• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kurdela nakışında süper şeyler çıkıyor canım ben bir sene gittim biraz masraflı ama değiyor. ince işçilik iseyen bir iş ama sen nikah şekeri bile yaptığına göre sabırlı ve inceliklisin güzel şeyler yapabilirsin
cnm severim öyle uğraştırmalı şeyleri
zaten kendi kendime deneyip yaptığım havlularım bile var:)
dergilerden kitaplardan takip edipte yapıyrm birşeyler
ama benim uğraşıp yaptığım şeyin mutlaka püf noktası vardır onları öğrenmek istiyrm
Zeynepçim banada fikir verirsin o zaman ilk şekerleri ben yapıcam izine çıktığımda zaten şurda iki ay sonra çıkıcam iznime inşallah :))

Eda Canım Allah yardımcın olsun hem geç saatlere kadar çalışıyosun hem bu kadar yemek ev işi uğraşıyosun maşallah yani :) Ben uzun bi aradan sonra ilk defa bugün yemek yapıcam inşallah :) Evde hiçbişey olmadığı için giderken tavuk alıyım diyorum yanınada pilav yaparım.

Nilaycım güvendiğin biyerse anlaşabilirsin ama bencede fiyat biraz yüksek benim baştan aşağı güpür olmasına rağmen 1100 diktirdim hemde iki haftada Fatihte. Edanın gelinliğide çok hoştu istersen onun gelinlikçisiylede bi görüş düğün arifesinde her kuruşun ayrı bi değeri var canım.

Buketçim seninde gelinliğin hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda görmek istiyoruz.
tabikide cnm yardımcı olmaya çalışırım

sinirlerim bozuldu yine ya
nasıl bir yer burası

kızlar müsait olan birinden bişey istemek istiyorum:17:

benim bilgisayar bazı yerlere engellide:17:

google'dan e-sertifika yazınca karşınıza çıkan ilk siteden iletişim telefonunu allıp yazabilirmisinizi acaba:26:

Yazışma Adresi Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi
e-Sertifika Programları Koordinatörlüğü
Yunusemre Kampüsü 26470 Eskişehir
Telefon (Mesai saatleri içinde) 0 (222) 320 86 81
0 (222) 335 05 80 (2420-2428-2429)
e-Posta esertifika@anadolu.edu.tr

şimdi kahvaltı yaptım birde tatlı olarak bisküvi almıştım bir tane atayım dedim ağızıma
ille hepsini bitircem ya çok sinir bişey yedimmi ille bitecek açılmasın yoksa çok sinir ben onu şimdi 5 çayında yiyecektim o orda durdukça bişey oluyor sanki

sizdede böyle şeyler oluyormu

Canım doktorunla bi görüşseydin miğde bulantısı çok olanlara ilaç veriyolar benim bi çok tanıdığım kullandı baya rahatladılar. Böyle çok kilo verirsin canım sabah kahvaltıda sütle nesfit falan iyi oluyo benim grissinide çok miğdemi kaldırırdı. O heyecan yoksa sizde başka yasaklarda var demekki Edacım :34: Ben hep ayda bir gidiyorum doktora 6 aydan sonra 3 haftada bir oluyo sanırım

ilaç verdi canım doktorum ama o da midemi bulandırıyor
zaten ben koku ve tatlar konusunda cok mızmızım cok hassasım
şimdi sanki 100e katlandı
serviste yanıma önüme ve arkama parfüm kullananlar oturmuyor
şöför tembihlemiş :1:

diğer olaya gelince onu da yasakladı canım 3 ayı atltana kadar beklicez
eşim geceleri sarılırken, gel kardeşim masumane sarılayım sana diyo
bazen de bacım diyo:1:

Allah ikinizin de yardımcısı olsun canlarım
dilerim tez zaman da uzun vadeli bol maaşlı limitsiz internetli
müsmükemmel çalışma saatli ve süper anlayışlı yöneticili bir iş bulursunuz

Aminnnnnn aminnn aminnn,ayy edoşum ağzına sağlık valla ne güzel dua bu böyle :)
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah,ama sen hamilesinyaa senin duan bizimkilerin önünde olur inşallah :)

şimdi kahvaltı yaptım birde tatlı olarak bisküvi almıştım bir tane atayım dedim ağızıma
ille hepsini bitircem ya çok sinir bişey yedimmi ille bitecek açılmasın yoksa çok sinir ben onu şimdi 5 çayında yiyecektim o orda durdukça bişey oluyor sanki

Şimdi bi paket bisküvi yiyorsum deniz.. aynı hastalık bendede var.. açtımmı biticek.

tatlıyla ilgili bende de aynı şey oluyo
görümcem bursadan gelirken hani şu kaymak gibi şeyler oluyo ya beze mi ne
onlardan getirmiş
paketin yarısını yedim
aslında midem tıka basa dolu ama engel olamıyorum kendime
bitene kdara yedim ondan sonra da rahatsız oldum :1:

selam kızlar merhaba 2 gündür gelemiyordum..

pazar günü grip oldum sonrada doktora gittim rapor aldım 2 gün dinlendim valla evde yoksa hiç iyileşemezdim valla:2::2:

nilaycım ben gelinliğimi aysiradan aldım çokta memnun kaldım tabiki herkesin zevki tartışılmaz sonuçta..1900 tl vermiştik ama hiç bir sorunla karşılaşmadık tam profesyonel olara çalışıyorlar gerçekten tavsiye ederim..ayrıca bende gelinliğin satın alınması taraftarıyım:34:

zeynepcim dün arabayı sormuşsun canım valla biz aldık çok rahat ettik gerçekten eşin düşünyorsa sende istiyorsan alın derim ben..extra bi masrafı yok valla biz dizel aldıkyarım 1 depo okadar çok gezmemize ragmen 1 ay gidiyor valla haberin olsun canım hemde şehir içinde yani..

