- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #96.001
Şükrancım hayırlı olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 5 hazırn 2011de evlendım ve bebegım olsun ıstıyorum eşimi ikna edemıyorumm
özlem çok güzel bir haber sonunda sende muardına eriyorsun bu hafta sonu gelinisin yani .
Hamişler açık içiyor :))
şu şekerisz içenlere hayranım nasıl beceriyorlar asla içemiyorum ya çok kötü geliyot bana
deniz bende çok şekerli içiyorum normalde ama hamilelikten sonra biraz azalttım. şekersizleri bende hiç anlamıyorum
hoşgeldin esraa. maşallah oluşun büyümüş 17. haftasına gelmiş. bende cumartesi gidiyorum kontrole. çok özledim ya keşke imkanı olsa insan her gün görmek istiyor
anladım ki gelinlik işini en ucuza kapatan ben olmuşum
ama gönen şartlarına göre pahalı oldu benimki
şuana kadar burda gelinliğe benden fazla para vereni görmedim
ama değdi doğrusu hiç pişman değilim![]()
Edoşum yürüşümü yaptım,duşumu aldım geldim ondan biraz geciktim evet :)))
Havalar serinledi diye sabahları yürüyüşe çıkıyorum :)
nasılsın fıstık..mide bulantıların geçtimi..neredeydin kaç gündür..
özlemişim sanırım çok soru sordum![]()
Hamişler açık içiyor :))
şu şekerisz içenlere hayranım nasıl beceriyorlar asla içemiyorum ya çok kötü geliyot bana
deniz bende çok şekerli içiyorum normalde ama hamilelikten sonra biraz azalttım. şekersizleri bende hiç anlamıyorum
Hoşbulduk canım evet oğluşum büyüdü hediyeler gelmeye başladı bile ben daha çok erken almayın diyorum ama genede dayanamıyolar :) Bende nasıl özledim 1 ay olucak ama oğlum hissettiriyo bana kendini çok hareketli sanırım :) Bugünde rüyamda gördüm ikiz erkek doğurmuşum biri esmer biri kumral nasıl tatlılar masmavi gözleri var. Bizden diyorum nasıl oldu bu çocuklar bizde mavi gözlü yok :)) Sen nasılsın canım
Nilaycım güvendiğin biyerse anlaşabilirsin ama bencede fiyat biraz yüksek benim baştan aşağı güpür olmasına rağmen 1100 diktirdim hemde iki haftada Fatihte. Edanın gelinliğide çok hoştu istersen onun gelinlikçisiylede bi görüş düğün arifesinde her kuruşun ayrı bi değeri var canım.
.
Amann boşver çok yada az para,önemli olan o gün içinde keyifle olmak ve fotolara her baktığında iyiki bugelinliği almışım demek :)
Şahsen ben öleyim,tam istediğim gibi hayallerimdeki gelinliği giymiştim :)
gecikmedin erkencisin dedim zatii
kızlar 7.ay tamamlanıncamı çıkılıyor doğum iznine
gecikmedin erkencisin dedim zatii
kızlar 7.ay tamamlanıncamı çıkılıyor doğum iznine