• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

tememm görüşmeyecegimm ama kızlar benim insanlara o kadar güvenim kırılmıski birini tanımak için oturup kahve içersin demii o anlatıoo anlatıooo ben diorum kesin yalan söylüoo sonra yalan söylemedigi ortaya çıkıo bu sefer günahını almış oluyorum o manyak benim de duygularımı yok etti

kızlar akşam iş çıkışı eve giderken bir dükkan gördüm kapatıyor sanırım kapıya dökmüş çerçeveler satıyordu ama nasıl güzeller. benimde hiç evimde aksesuar yok almak nasip olmadı. yavaş yavaş başların diyordum çerçeveyle başladım 4 tane aldım :60: ikisini salona koyarım birini yatak odasına birinide oturma odasına.

güle güle kullan cnm.

kızlar bebek şekeri yaptırcakmısınızz
sonra bu yeni doğum anını çeken fotolar var yaptırcakmısınız
keşke yakın olsam şekerlerinizi ben yapsam nasıl isterim yaa

kızlar geçenlerde ark.ım var nikah şekerlerimden sipariş istedi :D
çok hoşuma gitti ama bu kadar iyi yapabilceğimi tahmin etmemiştim.
herkes söylüyor hala daha :D

tememm görüşmeyecegimm ama kızlar benim insanlara o kadar güvenim kırılmıski birini tanımak için oturup kahve içersin demii o anlatıoo anlatıooo ben diorum kesin yalan söylüoo sonra yalan söylemedigi ortaya çıkıo bu sefer günahını almış oluyorum o manyak benim de duygularımı yok etti

canım daha çok erken böyle düşünmen normal. zaten yanlış yarar vermemen için zamana ihtiyacın var. insanlara tabiki şans ver ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmaman için doğruları görmen için zaman zaman zaman . yalan söylüyor kesin demede dinle tanıdıkça anlarsın zaten doğrumu yalan mı dedikleri.

Ben yazamıorum istanbuldayım vakit bulamıorum genel anlamda özet geçiyim ben ne yaptıgımı yüzügü çıkarttım kısmetlerim açıldı daha dogrusu bu kişiler heralde benim yüzügü çıkartmamı bekliyorlarmış yüzük çıktıktan sonra bana açıldılar ama hem utangaç hem kırılgan çok hassasım ya ben de onlarda beni kırmamamk için ugrasıyorlar birisi benden büyük daha önce evlenip ayrılmış benim müdürüm,ailesi ankda kendisi ist'da iş geregi digeri benimle aynı yasta çok eskilerden arkadasımdı bu arada benim ex nişanlımm benim ist!da oldugumu ögrendi ben müsait olunca seni ararım sende gelirsin biliyosunn ben ist'u fazla bilmiorum (yalan :))gel de suratına tükürüyüm senin dedim tmm dediii olay çıkarmı çıkmaz mı gayet sakinim geziyorum falan filan :))

yelizcim hamilelik şuanda çok şükür iyi gidiyor
mide bulantıları ve kabızlık dışında bir sıkıntım yok canım
dün kocamı beklerken öyle bir geçer zamankiden sonra duşa girdim sonra ıslak kafayla
cam açık koltukta uyuyakalmışım
boynum tutulmuş
yattağa yatınca fark etmedim ama uyanınca kötü oldu

günaydınlarr herkese
mutlu bir gün geçirelim inş.
haftayıda ortaladık çabuk geçsinn

cnm ağzını açk bırakma kurt yapıyor
uzun süre duruncada yapıyor ben öle şeyleri buzd. saklıyrm kullanıcağımı baharlığa koyup artanını buzdolabına koyuyrm kurtlanmıyor öyle

salçalardaki küfü bilmem neden yapar ama küflü yerini atıp devamını kullanıyorum

benimde evde bakliyatım çok fazla yarısını anneme verdim ama hala var.
en güzeli deterjan hiç bozulmuyor
çok seviyrm deterjan almayı
:D

mide bulantılarım devam yelis ama hamdolsun daha beter olanlar olduğunu bildiğim için bu halime şükrediyorum. cumartesi randevumuz var görmeye gideceğiz tekrar. birde şişkinlikmi bilemedim ama karnım çıktı ya. aslında erken daha. kilo almayada başladım bakalım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm. öyle boş kilo almak istemiyorumm

meltem selam senim bu ex mi x mi onunla başın derde girecek diye endişe ediyorum dikkatli ol

kısmet diyelim hakkında hayıelsıı olsun

aslıcım tşk ederim deneyeyim ramazanda erzak verdiler onlarda şişe değil bitince alayım

