• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

yaa gerçekten evli olmak çok farklıymış iş konusunda... yani bazı şeylere eskiden olsa hiç dikkat etmezdim ama şimdi bende görüşmeye gittiğim yerlerde diğer çalışanlara,ortama,insan ilişkilerine bile dikkat etmek zorunda hissediyorum kendimi :)))

Evet canım aynen öyle ptesi bı yerle görüştüm o kadar lakayit ki adam gitmedim

emine işte insan cok fena oluyor gerçekten
bende açıksözlüyüm bi de bu garip hormonlar gelince üstüne
savaş çıktı içimde resmen
hem kimseyi kırmak istemiyorum hem de anlasın istiyorum:1:

Ayy gerçekten hamilelik zor sanırım..
yani regl dönemlerimizde bile garip oluyoruz bide o dönemin 9 ay sürdüğünü düşünürsek :52:

Slm kızlaar, anacım bugün ne kalabalık bu topic...
Herkes burada ama ben gitmek zorundayım, genel temizlik yapıyorum, halılarımı yıkamaya verdim, cam kapı ne varsa temizliyorum kışa hazırlık...

kızlar bu hamilelik bende tuhaf bişeyler yaptı
acayip açıksözlü olasım var kendimi zor tutuyorum bazı şeylere yorum yapmamak veya fikrimi söylemek icin
resmen icimde iki eda savaşıyor:41:
biri diyo ki; söyle gitsin nolcak o da bilsin ne düşündüğünü
öbürü diyo ki;sen örnek gösterilen bir hanımefendisin sus
:1:
kime ne dicen eda.

şimdi hamilelerde 3 aya kadar kardeş kardeş 3 aydan sonramı yakınlaşcaksınız o zaman daha tehlikeli olmaz mı hem karın şişiyor

aa bilmiyordum ben korkarım ya.

O kadar olur canım benim kolumu kaldırıcak halim bile yoktu. Ayy ne çok çıkardımm. Yorma kendini canım fazla sende bak hassas bi dönemdesin dikkat etmen gerekiyo. İkili test 12 ile 14. hafta arasında yapılıyo canım. Ne kadara yapıyolarmış sordun mu ben 69 liraya yaptırmıştım.

canım sormadım cumartesi gittiğimde sorarım. çünkü bir dahaki sefere yapılacak. nasıl yapılıyorbu test canım ultrasyonlarmı

ilaç verdi canım doktorum ama o da midemi bulandırıyor
zaten ben koku ve tatlar konusunda cok mızmızım cok hassasım
şimdi sanki 100e katlandı
serviste yanıma önüme ve arkama parfüm kullananlar oturmuyor
şöför tembihlemiş :1:

diğer olaya gelince onu da yasakladı canım 3 ayı atltana kadar beklicez
eşim geceleri sarılırken, gel kardeşim masumane sarılayım sana diyo
bazen de bacım diyo:1:

evet eda benimkide ilk 3 ay haftada 1 sonraki 3 ay haftada 2 diyor. zaten hamilelikten önceki ve sonraki 1,5 ay yasak

şimdi hamilelerde 3 aya kadar kardeş kardeş 3 aydan sonramı yakınlaşcaksınız o zaman daha tehlikeli olmaz mı hem karın şişiyor

yok canım ilk 3 ay bebek çok küçük olduğu için tutunma sürecinde oluyorsun o yüzden yasak 3 aydan sonra yaklaşık bebek 500 grama ulaşıyor ve kolayca tutunmuş oluyor. o yüzden yasak kalkıyor ama yinede kuralları var

Ben çok keyfime düşkünümdür doktora bir göz kırparım onu 9 ayla kapatırım :))))))))))))

ay ay kübra hatırlıyormusun acıyor :) dediğim günleri kaç ay geçti

bacım di,yo he :9::9::9:
ayy aklıma geldi bbenim bi anım..
balayına gidiyoruz antalyaya indik..balayı için bi mayo bile yoktu..merkezden alışveriş yapıcaz..neyse eşim önde bende arkasında adama çarşıya nerden gidilir diye tam soruyoken..bende arkadan eşime abiii bak buldum burdan gidiliyo diye bağırdım..ama sonra nasıl gülüyorum kendime..kardeşim benim diye sarılıyo..abisi yesin onu..:60:

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN EDOŞUMMM YAWWW ben eşimi pazardan beri göremiyorum yawww nasıl özledim anlatamam ben geliyorum o gitmiş oluyor o geliyor ben gitmiş oluyorummm yawww

Bende diyorum perdelerimi halımı mutfak yıkcam millet diyorki konuştuklarım ay daha yeni evlisin tertemizdir evin batmamıştırki ilk günkü gibidir diyorlar :) mutfak halım bir kere çok kötü oldu diğerleri idare eder

Kolay gelsin canım,benide biri gaza getirsinde şu camları sileyim :97:

Saol canımcım, valla kirlenince ister istemez gaza geliyosun bee 2 odayı temizledim içim o kadar rahatladıki anlatamam...

Ben çok keyfime düşkünümdür doktora bir göz kırparım onu 9 ayla kapatırım :))))))))))))

ay ay kübra hatırlıyormusun acıyor :) dediğim günleri kaç ay geçti

Deniz'im sen hemen hamile kalma en iyisi, adamı düz duvara tırmandırırsın sonra :66:

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN EDOŞUMMM YAWWW ben eşimi pazardan beri göremiyorum yawww nasıl özledim anlatamam ben geliyorum o gitmiş oluyor o geliyor ben gitmiş oluyorummm yawww

Ayy Nurgül'cüm çok zor oluyordur yaa, benim eşimde cuma okula gidecek geceyi tek geçiricem, şimdiden sıkıntı basıyor :((

ben temizlik yapıyorum ama henüz eni konu halı cam diye temzlik yapmadım...
Aslında kış gelmeden yapmam lazım :/

Saol canımcım, valla kirlenince ister istemez gaza geliyosun bee 2 odayı temizledim içim o kadar rahatladıki anlatamam...

Deniz'im sen hemen hamile kalma en iyisi, adamı düz duvara tırmandırırsın sonra :66:

Ayy Nurgül'cüm çok zor oluyordur yaa, benim eşimde cuma okula gidecek geceyi tek geçiricem, şimdiden sıkıntı basıyor :((

hiç sorma kuzum zor olmazmı yawww hafta sonu olsunda göreyim diye bekliyorum valla senin en azından 1 gece kız ben bir hafta göremiyorum :2:

SALATALIĞIN FAYDALARI

Oldukça sulu bir besindir. A, C, B1 ve B2 vitaminleri ile fosfor, demir, kükürt, manganez ve protein içerir.
Salatalığın Faydaları: İdrar söktürücü ve kanı temizleyicidir. Bağırsakları yumuşatır ve kabızlığı giderir. Basura iyi gelir. Harareti keser. Sinirleri yatıştırır. Yorgunluğu giderir. Romatizma ağrılarını hafifletir. Uykusuzluğa iyi gelir. Kolesterolü düşüren salatalık kalp ve damar hastalıklarına vücudu korur. Vücudun enfeksiyonlara karşı direncini arttırır. Böbrek hastalıkları ile bağırsak iltihabı ve gut hastalığında faydalıdır. Ter bezlerinin sağlıklı çalışmasına yardımcı olur.
Salatalık Nasıl Kullanılır? Salatalık taze olarak, haşlanarak ya da turşusu yenir. Kabuğuyla yenildiğinde Besin değerleri korunmuş olur. Ayrıca salatalık, cilt bakımı ve temizliği için sıklıkla kullanılır. Salatalık dilimlenerek cilde konursa, cildi yumuşatır ve nemlendirir. Ciltteki kaşıntıları, kırışıklık, sivilce ve lekeleri giderir. Çiller için, salatalık soğuk süte doğranıp bu karışım yüze sürülmeye devam edilirse faydası görülür.

Bende diyorum perdelerimi halımı mutfak yıkcam millet diyorki konuştuklarım ay daha yeni evlisin tertemizdir evin batmamıştırki ilk günkü gibidir diyorlar :) mutfak halım bir kere çok kötü oldu diğerleri idare eder

Valla canım özellikle mutfak çok batıyor, ben shaggyleri vermedim, diğerlerini verdim, salonunkiler ramazanda battı zaten...

Back
X