• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Var nişanlım :) Ama ben karıştırmak istemiyorum edoşum...
Biraz daha mı bakınayım dersin çok mu pahalı.Ama güvenebileceğim bir yer bana da yakın.
Herkes fatih diyor ama benim çok fazla zamanım yok malesef.

nilaycım fatihe sakın gelme burda gerçekten güvenebileceğin birkaç yer var onlarda 2400 un altında fiyat vermiyorlar. ben hepsini gezdim fatihe yakın ya iş yerim. sen güvendiğin yerden vazgeçme

özlem nerelerdesinn beni hatırladın mı bilmiyorum ama buket sıradaki gelinimiz. bu arada sadece evlilik haberleri değil hamileler bile var. estuğ esra ve cafelatte eda ve ben :1: sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar

hatırlamazmıyım şekerim tabi ki hatırladım, pazar akşam düğünüm =) işlerim çok yoğun giremedim yaaa ama hep aklım burdaydı

kızlarrr günaydınnn..nasılsınız..ben iyiyim..
yelizim eşinin eli ne durumda..
adaş dikkat etmiyosun kendine..yok adaş yok ben artık anladımki sen zerre kadar kendine acımıyosun..:19:
küboşum çıksın göbiş ya nolcak ne güzel işte :1:
buketim gelinliğini alıcaktın aldıysan hayırlı olsun..en mutlu gününde en güzel giysin o senin..ahh bidaha olsada giysem :))
ayşem işe başladı hiç geldimi bilmiyorum ama sürekli oyun oynuyo benim gibi..işyerinde rahat sanırsam..
deniz aylin siz nasılsınz kızlar..
özlem sen nerelerdesin..eftelya gibi yazıp çıktın..bidaha da gelmedin..düğün tarihin ertelenmişti..ne zaman evleniyosun..kasım diye hatırlıyorum..iş buldunmu ayrıca..
meltemmmm kaşınıyosun ama bu çocukla görüşerekkkkk :47:

yaaaaa herkes evlenmiş hamile kalmış, nsl yani, ben kaç aydır gelmiyo oabilirim :D allah bebeklerinizi size bağışlasın, analı babalı büyütün darısı bütün isteyenlere inşallah

hatırlamazmıyım şekerim tabi ki hatırladım, pazar akşam düğünüm =) işlerim çok yoğun giremedim yaaa ama hep aklım burdaydı

yaaaaa herkes evlenmiş hamile kalmış, nsl yani, ben kaç aydır gelmiyo oabilirim :D allah bebeklerinizi size bağışlasın, analı babalı büyütün darısı bütün isteyenlere inşallah

özlem çok güzel bir haber sonunda sende muardına eriyorsun bu hafta sonu gelinisin yani .

eğer bu fiyat kiralıksa bence çok pahalı
tabi ist fiyatlarını bilemem
benim gelinliğimde kullanılan güpür en kaliteli en pahalı güpürdü ona rağmen
800 e dikti kiralıktı benimkide
eğer alsaydım 1500 tl fiyat verdi
az fark olsaydı alıcaktım ama 2 katı olıunca almaktan vazgeçtim
iyiki de almamışım
koymaya yer sorunu olucak bide sanki giyicemmi onu yıllar sonra
şuan bile gelinliğimin içine giremem giymeye kalksam :1:

Niloş pahalıymış ya, ben gelinliğimi o kadar işi apliği ve taşı olmasına rağmen 1200 e satın aldım
annen senin adına pazarlık yapsın 1550 ye kiralık gelinlik cok fazla canım

Çok mu pahalı geldi :S Biraz daha mı araştırsam ne yapsam ay bilemedim şimdi ya aklım karıştı yine:S

aynen benimki gibiolmuş nilay bende 1600 e anlaştım ama satın almadım gerçekten koyacak yer olmuyor. iyi ki almamışım. fiyat konusunda benimkide herkese pahalı geldi ama inan güvendiğin bir yerse ve bu parayı istiyorsa kaliteli iş yapacaktır canım. gelinliğimde moralimi bozan hiç bir şey bile olmamaıştı. herşeyiyle istediğim gibiydi. değdi yani verdiğim paraya

Aynı durum işde kübroşum.Arkaşımın ablasının diktirdiği bir yer.
Geçen yıl ona yaptığı fiyatın aynısını verdi banada.Daha uygunlarıda var ama dikişleri çok kötü:S

Var nişanlım :) Ama ben karıştırmak istemiyorum edoşum...
Biraz daha mı bakınayım dersin çok mu pahalı.Ama güvenebileceğim bir yer bana da yakın.
Herkes fatih diyor ama benim çok fazla zamanım yok malesef.

niloşum kesinlikle fikrini değiştirmek istemem..gelinliği beğendiysen bişi diyemem ama..
fatihten bakabilirsin..neden zamanın olmasınki..
ben fatihe gittim gittiğim günde begendim gelinliği..
zaten sonra 3 provaya çağırıyolar..astar kalıp ve teslim provası..c.tesi pazar evdesin..muhakkak vaktin olacaktır provalar için..ama dediğim gibi içine sindiyse kafanı bulandırma bitanem..

