• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşbulduk canım yok izinli değilim ama iş yerinde biraz problemler oldu işle ilgii canım sıkkındı hiçbişey yapmak istemedim. iyiyim çok şükür artık karnım baya belli miğde bulantılarımda iyice azaldı yarın doktora gidicem kontrole :) Sen nasılsın canım?

benim bulantılarım cok esracım ya, yücümde ve vücudumda kabarcıklar çıktı öğürmekten
grissini ve salatalık ile besleniyorum 10 gündür:1:

hoşgeldin esraa. maşallah oluşun büyümüş 17. haftasına gelmiş. bende cumartesi gidiyorum kontrole. çok özledim ya keşke imkanı olsa insan her gün görmek istiyor

eda senin gelinliğinde çok kaliteli duruyordu hangi gelinlikçi maltepede. ben ordakileri biliyorum genelini. eski maltepeli olarak

özledim bende ya, benim doktorum kalp atışları ilk dinlediğimizde cok hızlı olduğu için bu pazartesiye yine randevu vermişti kalp atışlarına bidaha bi bakalım diye
dedim ultrason yok mu bu sefer, hayır yok annesi cok fazla ultrason iyi değil zaten
sadece kalp atışlarına bakacağız kızımız pek heyecanlı annesi gibi dedi
ayhhh baktım annem ağlıyo cocuğuma anne diyolar diye
sonra dinledik kalp atışlarını önce ses gelmedi epey bi korktum ama sonra geldi ses
yine hızlıydı kalp atışları bakalım 2 hafta sonra bakacak doktor tekrar
bana şimdilik fazla hareketi yasakladı kafein vs zaten yasak heyecan kesinlikle yok

kübracım eylül moda diye bir atölyede diktirdim gelinliğimi

Bende türk kahvesini asla şekersiz içemem ama çayıda asla şekerli içemem :D

bende sendenim emine, ama epeydir türk kahvesi içemiyorum

Amann boşver çok yada az para,önemli olan o gün içinde keyifle olmak ve fotolara her baktığında iyiki bugelinliği almışım demek :)
Şahsen ben öleyim,tam istediğim gibi hayallerimdeki gelinliği giymiştim :)

evet ya parası önemli değil yeterki içimize sinsin, pahalı yada ucuz ama düğün arifesinde her kuruşa ihtiyaç duyuyor insan.
ben fotolara her baktığımda ve dolapta her gördüğümde canım gelinliğim ne kadar güzelsin diyorum, Rabbime tekrar şükürler olsun istediğimiz gibi herşeyimiz hepimizin

Günaydın kızlar ben geldim yine disardayim bugün 3 görüşmeye gidicem biri bitti bide bisey çıksa daha mutlu olucam ama nerdeyse 1 aylık maaşımı yatırdım ya yol paralarına :(

Allah kolaylık versin canım,inşallah tez zamanda gönlüne göre bi iş olur...
Ama iş görüşmelerinden nefret ediyorum ben... çok sıkıcı oluyor.

evet ya parası önemli değil yeterki içimize sinsin, pahalı yada ucuz ama düğün arifesinde her kuruşa ihtiyaç duyuyor insan.
ben fotolara her baktığımda ve dolapta her gördüğümde canım gelinliğim ne kadar güzelsin diyorum, Rabbime tekrar şükürler olsun istediğimiz gibi herşeyimiz hepimizin

Ayy boşver selülit yapıyo zaten içme içme :p :))
Bende aynen senin gibiyim edoşum... dolapta her baktığımda giyesim geliyor tekrar :))
İnşallah herkesinde düğünü bizim gibi yani hayallerindeki gibi olurr...

bizde iyiyiz hamdolsun . mide bulantılar belli belirsiz çıkıyor ortaya. ama çoğu insandan duyduğuma göre hamdolsun iyiyim. hafta sonu kendimi biraz fala yordum sanki bebek kasıklarımda gibiydi çok pişman oldum bir kaç güne geçti ama dahada o kadar yormam kendimi. bizimde bebekle ilgili rüyalar oluyor hepsinin yorumuda kız olacak gibi. bakalım kısmet. cumartesi kontorlümüz var 9+1 de olucam ondan sonraki kontolde de ikili testini yaparız dedi dr.

O kadar olur canım benim kolumu kaldırıcak halim bile yoktu. Ayy ne çok çıkardımm. Yorma kendini canım fazla sende bak hassas bi dönemdesin dikkat etmen gerekiyo. İkili test 12 ile 14. hafta arasında yapılıyo canım. Ne kadara yapıyolarmış sordun mu ben 69 liraya yaptırmıştım.

