımdan
sürekli tekrarlıyor böbreklerimde rahatsızlandı ondan dolayı
ayaklarını sıcak tut emi.

kızlar çok heycanlandım şimdi eşim aradı
bi ev bulduk bize uzak bir bölgede olsa
site içinde peşinat veriliyor sonra bankaya taksitle ödeniyor
bütçemizide aşmıcak ödemeleri
ay kararsız kaldık.
şimdi burda çalıştığım üstümle konuşcam bölgeyi biliyor
nasıldır insanları fln die.
sonuçta çevrede önemli
dua edin bize kızlar olurmu
hayırlısı ile olur inş.

hayırlısı olsun canım benimmm inş.

hani her kızın hayalinde bir gelin modeli vardır ya bende de sarı saç hastalığı olduğu için ben sarı gelinden başka bir gelincik olursam hep içimde ukte kalır o yüzden röfleye döneceğim yeniden

sağol tatlım

gülerek tak cnmcım

kusmada yapar o

ay kararsız kaldık.
sonuçta çevrede önemli
hayırlısı ile olur inş.

henüz kusma olmadı ama akşam midem çok bulandı
şimdi ilaçlarımı alıyorum biraz daha iyi
umarım bidaha olmaz
ev işiniz içinde hayırlısı olsun diyorum zeynepçim
hayırlısıysa olsun

hoşbulduk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. darısı bekleyenlerin başına, ayers düğününde bol şanslar diliyorum..

mutluyum ama uykusuz ve yorgunum.. annemin evinde çok rahattım, şimdi yemek, temizlik vs. uğraşması güzel ama çok zaman alıyor, sürekli bişileri yetiştirme telaşındayım. düzenimi kuramadım daha, balayındaydık henüz 5 gündür falan evdeyiz, alışacam inşallah..

bide herşeye çok kırılıyorum, sizde de oluyomuydu yeni evliyken kızlar? en ufak bi lafına takıyorum ağlayasım geliyor. yardım etsin istiyorum amaa düzgünde yapamadığı için kızıyorum bu sefer kızdığım için üzülüyorum falan.. karışık duygular içerisindeyim. :59:

aramıza hoşgeldin biraz kendinden bahset mesela ismin yaşın nerde yaşıyosun falan

ilk zamanlar böyle şeyler oluyo canım
bizde ilk zamanlarda daha çok tartışıyoduk
ben hemen alınıyodum küsüyodum yatak odasına kaçıp ağlıyodum :1:
ama artık düzenimiz yavaş yavaş oturmaya başladı
birbirimize daha hoşgörülü yaklaşıyoruz
o yüzden daha az tartışıyoruz hatta tartışmıyoruz bile diyebilirim :nazar:
(not:ben böyle dedim ya garanti akşama tartışırız :60:)

sağol tatlım

gülerek tak cnmcım

kusmada yapar o

ay kararsız kaldık.
sonuçta çevrede önemli
hayırlısı ile olur inş.

ayh zeynep çok sevindim canım rabbim gönlünüze göre versin. inşallah hayırlıysa olsun.

o zamanları yakın zamanda geçirmilş biri olarak hepimiz ortak sorunuydu canım hiç kafana takma sadece senin başına gelmiyyor. düzenini çokkk sonra kuracaksın elin alışacak pratikleşeceksin. sabret zamana bırak sters yapma güzel günlerinin tadını çıkar. alınganlığa gelince off off neler çekiyor insan ilk zamanlar. herşeye alınıyor üzülüyor ayrı bir hassaslık oluyor üzerinde. onlarda geçecek şuan çok yeni eşinin her hareketinde ömür boyu bu böylemi olacak diey düşünme. geçiyor hepsi oda alışma sürec,inde. rabbim yuvandan huzuru mutluluğu eksik etmesin

Teşekkür ederim canım...
Kızları dinledikçe bende telaş kalmıyor sitres kalmıyor.
Sanki evlenecek olan ben değilim.Benim dışımda herkes sitres.

Hatunlardan dinlediğim kadarıyla ilk zamanlar düzenini oturtana kadar normalmiş şekerim.
Aynı evde olmak farklı.Biz bir keresinde kahvaltı hazırlıyoruz sevdiceğimle baş başa sofrayı kurduk melemen yaptık söylemesi ayıp ben tam sofraya koyucam.
Durrrrrr diye bir ses.Afalladım ne oldu dedim.Sıcakdır altı sofra yanar dedi.Ben bilmiyordum dimi bakdım soğuk dedim.Kahvaltı zehir oldu.
Sofrayı toplamadım bile kendi topladı.Gözlerim doldu ağladım ağlıcam.Durdurdum kendimi.Ayy zor ya anlıyorum seni.

günaydın kızlar,
sabah sabah canınızı sıkmak istemiyorum, gözlerim ağlamaktan şişti bütün gece uyuyamadım.....
ben yaklaşık 1 ay kadar aranızda olamayacağım, dün iş yerinde kasıklarıma giren krampla birlikte
kanım boşladı, burdan hastaneye kaldırdılar, bebek rahimde tutunamamış miyom yüzünden cünkü miyom büyümüş:14:
pazartesi acil ameliyat olacağım. bugün de pislik müdürüm yüzünden ofise gelmek zorunda kaldım maalesef.

yazdıklarınızı okumak icin burda olucam ama cok fazla sohbetinize katılamayabilirim.

