2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın fıstıklar. =)) Dün yaseminimin düğünü vardı. Albüme bi resim ekledim.
Annemin telefonundan bi kaç poz çekmiştim nikahta dansta ama yüklemeyi unuttum akşam

Günaydınn esracımmm :)
Valla tahmin süper canım,annem memlekette olduğu için abim ve kardeşim her akşam bize geliyorlar yemeğe
Normalde yemek yiyip gidiyolardı ama dün akşam maç olduğu için hep beraber maç izledikki bu akşamda beşiktaşın maçını izliycez :)
Anlıyacağınız herakşam yoğunum gerçekten :)

Günaydın kızlar

aslı gördüm resimi çok güzel ve çok yakışmışlar allah mutlu etsin
artık belki yoğunluğu bitmiştir evinde net varsa gelir

emine çay ile eşlik edeyim sana :)

Bende şimdi fotoğrafa baktım,
Allah mutluluklarını daim etsin :)

Denizcim bende çay koydum şimdi kendime,afiyet olsun ikimizede :))

Günaydın kızlar

aslı gördüm resimi çok güzel ve çok yakışmışlar allah mutlu etsin
artık belki yoğunluğu bitmiştir evinde net varsa gelir

emine çay ile eşlik edeyim sana :)

Denizim eve çok güzel olmuş düğünde nikahta çok güzeldi. Takıdan sonra beraber oynadılar bide.
Gözlerim doldu. Gelin damat görünce hem mutlu oluyorum hemde bi hüzün çöküyo niyeyse
Şimdi Ankaraya varmak üzerelerdir veya varmışlardır. Hafta sonuda orda düğün olucak erkek tarafı için.
İnşalah ondan sonra eve net bağlatırlarda gelir :)

Meltemcim günaydın canım,
bende istanbula gelicem ama malesef pztsi gelip çrşb dönücem hemen keşke cmtsi gelebilsem

Ayy nasıl hoşuma gitti nasıl hoşuma gitti kızar mıyız kuzucum yaa...
Özellikle yemeğimizi yedik meyvemizi yedik birbirimizi yedik kısmı :78:
Valla siz böyle anlattıkça bende sitres filan kalmıyor evlilik adına çokda mutluyum heyecanlanıyorum zaman biran önce geçsin bende yazayım diye.
Benden yana doğru tahmin kuzucum.O saatte telde konuşuyorduk.Gündem konumuz mobilyalar,ev ölçüsü,tül,perde,halı vede gelnlikdi.

Ama sabah sordum sevdiceğime durumu anlattım mırın kırın etti.
Eğer iznim pazar olursa kesinleşsin tekrar konuşalım fıstığım dedi uyku sersemiydi bende üstelemedim.
Ama sizlerde uygun olursanız ben %70 gelecek gibiyim.

Kızlar bu akşam arkadaşımn düğünü var o benim düğünüme çok saçma bir sebepten dolayı gelmemişti şimdi onun düğünü ne yapayım siz olsanız ne yapardınız

yani bende saçma bir sebep sunsam mı o öyle yapınca gidesimde yok

Iyiym ayşecan ne olsun annemler 2 aydır memlektette tozduman olmuş ev güzelce bir temilik yaptım ablamla mis gibi oldu gelince yorulmasın zaten belindem rahatsız biraz yorgunluk var dünden kalma

sen alıştın mı işine eve yetişiyormusun yemek felan sıkıtı olmuyor demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…