• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Zeynepçim banada fikir verirsin o zaman ilk şekerleri ben yapıcam izine çıktığımda zaten şurda iki ay sonra çıkıcam iznime inşallah :))

Eda Canım Allah yardımcın olsun hem geç saatlere kadar çalışıyosun hem bu kadar yemek ev işi uğraşıyosun maşallah yani :) Ben uzun bi aradan sonra ilk defa bugün yemek yapıcam inşallah :) Evde hiçbişey olmadığı için giderken tavuk alıyım diyorum yanınada pilav yaparım.

Nilaycım güvendiğin biyerse anlaşabilirsin ama bencede fiyat biraz yüksek benim baştan aşağı güpür olmasına rağmen 1100 diktirdim hemde iki haftada Fatihte. Edanın gelinliğide çok hoştu istersen onun gelinlikçisiylede bi görüş düğün arifesinde her kuruşun ayrı bi değeri var canım.

Buketçim seninde gelinliğin hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda görmek istiyoruz.

anladım ki gelinlik işini en ucuza kapatan ben olmuşum
ama gönen şartlarına göre pahalı oldu benimki
şuana kadar burda gelinliğe benden fazla para vereni görmedim
ama değdi doğrusu hiç pişman değilim :63:

hoşgeldin esraa. maşallah oluşun büyümüş 17. haftasına gelmiş. bende cumartesi gidiyorum kontrole. çok özledim ya keşke imkanı olsa insan her gün görmek istiyor

Hoşbulduk canım evet oğluşum büyüdü hediyeler gelmeye başladı bile ben daha çok erken almayın diyorum ama genede dayanamıyolar :) Bende nasıl özledim 1 ay olucak ama oğlum hissettiriyo bana kendini çok hareketli sanırım :) Bugünde rüyamda gördüm ikiz erkek doğurmuşum biri esmer biri kumral nasıl tatlılar masmavi gözleri var. Bizden diyorum nasıl oldu bu çocuklar bizde mavi gözlü yok :)) Sen nasılsın canım

anladım ki gelinlik işini en ucuza kapatan ben olmuşum
ama gönen şartlarına göre pahalı oldu benimki
şuana kadar burda gelinliğe benden fazla para vereni görmedim
ama değdi doğrusu hiç pişman değilim :63:

Amann boşver çok yada az para,önemli olan o gün içinde keyifle olmak ve fotolara her baktığında iyiki bugelinliği almışım demek :)
Şahsen ben öleyim,tam istediğim gibi hayallerimdeki gelinliği giymiştim :)

nasılsın fıstık..mide bulantıların geçtimi..neredeydin kaç gündür..
özlemişim sanırım çok soru sordum:9:

İYiyim şeker size kavuştum dahada iyiyimm :)) Geçti herşey çok şükür halsizliğimde geçti enerjim tavan yapmış durumda hamileliğin ikinci dönemine geçtiğim için artık hiçbi problem yok çok şükür çok rahatım. Bikaç gündür morelim bozuktu canım hiçbişeye gitmedi elim uzak kaldım o yüzden ama sizi çok özledimm

Hamişler açık içiyor :))

şu şekerisz içenlere hayranım nasıl beceriyorlar asla içemiyorum ya çok kötü geliyot bana

bende şekersiz içiyorum canım önceden 2 şekerli içerdim birden kestim sonra alıştım zaten şimdi bir şekerli bile çok şekerli geliyor tamamen alışkanlıkla ilgili yani canım

deniz bende çok şekerli içiyorum normalde ama hamilelikten sonra biraz azalttım. şekersizleri bende hiç anlamıyorum

Bende şekerli hayatta içemem :)) İmam nikahından sonra şerbet dağıttılar Allahım komaya giriyorum sandım ayıp olmasın diye içmek zorunda kalmıştım aşırı tatlı beni acayip bayıyo

Hoşbulduk canım evet oğluşum büyüdü hediyeler gelmeye başladı bile ben daha çok erken almayın diyorum ama genede dayanamıyolar :) Bende nasıl özledim 1 ay olucak ama oğlum hissettiriyo bana kendini çok hareketli sanırım :) Bugünde rüyamda gördüm ikiz erkek doğurmuşum biri esmer biri kumral nasıl tatlılar masmavi gözleri var. Bizden diyorum nasıl oldu bu çocuklar bizde mavi gözlü yok :)) Sen nasılsın canım

bizde iyiyiz hamdolsun . mide bulantılar belli belirsiz çıkıyor ortaya. ama çoğu insandan duyduğuma göre hamdolsun iyiyim. hafta sonu kendimi biraz fala yordum sanki bebek kasıklarımda gibiydi çok pişman oldum bir kaç güne geçti ama dahada o kadar yormam kendimi. bizimde bebekle ilgili rüyalar oluyor hepsinin yorumuda kız olacak gibi. bakalım kısmet. cumartesi kontorlümüz var 9+1 de olucam ondan sonraki kontolde de ikili testini yaparız dedi dr.

Nilaycım güvendiğin biyerse anlaşabilirsin ama bencede fiyat biraz yüksek benim baştan aşağı güpür olmasına rağmen 1100 diktirdim hemde iki haftada Fatihte. Edanın gelinliğide çok hoştu istersen onun gelinlikçisiylede bi görüş düğün arifesinde her kuruşun ayrı bi değeri var canım.

.

Teşekkür ederim esracım fikirlerin için...Ahh zamanım olsada bakınsamm.
Ama herşeye ben koşturuyorum daha ortada hiç bir şey yok.Annemde çalışıyor bir yandan bizim evimiz bir yandan gelecekdeki evim.
Herşey alt üst durumda şu anda.Annemi sardı bir telaş.Evin tavanını yaptırdı,evin bütün odaları boyanıyor.Bababmın başının etini yiyor resmen.
Halılar kalktı yünler döküldü.Çeyizler ortaya çıkdı.Ahh ahh.

Amann boşver çok yada az para,önemli olan o gün içinde keyifle olmak ve fotolara her baktığında iyiki bugelinliği almışım demek :)
Şahsen ben öleyim,tam istediğim gibi hayallerimdeki gelinliği giymiştim :)

evet katılıyorum canım aynen bende hayallerimdeki gelinliği giydim
hala fotolara bakarken içim gidiyo gelinliğime ahh keşke o güne dönebilsek tekrar

gecikmedin erkencisin dedim zatii:9:
kızlar 7.ay tamamlanıncamı çıkılıyor doğum iznine

doğumdan önce 8 hafta ve doğumdan sonra 8 hafta çıkılıyo izne canım kanunen. Ama iyi hissedersen doğumdan önce 3 hafta kalana kadar çalışabiliyosun kullanmadığın izinleri doğumdan sonraki 8 haftaya ekleyebiliyosun. Ama ben birazcık daha erken çıkmayı düşünüyorum 2 ay kala değil üç ay kala ayrılıcam izne doğumdan sonrada çalışmayı düşünmüyorum zaten bi süre :)

Günaydın kızlar ben geldim yine disardayim bugün 3 görüşmeye gidicem biri bitti bide bisey çıksa daha mutlu olucam ama nerdeyse 1 aylık maaşımı yatırdım ya yol paralarına :(

Back
X