- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.961
Var nişanlım :) Ama ben karıştırmak istemiyorum edoşum...
Biraz daha mı bakınayım dersin çok mu pahalı.Ama güvenebileceğim bir yer bana da yakın.
Herkes fatih diyor ama benim çok fazla zamanım yok malesef.
özlem nerelerdesinn beni hatırladın mı bilmiyorum ama buket sıradaki gelinimiz. bu arada sadece evlilik haberleri değil hamileler bile var. estuğ esra ve cafelatte eda ve bensen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar
kızlarrr günaydınnn..nasılsınız..ben iyiyim..
yelizim eşinin eli ne durumda..
adaş dikkat etmiyosun kendine..yok adaş yok ben artık anladımki sen zerre kadar kendine acımıyosun..
küboşum çıksın göbiş ya nolcak ne güzel işte
buketim gelinliğini alıcaktın aldıysan hayırlı olsun..en mutlu gününde en güzel giysin o senin..ahh bidaha olsada giysem :))
ayşem işe başladı hiç geldimi bilmiyorum ama sürekli oyun oynuyo benim gibi..işyerinde rahat sanırsam..
deniz aylin siz nasılsınz kızlar..
özlem sen nerelerdesin..eftelya gibi yazıp çıktın..bidaha da gelmedin..düğün tarihin ertelenmişti..ne zaman evleniyosun..kasım diye hatırlıyorum..iş buldunmu ayrıca..
meltemmmm kaşınıyosun ama bu çocukla görüşerekkkkk
Kızlarrr selammmm:79:özledimm sizi napıyosunuz geçmişe bi bakınıyım
hatırlamazmıyım şekerim tabi ki hatırladım, pazar akşam düğünüm =) işlerim çok yoğun giremedim yaaa ama hep aklım burdaydı
yaaaaa herkes evlenmiş hamile kalmış, nsl yani, ben kaç aydır gelmiyo oabilirimallah bebeklerinizi size bağışlasın, analı babalı büyütün darısı bütün isteyenlere inşallah
eğer bu fiyat kiralıksa bence çok pahalı
tabi ist fiyatlarını bilemem
benim gelinliğimde kullanılan güpür en kaliteli en pahalı güpürdü ona rağmen
800 e dikti kiralıktı benimkide
eğer alsaydım 1500 tl fiyat verdi
az fark olsaydı alıcaktım ama 2 katı olıunca almaktan vazgeçtim
iyiki de almamışım
koymaya yer sorunu olucak bide sanki giyicemmi onu yıllar sonra
şuan bile gelinliğimin içine giremem giymeye kalksam
Niloş pahalıymış ya, ben gelinliğimi o kadar işi apliği ve taşı olmasına rağmen 1200 e satın aldım
annen senin adına pazarlık yapsın 1550 ye kiralık gelinlik cok fazla canım
aynen benimki gibiolmuş nilay bende 1600 e anlaştım ama satın almadım gerçekten koyacak yer olmuyor. iyi ki almamışım. fiyat konusunda benimkide herkese pahalı geldi ama inan güvendiğin bir yerse ve bu parayı istiyorsa kaliteli iş yapacaktır canım. gelinliğimde moralimi bozan hiç bir şey bile olmamaıştı. herşeyiyle istediğim gibiydi. değdi yani verdiğim paraya
Var nişanlım :) Ama ben karıştırmak istemiyorum edoşum...
Biraz daha mı bakınayım dersin çok mu pahalı.Ama güvenebileceğim bir yer bana da yakın.
Herkes fatih diyor ama benim çok fazla zamanım yok malesef.
Çok mu pahalı geldi :S Biraz daha mı araştırsam ne yapsam ay bilemedim şimdi ya aklım karıştı yine:S
Aynı durum işde kübroşum.Arkaşımın ablasının diktirdiği bir yer.
Geçen yıl ona yaptığı fiyatın aynısını verdi banada.Daha uygunlarıda var ama dikişleri çok kötü:S
niloşum kesinlikle fikrini değiştirmek istemem..gelinliği beğendiysen bişi diyemem ama..
fatihten bakabilirsin..neden zamanın olmasınki..
ben fatihe gittim gittiğim günde begendim gelinliği..
zaten sonra 3 provaya çağırıyolar..astar kalıp ve teslim provası..c.tesi pazar evdesin..muhakkak vaktin olacaktır provalar için..ama dediğim gibi içine sindiyse kafanı bulandırma bitanem..
nilaycım fatihe sakın gelme burda gerçekten güvenebileceğin birkaç yer var onlarda 2400 un altında fiyat vermiyorlar. ben hepsini gezdim fatihe yakın ya iş yerim. sen güvendiğin yerden vazgeçme
Hepinize benden çayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hoşgeldin esracım bende seni merak ediyordum
noldu bu kız izinli mi niye gelmiyor diye
napıosun nasılsın?
türk kahvesi alabilir miyim lütfennn
hb tatlım yeniyim kasımda evleniyorum inşallahhh 11.11.11Slm şükran hoşgeldin ben ilk görüyorum daha önce geliyormuydun buraya sendemi evlisin yada evleneceksin
canım sen birde annenle görüş bence sonra kararını ver. ama güvendiğin yerse şaşma derim benimde ablamın gelinlikçisiydi. içim o kadar rahattı ki . çünkü gelinlikçiler beyin yıkıyorlar resmen. arkadaşım her provadan sonra ağlıyordu kız. rezil olmuştu gelinliği kaç kere değiştirdi. sonunda yine bişeye benzemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?