2011 gelin adayları buyrun sohbete

Beşiktaş meydanda büyük bir cafe varya bence orası çok hoş bir mekan.
Bizim sevdiceğimizle beşiktaşdayken hep gittiğimiz yer.Arada moralim bozuk olduğunda gider kahvemi söyler bir köşeye çekilir kitap okurum.
Sevdiceğimin izni eğer pazarsa %90 öyle olacak ben gelirim kızlar çokda güzel olur.

kızlar o zaman aceleye getirmeyelim..
bu akşam eşlerimizle konusalım..
c.teside ayarlayalım Nasipsede görüşelim

ondan değildir fıstıgım..erkekler yani kocalarımız biz hariç herkese güvensiz gözle bakıyolar..
ben sizi o kadar anlatıyorumki eminim karşı gelmicektir..kübra hamileliğini kullan bebişim

Bence de Kübra hamileliğini kullanabilirsin. Ben eşime hiç söylememiştim bile burayı Emineyle otel de karşılaşınca nerden tanışıyosunuz diye sordu ben sadece nette yazıyoruz işte bi forum var hepimiz evlenicez konuşuyoruz falan dedim. Başka bişey somadı irdelemedi hiç. Benim kocamda kıskançtır ve güvensizdir ama sadece erkeklere karşı hemcinslerimle olan hiçbişeyime karışmaz sağolsun onun işi olduğunda arkadaşımda oturmama falan hiç bişey demez geç saatlere kadar. Ama iş yerimde falan hep sorar kim var kim giti işte erkeklerle yüz göz olma mesafe koy arana falan diye uyarır. Ama rahat bi yapıya sahip olduğu için didikleyim sorgulayım araştırıyım hiç öyle şeylerle derdi yok. Çok şükürki :)

kızlar o zaman aceleye getirmeyelim..
bu akşam eşlerimizle konusalım..
c.teside ayarlayalım Nasipsede görüşelim

Tamamdır edoşum bende izin durumunu öğreneyim planımı anlatayım.
Bende sürekli sizlerden örnek verdiğim için karşı çıkıcağını sanmıyorum ama yinede çevreye karşı gücensizlikleri var bunuda göz ardı etmemek lazım ama ben ikna ederim gibi.

kızlar akşam kocalarımızla konuşalım
ikna edebiliriz diye düşünüyorum
zaten benimki sen takıl ben seni beklerim der biliorum ama
nikah saatini öğrenmem gerekiyor

ona göre haberleşelim yarın
yoksa hafta arası buluşuruz bi gün

Ben burdan bahsederken nette yazışıyormuşum gibi anlatmıyorum ki.
Kızlara sorayım bakalım ne dicekler diyorum.Resimde eklerim yorum yaparlar diyorum.
Yada ev konusunda mesela bizim kızlar maltepeyi beğeniyorlar doğru yoldasın diyorlar diyorum.
Yada sana böyle yapmışdım ya kızlar çok kızdılar sana hak verdiler diyorum.
İlk zamanlar ne çok evlenen arkadaşın var diyordu şimdi alıştı
Kız arkadaşlarıma benim sevdiceğimde karışmaz erkekleree gelince sorar kim geliyor ne yapıcaksınız diye.
Gelen kişileri tanımıyor yada hoşlanmıyorsa gitmesen daha iyi olur fıstığım ama yinede son karar senin der.
Tabi bende kıramam ve gitmem.Benim tek derdim izin gününün cumartesi olup olmadığı.
Haydi hayırlısı.

tmm dır kızlar ama özel mesajla son yeri saati mekanı belirleyelim burdan herkes duymasın. biz bilelim yeter.

ben kaçar kızlar bugün fatihin pazarı var gidip bir bakayım diyorum bol geniş rahat pantolonlar varya onlardan istiyorum güzel oluyor bakalım bulursam alıcam. yarın görüşmek üzereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…