günaydın kızlar,
sabah sabah canınızı sıkmak istemiyorum, gözlerim ağlamaktan şişti bütün gece uyuyamadım.....
ben yaklaşık 1 ay kadar aranızda olamayacağım, dün iş yerinde kasıklarıma giren krampla birlikte
kanım boşladı, burdan hastaneye kaldırdılar, bebek rahimde tutunamamış miyom yüzünden cünkü miyom büyümüş:14:
pazartesi acil ameliyat olacağım. bugün de pislik müdürüm yüzünden ofise gelmek zorunda kaldım maalesef.

yazdıklarınızı okumak icin burda olucam ama cok fazla sohbetinize katılamayabilirim.

günaydın kuzucuğummmm çok çok geçmiş olsun canım benimmmm kendine çok dikkat et moralini yüksek tut rabbimden gelen herşeye razıyız üzme kendini olurmu seni çok seviyoruzzzzzz

ahh zordur ilk günler uykusuz günler yorgun günler alınmalar kaprisler..
hele anne özlemi...
3 haftalık evliydim..ağlaya ağlaya dolap silmiştim..çok yanlız hissedyodum kendimi..eve girmek istemezdim..mutfakta yemek yapmak istemezdim..sabah işe gelicem uykum var erken yatmak istiyorum nafile.:37:.hatta evlilik bana göre tersmiş bile dedim
evliliğin ilk zamnları nişanlılıktan daha zorladı beni..
ama şimdi hamdolsun ugrasmak hoşuma gidiyo..hem çalışıyoruz hem ev hanımlıgı yapıyoruz..alışmaya çalışıyoruz..zor oluyo ama olucak elbet..
zamana bırak kendini..çok düşünme işi gücü..annemin bi lafı var temizlik eşeğe benzer 'dehhh' dersen gider..
ben önceden mıy mıy yapardım..şimdi bir adım daha hızlıyım..1 sene doluncada hamlıgımızı atıcaz üstümüzden..
daha öğreneceğimiz çok şey var yani....

günaydın kızlar,

geçmiş olsun edacım
bebek düştü mü yani şimdi inşallah öyle değildir edacım yaa
büyük geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

günaydın kızlar,

b,tanem elim ayagım boşaldı şuan..
ayy noldu eeda..bebeğe bişimi oldu yoksa..eda ne diyosun allah aşkına

daisyrose ve akasya teşekkür ederim kızlar..

yemek yaparken ocak anneminkinden farklı geliyor, geçen gün şehriyeyi yaktım, önceki günde bi tarhana çorbası yapayım dedim tarhanayı kavururken yaktım, iğrenç bir çorba oldu zaten içemedik döktük. onun haricinde yaptığım yemekler güzel oldu, ama işten gelip koştur koştur yapıyorum, hazırlıyorum bi eline sağlık güzel olmuş bile demiyor, yiyor, güzel mi diyorum evet diyo o kadar, neyseki sofrayı toplamaya falan yardım ediyor ama başka başka yerlere koyuyor falan, kızıyorum git yapmasan daha iyi diye.. bide senin arkanı topluyorum diyorum. ama dediğiniz gibi sürekli ömür boyu böyle mi olacak diyorum. annesinde çok serbest büyümüş, bide çok titiz deildi annesi, ben banyodan çıktığında etrafı ıslatmasına deli oluyorum, duşakabinden çıkıp direk ıslak ıslak banyonun heryerine basıyor.. girmeden önce paspasları şuraya katla, ayağında itekle şu köşeye o bile yeter diyorum, bak şu günlük olanı aç, çıkınca ayağını buna bas faln diye diye öğrettim, yediğini içtiğini tezgahta bırakıp gidiyor, arkamı dönüyorum dağılmış, o öyle olmaz bu buraya konmaz diye diye geçiyor bakalım şimdilik günler.. ama bu seferde hissediyorum kurallar içinde yaşıyor gibi düşünüyordur kendini, sıkılacak aman beee yeter diyecek diye korkuyorum.

maalesef aylin düştü:14:
birkaç gündür zaten pek iyi hissetmiyordum
cok strese sokmuştum kendimi, pazartesi herşey iyidi halbuki:14:

eda çok üzüldüm..
ne güzel sevinmiştim adaşım ameliyat olmana gerek kalmıcak diye..
eşin nasıl..
arkadıasımında bebeği düştü sebepsiz yere..
rızkı yokmus balım öyle düşün..ameliyat ol şu lanet olsaı miyomlardan kurtul bir an önce..
geçicek bunlarda sen bi an önce sağlığına kavusda balım..
belki doğsa sakat doğucaktı..Rabbim vermesin..
Herşeyde hayır vardır meleğim üzülme olurmu..

maalesef aylin düştü:14:
birkaç gündür zaten pek iyi hissetmiyordum
cok strese sokmuştum kendimi, pazartesi herşey iyidi halbuki:14:

off çok üzüldüm edacım ama senin sağlığın yerinde olsun canım
gene olur allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin
benim bi arkadaşım 2 yıldır bebk istiyodu
yeni hamile kalmıştı ama bebek canlanmadığı için aldılar
siz daha çok yenisiniz gene olur bebişiniz allahın izniyle sıkma canını
hayırlısı buymuş diye düşün

günaydın kızlar,

edacım çok geçmiş olsun canım bende tam anlamadım ama eğer bebeğine birşey olduysa üzülme demek kolay ama annesi babası sağ Allah size uzun ömürler versin gene çocuğunuz olur canım allah'ın takdiri deyip sineye çekmek gerek bazen

Back