Çok mu pahalı geldi :S Biraz daha mı araştırsam ne yapsam ay bilemedim şimdi ya aklım karıştı yine:S

Aynı durum işde kübroşum.Arkaşımın ablasının diktirdiği bir yer.
Geçen yıl ona yaptığı fiyatın aynısını verdi banada.Daha uygunlarıda var ama dikişleri çok kötü:S

canım sen birde annenle görüş bence sonra kararını ver. ama güvendiğin yerse şaşma derim benimde ablamın gelinlikçisiydi. içim o kadar rahattı ki . çünkü gelinlikçiler beyin yıkıyorlar resmen. arkadaşım her provadan sonra ağlıyordu kız. rezil olmuştu gelinliği kaç kere değiştirdi. sonunda yine bişeye benzemedi.

niloşum kesinlikle fikrini değiştirmek istemem..gelinliği beğendiysen bişi diyemem ama..
fatihten bakabilirsin..neden zamanın olmasınki..
ben fatihe gittim gittiğim günde begendim gelinliği..
zaten sonra 3 provaya çağırıyolar..astar kalıp ve teslim provası..c.tesi pazar evdesin..muhakkak vaktin olacaktır provalar için..ama dediğim gibi içine sindiyse kafanı bulandırma bitanem..

nilaycım fatihe sakın gelme burda gerçekten güvenebileceğin birkaç yer var onlarda 2400 un altında fiyat vermiyorlar. ben hepsini gezdim fatihe yakın ya iş yerim. sen güvendiğin yerden vazgeçme

Söylediklerinizi süşüneceğim kızlar.

Buğün annemle gidceğiz ve ben hazır birkaç model deniyeceğim dikişlerine vs bakacağım.
Dün ayak üstü konuştuk eğer içime sinerse parasını düşünmeden diktireceğim.
Fatihe gitmek azcık sorun benim için.Çünkü daha mobilyalara karar veremedik kızlar.
Tüller,perdeler,halılar,yatak odası hepsi beklemede.Evde herkes çalışınca iki günüm kalıyor.
Annemde bizim kendi evimizi tadilata soktu bir gün evimizde bir günüm maltepede geçiyor.
Yoruluyorum.Akşam herşey belli olacak bakalım.

Gelinlik mevzusunda ben hiç konuşmayayım bari döversiniz beni :))

Nilay içine sindiyse diktir. Bikere giyicen. ama hiç biyeri gezmediysen bi bak gez fatihe falanda aklın kalmaz.

hoşgeldin esracım bende seni merak ediyordum
noldu bu kız izinli mi niye gelmiyor diye
napıosun nasılsın?

hoşbulduk canım yok izinli değilim ama iş yerinde biraz problemler oldu işle ilgii canım sıkkındı hiçbişey yapmak istemedim. iyiyim çok şükür artık karnım baya belli miğde bulantılarımda iyice azaldı yarın doktora gidicem kontrole :) Sen nasılsın canım?

canım sen birde annenle görüş bence sonra kararını ver. ama güvendiğin yerse şaşma derim benimde ablamın gelinlikçisiydi. içim o kadar rahattı ki . çünkü gelinlikçiler beyin yıkıyorlar resmen. arkadaşım her provadan sonra ağlıyordu kız. rezil olmuştu gelinliği kaç kere değiştirdi. sonunda yine bişeye benzemedi.

Kübroşum gelinlikçi en yakın arkadaşımın ablasının diktirdiği yer.Arkadaşım nilay ablam bir kere bile şikayet etse seni getirmezdim dedi.
Mesela ben gelinlikçiye daha pahalı olan bir gelinliği sordum o senin fiziğine gitmez dedi bana.Bu şekilde tepki vermesi hoşuma gitti.
Öncekiler aa evet oda yakışır demişlerdi.Buranın bir avantajıda bana yakın iş çıkışında rahatlıkla gidebilirim.
Şimdi akşam annemlede bir gidelim eğer onunda içine sinerse son kararımı vereyim olmadı tekrar bakacağım.

Back
X