kızlar hepinizi öpüyorm çokkk
canım dün akşam yine konuştuk
istyrmusun dedim alalım çok istiyorsan
düşündü yok ben ev almak istiyrm dedi.
bizim hep hayalimizde ev sahibi olmak vardı
evlenmeden öncede hayaller kurardık
ben hiç kiracılık yaşamadım çok zor geliyor elaleme vermek kendi evimi öderim o para ile
şimdilik rafa kaldırdık arabayı bakalım

ben gelinlik konusunda çok şanslıydım
dört ayak üstüne düştüm resmen
yaşadığım şehrinde etkisi var tabi bu konuda
ist.da olsaydım o gelinliği alamazdım
gelinliğimin kendi fiyatı ki üzerinde hem etiketi vardı
hemde kadıköyde ki şubeyi arayıp sormuştum
seri nosu ile 3750 idi
ben 1750 ye aldım.
ıvır zıvır içinde
privenuptia atalier in gelinliğidi.gece üstündeki taşlar ve inciler parıldadılar.herkesin gözü taşlara takılıordu.
gelinlikçimde muhteşem bir kadındı.çok ilgilendi Allah razı olsun
gelinliğe 2000 tlden fazla verilen paraya da acıyrm ama
dolapta duruyor sonuçta

kızlar bu hamilelik bende tuhaf bişeyler yaptı
acayip açıksözlü olasım var kendimi zor tutuyorum bazı şeylere yorum yapmamak veya fikrimi söylemek icin
resmen icimde iki eda savaşıyor:41:
biri diyo ki; söyle gitsin nolcak o da bilsin ne düşündüğünü
öbürü diyo ki;sen örnek gösterilen bir hanımefendisin sus
:1:

kızlar bu hamilelik bende tuhaf bişeyler yaptı
acayip açıksözlü olasım var kendimi zor tutuyorum bazı şeylere yorum yapmamak veya fikrimi söylemek icin
resmen icimde iki eda savaşıyor:41:
biri diyo ki; söyle gitsin nolcak o da bilsin ne düşündüğünü
öbürü diyo ki;sen örnek gösterilen bir hanımefendisin sus
:1:

Anamm ben zaten açık sözlüyüm hamile olunca nasıl olurum kim bilir :9:

aslı ve yeliz söyleyin bakalım merak ettim ben

yuh diyorum neden o kadar pahalı yeliz
sizin oralarda fiyatlar hep böyle mi

banada bi yuh çekebilirsin :78: Ya hatırlarsın belki ben ilkten xeda nın ki gibi gelinlik beğenmiştim aynısı gibiydi hatta :)
Üstü taşlı altı sırf tül. Giydim provada nişanlım beğenmedim bunu sana yakışmadı diktirme dedi beni vazgeçirdi.
Bir ay gelinlikçileri gezdik nişanlımın ısrarıyla :D
En son pahalı diye girmediğimiz Nüansada bi girelim dedi.
5.700 den ağız açmışlardı. 3750 indirmişler pazarlıkla ama pazarlığı benim yanımda yapmamıştı kocam:)
Ben hayır olmaz diyeceğim için galiba uygun fiyata kiraladım dedi.
Ama bana düğünden bir kaç gün önce teslim almaya gidince satın aldığımızı söyledi.
Bana böyle bi süpriz yapmış.

Son düzenleme:
aslı ve yeliz söyleyin bakalım merak ettim ben

yuh diyorum neden o kadar pahalı yeliz
sizin oralarda fiyatlar hep böyle mi

bn burdan almadm canm ızmırden alsancaktan aldım pahalı bır yerdı bırde sanatcılarla falan çalışıolar ama bnm ıcın fıyatı ve yerı deıl ıcıme sınmesı onemlı bnm arkd.600 tl ye gelınlk aldı cok hos cok gusel gelnlk bnm denk geldı baskada yer dolaşmadm iş yernden bır arkd.daha bnm aldıgım yerden aldı oda 2.500 almış genelde bu cıvarda

ilaç verdi canım doktorum ama o da midemi bulandırıyor
zaten ben koku ve tatlar konusunda cok mızmızım cok hassasım
şimdi sanki 100e katlandı
serviste yanıma önüme ve arkama parfüm kullananlar oturmuyor
şöför tembihlemiş :1:

diğer olaya gelince onu da yasakladı canım 3 ayı atltana kadar beklicez
eşim geceleri sarılırken, gel kardeşim masumane sarılayım sana diyo
bazen de bacım diyo:1:

bacım di,yo he :9::9::9:
ayy aklıma geldi bbenim bi anım..
balayına gidiyoruz antalyaya indik..balayı için bi mayo bile yoktu..merkezden alışveriş yapıcaz..neyse eşim önde bende arkasında adama çarşıya nerden gidilir diye tam soruyoken..bende arkadan eşime abiii bak buldum burdan gidiliyo diye bağırdım..ama sonra nasıl gülüyorum kendime..kardeşim benim diye sarılıyo..abisi yesin onu..:60:

Back
X