2011 gelin adayları buyrun sohbete

Meltem edanın dediğine aynen katılıyorum.
Bencede kesinlikle geri çekilmeli kendine zaman tanımalı ve dinlenmelisin.
Diğer türlü daha çok yorulacaksın,mutsuz olacaksın.Kolay değil yaşadıkların.
İç içe olduğun sürece kendini toparlaman çok zor.Allahım herşeyi kalbine göre versin.

cadım benimm..oyundan ciddi anlamda sıkıldım..
sürekli bişiler yollamak sıkıcı..bi otelin içine toplam 25-30 malzeme istiyo nasıl bulucam..o kdar varmıki oynayayn..mokunu çıkarmıslar..mısırlarımı toplayıp oyunu silmeyi düşünüyorum bende

hayırlısı olur Inşallah Nilaycım içine sinsin ve istediğin gibi olsun Inşallah

bende vakit yaklaşınca eminönünden değişik değişik figürler bebek arabaları şişeler alıp yapacağım Inşallah
hem doğum izinine ayrıldığım zaman oyalanıcak bişeylere ihtiyacım olucak o zaman da bunlarala ilgilenirim

hayatımdaki ikinci insan nişanlımdı onunla da 4 senem geçti işte canımm ben ilişki yasamayı sevmiyorum zaten arkadaslık benim için daha önemli evett ruhum çok yaralı özellikle onun yaptıklarından sonra çok kırgınım evett ben de onu harekete geçiriyo olabilirim çünkü benim sayemde girdigi işinden oldu pişmanmıyım hayır hiçte pişman degilim bu zamanda iş bulmak da zor ama ordan çıkar baska bir yere girer nere ile görüşme yaptıgını da biliyorum ordada çok iyi tanıdıklarım var ama başlasın hiçbir sey yapmam artık evett işinden olması çok zoruna gitmiş aradıı ama umurumda bile olmaz Eda ben 26 yasındayım o da 26 yasında onun bana yaptıgını çocuk bile yapmaz belki sizin eşleriniz arkadaslarınızla kahve içmenize bir sey demiyordur ama benim 4 senedir yapmadıgım o kadar çok şey oldu ki en son çocuklugumda lunaparka gitmiştim bir de dün akşam gittim hayatımın en güzel dönemimnde ben hiçbir sey yapmadım evett çok asıktım çok seviyordum gözlerim kapalıydı ama artık elektrik aldıgım bir insanla da görüşmek istiyorum

Evet aylincim bende fark ettim.
Gelinlikçiyede modeli gösterdim direk doğru seçim yapmışsın.
Vucut tipine en uygun gelinlik biçimi bu dedi.Gerçekden de her ne kadar diğer gelinliğin dikişleri kötü ve basit dursada bana yakışan gelinlik biçimi o şekilde.
Umarım istediğim gibi olur.1550 ye anlaştık.Sevdiceğime söyledim oda hayatım sen hangisini beğeniyorsan o olacak dedi.
Bende rahatladım.

aman bacım sil gitsin ya vakit kaybı o oyunlar haha iyi kurtuldum ben

bende eminönünden alırım bütün malzemelerimi. okadar değişik güzel şeyler varki. =))

ay dün 4 kişi vardık yoktuk 16 olmuşuz :))))))))))

evet deniz süperr

satılık fiyatımı kiralıkmı niloş..

bize gösterdiğin model değil mi nilay. bencede güzel bir dikimle tam üzerine oturan çok daha güzel olur. doğru karar vermişsin. gelinlikçin nerde canım maltepede mi

Evet gösterdiğim model kübroşum.
Ama onun dikişi iyi değildi biliyorsunuz,duvağı orjinal duvağı değildi vs.
Ama o gelinlik modeli üzerimde öyle olmasına rağmen çok güzel durmuşdu.
Fiziğime en uygun gelinlik biçimi sanırım o.Annemde onay verirse bu akşam ölçülerimi vereceğim umarım.

satılık fiyatımı kiralıkmı niloş..

Arada 200 lira oynuyor satılıkla kiralık arasında edoşum ama ben alıp ne yapacağım.
Zaten yatak odası dolabım dar olacak annem kara kara düşünüyor
Burası bildiğim bir yer.Daha uygun fiyatlarda aldım ama dikişleri berbattı.
Sevdiceğimde sen nasıl istersen diyince benimde içime sindi.

hayırlı olsun nilayyun. inşallah içine siner bi şekilde olur. oynaya zıplaya giyersin.

ben 1,400 e satın aldım ki gelinliğim taşlarından dolayı çok ağır..
çok pahalıya dikiyo nilayy..yokmu pazarlıkta iyi konusabilen yakınınız..

aynen benimki gibiolmuş nilay bende 1600 e anlaştım ama satın almadım gerçekten koyacak yer olmuyor. iyi ki almamışım. fiyat konusunda benimkide herkese pahalı geldi ama inan güvendiğin bir yerse ve bu parayı istiyorsa kaliteli iş yapacaktır canım. gelinliğimde moralimi bozan hiç bir şey bile olmamaıştı. herşeyiyle istediğim gibiydi. değdi yani verdiğim paraya

Niloş pahalıymış ya, ben gelinliğimi o kadar işi apliği ve taşı olmasına rağmen 1200 e satın aldım
annen senin adına pazarlık yapsın 1550 ye kiralık gelinlik cok fazla canım

eğer bu fiyat kiralıksa bence çok pahalı
tabi ist fiyatlarını bilemem
benim gelinliğimde kullanılan güpür en kaliteli en pahalı güpürdü ona rağmen
800 e dikti kiralıktı benimkide
eğer alsaydım 1500 tl fiyat verdi
az fark olsaydı alıcaktım ama 2 katı olıunca almaktan vazgeçtim
iyiki de almamışım
koymaya yer sorunu olucak bide sanki giyicemmi onu yıllar sonra
şuan bile gelinliğimin içine giremem giymeye kalksam

ben 1,400 e satın aldım ki gelinliğim taşlarından dolayı çok ağır..
çok pahalıya dikiyo nilayy..yokmu pazarlıkta iyi konusabilen yakınınız..

Var nişanlım :) Ama ben karıştırmak istemiyorum edoşum...
Biraz daha mı bakınayım dersin çok mu pahalı.Ama güvenebileceğim bir yer bana da yakın.
Herkes fatih diyor ama benim çok fazla zamanım yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…