- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #96.041
bn nişanlılıgmı zatn 1.500 aldım gelınlıgım bu fıyatın bı katı:)
yuh diyorum neden o kadar pahalı yeliz
sizin oralarda fiyatlar hep böyle mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn nişanlılıgmı zatn 1.500 aldım gelınlıgım bu fıyatın bı katı:)
cnm severim öyle uğraştırmalı şeylerikurdela nakışında süper şeyler çıkıyor canım ben bir sene gittim biraz masraflı ama değiyor. ince işçilik iseyen bir iş ama sen nikah şekeri bile yaptığına göre sabırlı ve inceliklisin güzel şeyler yapabilirsin
tabikide cnm yardımcı olmaya çalışırımZeynepçim banada fikir verirsin o zaman ilk şekerleri ben yapıcam izine çıktığımda zaten şurda iki ay sonra çıkıcam iznime inşallah :))
Eda Canım Allah yardımcın olsun hem geç saatlere kadar çalışıyosun hem bu kadar yemek ev işi uğraşıyosun maşallah yani :) Ben uzun bi aradan sonra ilk defa bugün yemek yapıcam inşallah :) Evde hiçbişey olmadığı için giderken tavuk alıyım diyorum yanınada pilav yaparım.
Nilaycım güvendiğin biyerse anlaşabilirsin ama bencede fiyat biraz yüksek benim baştan aşağı güpür olmasına rağmen 1100 diktirdim hemde iki haftada Fatihte. Edanın gelinliğide çok hoştu istersen onun gelinlikçisiylede bi görüş düğün arifesinde her kuruşun ayrı bi değeri var canım.
Buketçim seninde gelinliğin hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda görmek istiyoruz.
kızlar müsait olan birinden bişey istemek istiyorum
benim bilgisayar bazı yerlere engellide
google'dan e-sertifika yazınca karşınıza çıkan ilk siteden iletişim telefonunu allıp yazabilirmisinizi acaba:26:
Yazışma Adresi Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi
e-Sertifika Programları Koordinatörlüğü
Yunusemre Kampüsü 26470 Eskişehir
Telefon (Mesai saatleri içinde) 0 (222) 320 86 81
0 (222) 335 05 80 (2420-2428-2429)
e-Posta esertifika@anadolu.edu.tr
Canım doktorunla bi görüşseydin miğde bulantısı çok olanlara ilaç veriyolar benim bi çok tanıdığım kullandı baya rahatladılar. Böyle çok kilo verirsin canım sabah kahvaltıda sütle nesfit falan iyi oluyo benim grissinide çok miğdemi kaldırırdı. O heyecan yoksa sizde başka yasaklarda var demekki EdacımBen hep ayda bir gidiyorum doktora 6 aydan sonra 3 haftada bir oluyo sanırım
Allah ikinizin de yardımcısı olsun canlarım
dilerim tez zaman da uzun vadeli bol maaşlı limitsiz internetli
müsmükemmel çalışma saatli ve süper anlayışlı yöneticili bir iş bulursunuz
şimdi kahvaltı yaptım birde tatlı olarak bisküvi almıştım bir tane atayım dedim ağızıma
ille hepsini bitircem ya çok sinir bişey yedimmi ille bitecek açılmasın yoksa çok sinir ben onu şimdi 5 çayında yiyecektim o orda durdukça bişey oluyor sanki
sizdede böyle şeyler oluyormu
teşekkür ediyorum eminecim çok sağol![]()
şimdi kahvaltı yaptım birde tatlı olarak bisküvi almıştım bir tane atayım dedim ağızıma
ille hepsini bitircem ya çok sinir bişey yedimmi ille bitecek açılmasın yoksa çok sinir ben onu şimdi 5 çayında yiyecektim o orda durdukça bişey oluyor sanki
sizdede böyle şeyler oluyormu
canım dün akşam yine konuştukselam kızlar merhaba 2 gündür gelemiyordum..
pazar günü grip oldum sonrada doktora gittim rapor aldım 2 gün dinlendim valla evde yoksa hiç iyileşemezdim valla:2::2:
nilaycım ben gelinliğimi aysiradan aldım çokta memnun kaldım tabiki herkesin zevki tartışılmaz sonuçta..1900 tl vermiştik ama hiç bir sorunla karşılaşmadık tam profesyonel olara çalışıyorlar gerçekten tavsiye ederim..ayrıca bende gelinliğin satın alınması taraftarıyım
zeynepcim dün arabayı sormuşsun canım valla biz aldık çok rahat ettik gerçekten eşin düşünyorsa sende istiyorsan alın derim ben..extra bi masrafı yok valla biz dizel aldıkyarım 1 depo okadar çok gezmemize ragmen 1 ay gidiyor valla haberin olsun canım hemde şehir içinde yani..
kızlar hepinizi öpüyorm çokkk
kızlar bu hamilelik bende tuhaf bişeyler yaptı
acayip açıksözlü olasım var kendimi zor tutuyorum bazı şeylere yorum yapmamak veya fikrimi söylemek icin
resmen icimde iki eda savaşıyor
biri diyo ki; söyle gitsin nolcak o da bilsin ne düşündüğünü
öbürü diyo ki;sen örnek gösterilen bir hanımefendisin sus
![]()
aslı ve yeliz söyleyin bakalım merak ettim ben
Anamm ben zaten açık sözlüyüm hamile olunca nasıl olurum kim bilir![]()
aslı ve yeliz söyleyin bakalım merak ettim ben
ilaç verdi canım doktorum ama o da midemi bulandırıyor
zaten ben koku ve tatlar konusunda cok mızmızım cok hassasım
şimdi sanki 100e katlandı
serviste yanıma önüme ve arkama parfüm kullananlar oturmuyor
şöför tembihlemiş
diğer olaya gelince onu da yasakladı canım 3 ayı atltana kadar beklicez
eşim geceleri sarılırken, gel kardeşim masumane sarılayım sana diyo
bazen de bacım diyo![]()