Nilaycm akıl vrmek gıbı olmasın senn ıcıne sınsın bır gece gıyeceksn ama hayatnn en ozel gunu olacak bnce su modeller cok moda sade ve hoş senn ıcın paylasıorum bk $akay-gelinlik_t2_prev.webp$12464385578_akay-gelinlik_prev.webp dantelı tek koluna kesnlkle koydurr bnm smdıkı aklım olsa boyle yapardm

Teşekkür ederim esracım fikirlerin için...Ahh zamanım olsada bakınsamm.
Ama herşeye ben koşturuyorum daha ortada hiç bir şey yok.Annemde çalışıyor bir yandan bizim evimiz bir yandan gelecekdeki evim.
Herşey alt üst durumda şu anda.Annemi sardı bir telaş.Evin tavanını yaptırdı,evin bütün odaları boyanıyor.Bababmın başının etini yiyor resmen.
Halılar kalktı yünler döküldü.Çeyizler ortaya çıkdı.Ahh ahh.

Çok iyi anlıyorum canım seni ama hep rahat ol hiç kasma kendini herşeyi yetiştiricem diye bırak olmayan olmasın inan düğünden sonraya biçok şey bırakabilirsin ben misafir odamın halısını düğünden yaklaşık bir ay sonra aldım. Koltuklara uygun bulamamıştım çünkü vakitte yetmedi canım. O yüzden hiç kasma şekerim akışına bırak herşey hallolur.

selam kızlar merhaba 2 gündür gelemiyordum..

pazar günü grip oldum sonrada doktora gittim rapor aldım 2 gün dinlendim valla evde yoksa hiç iyileşemezdim valla:2::2:

nilaycım ben gelinliğimi aysiradan aldım çokta memnun kaldım tabiki herkesin zevki tartışılmaz sonuçta..1900 tl vermiştik ama hiç bir sorunla karşılaşmadık tam profesyonel olara çalışıyorlar gerçekten tavsiye ederim..ayrıca bende gelinliğin satın alınması taraftarıyım:34:

zeynepcim dün arabayı sormuşsun canım valla biz aldık çok rahat ettik gerçekten eşin düşünyorsa sende istiyorsan alın derim ben..extra bi masrafı yok valla biz dizel aldıkyarım 1 depo okadar çok gezmemize ragmen 1 ay gidiyor valla haberin olsun canım hemde şehir içinde yani..

kızlar hepinizi öpüyorm çokkk

Saol canım ins en kısa zamanda baslarım bir yerde bende nefret ediyorum artık saçma sapan insanlarla karşılıyorsun bide sinirlerimi bozuyorlar

yaa gerçekten evli olmak çok farklıymış iş konusunda... yani bazı şeylere eskiden olsa hiç dikkat etmezdim ama şimdi bende görüşmeye gittiğim yerlerde diğer çalışanlara,ortama,insan ilişkilerine bile dikkat etmek zorunda hissediyorum kendimi :)))

kızlar müsait olan birinden bişey istemek istiyorum:17:

benim bilgisayar bazı yerlere engellide:17:

google'dan e-sertifika yazınca karşınıza çıkan ilk siteden iletişim telefonunu allıp yazabilirmisinizi acaba:26:

Sende slm söle bizden :)
Ayy bende işe başlamak istiyorum artık valllahii 2 aya kadar başlamazsam çocuk yapıcam böle böle boş boş evde oturmak yeter :)

Saol canım ins en kısa zamanda baslarım bir yerde bende nefret ediyorum artık saçma sapan insanlarla karşılıyorsun bide sinirlerimi bozuyorlar

Allah ikinizin de yardımcısı olsun canlarım
dilerim tez zaman da uzun vadeli bol maaşlı limitsiz internetli
müsmükemmel çalışma saatli ve süper anlayışlı yöneticili bir iş bulursunuz

benim bulantılarım cok esracım ya, yücümde ve vücudumda kabarcıklar çıktı öğürmekten
grissini ve salatalık ile besleniyorum 10 gündür:1:

özledim bende ya, benim doktorum kalp atışları ilk dinlediğimizde cok hızlı olduğu için bu pazartesiye yine randevu vermişti kalp atışlarına bidaha bi bakalım diye
dedim ultrason yok mu bu sefer, hayır yok annesi cok fazla ultrason iyi değil zaten
sadece kalp atışlarına bakacağız kızımız pek heyecanlı annesi gibi dedi
ayhhh baktım annem ağlıyo cocuğuma anne diyolar diye
sonra dinledik kalp atışlarını önce ses gelmedi epey bi korktum ama sonra geldi ses
yine hızlıydı kalp atışları bakalım 2 hafta sonra bakacak doktor tekrar
bana şimdilik fazla hareketi yasakladı kafein vs zaten yasak heyecan kesinlikle yok

kübracım eylül moda diye bir atölyede diktirdim gelinliğimi

Canım doktorunla bi görüşseydin miğde bulantısı çok olanlara ilaç veriyolar benim bi çok tanıdığım kullandı baya rahatladılar. Böyle çok kilo verirsin canım sabah kahvaltıda sütle nesfit falan iyi oluyo benim grissinide çok miğdemi kaldırırdı. O heyecan yoksa sizde başka yasaklarda var demekki Edacım :34: Ben hep ayda bir gidiyorum doktora 6 aydan sonra 3 haftada bir oluyo sanırım

Back
X