yelzi ben pazardan zeytini alıyorum yıkıyorum saklama kapına az yağ ve limonlayıp yiyeceğim kadar alıyorum içinden henüz bozulmadı benimki

zaten bir pazar kahvaltı yapabiliyoruz razaman sonrası canımız henüz istemiyor birde gece meyve felan yiyince
sabah iştahsiz oluyorum

kızlarrr günaydınnn..nasılsınız..ben iyiyim..
yelizim eşinin eli ne durumda..
adaş dikkat etmiyosun kendine..yok adaş yok ben artık anladımki sen zerre kadar kendine acımıyosun..:19:
küboşum çıksın göbiş ya nolcak ne güzel işte :1:
buketim gelinliğini alıcaktın aldıysan hayırlı olsun..en mutlu gününde en güzel giysin o senin..ahh bidaha olsada giysem :))
ayşem işe başladı hiç geldimi bilmiyorum ama sürekli oyun oynuyo benim gibi..işyerinde rahat sanırsam..
deniz aylin siz nasılsınz kızlar..
özlem sen nerelerdesin..eftelya gibi yazıp çıktın..bidaha da gelmedin..düğün tarihin ertelenmişti..ne zaman evleniyosun..kasım diye hatırlıyorum..iş buldunmu ayrıca..
meltemmmm kaşınıyosun ama bu çocukla görüşerekkkkk :47:

MELTEM KIZLARA KATILIYORUM MUHATAP OLMA BIRAK O SEVİYESİNDE KALSIN CEVAP YAZMA GEREKIRSE HATTINI DEGSTIR

EDACM DIKKAT ETMELISIN HELE HAMILEYKEN DHADA COK SACLARI KURUT KESNLKLE BIDHA BOYLE BISEY YAPMAASAKIN KENDINE DIKKT ET BEBIŞEDE TABI BULŞANTILAR OLUR INSALLH KISA SÜREDE GECER

KÜBRACM İNŞALLH BU BULANTILAR KISA SÜRER BNMDE EN YAKIN ARKD.İKİNCİYE HAMİLE COK AGLADI YAZIK ISTEMIODU ONU MOTIVE EDE EDE SMDI DHA IYI NESEKI SUKUR ODA OYLE BULANTI KUSMASI VR allah YARDMCINIZ OLSUN

DENZCM BNDE OYLE YAPIORM LIMONLU VE ZEYTINYAGLI TUPPER DA SAKLIYORUM HEMDE BELKI ZEYTINDEN KAYNAKLIDIR

EDACM EŞİME ŞİMDİ PANSUMAN YAPTRIKDIK ŞÜKÜR ARTK DHA İYİ EN AZNDAN ELİ ESKİSİ GİBİ TİTREMİYOR ZAMANLA DAHADA IYILESECEK ÖZLEMÖIŞM SİZİ VLA:)

ZEYNEPÇM SALCAYI BNDE OYLE YAPIORUM KUFLENMIO OZAMAN EVT EN KISA SÜREDE BALKONUMA KURU EZAK ICIN DOLAP YAPTIRCAM INSALLH

Yelizz faceden de yazdım canımm üzerinizde nazar var dedigin gibi heralde oku bol bol kendini tekrar geçmiş olsun Edaaaa hanii siz ikinci dış mekan çekimi yapıcaktınız yapın da ben de geliyim :)ist'a iş için geldimm bir de dügüne gidicemm buket gelinligini yüklersen albümden kaldırma ben de bakıyım oldu mu?

Meltem senı severm bılırsın ama senı bu konuda cıddı eleştiriyorum kendıne zaman tanı hemen bırıyle olmak zorunda deılsın kafanı dınlee oyle bır nısanlıdanda kurtulduna şükret bnce birde asla ve asla muhatp olma hla cevp yazıyorsun yazma bnce bırak ne hali varsa görsün

güle güle kullan cnm.

bebek şekerleri çok güzel oluyorr belki görmüşsündür zeynep biberonlar var küçük içine şeker koyuyorlar sonra tüle sarıyorlar. bakmak lazım uyguna geliyorsa bende kardeşleirme yaptırırm o kadar kız 1 saate bitiririler yakın olsaydın sende yardım edefdin bana.

ama doğum fotocusu zor canım hem masraf olur şimdi. kardeşim çeker zaten biride kameraya alır doğuma giriş ve çıkışımı. hayırlısıyla o gün gelsinde

günaydın kızlar nasılsınız
meltem bence de artık bu adamla görüşme yani yeter
adını bile ağzına almam ben olsam sen öyle yap bence
züloş bence de 3 programlı al
benimki öyle
genelde 2 de yıkıyorum ama
bazen etli yağlı şeyleri yıkamak gerekiyo
o zaman 3. programda yıkıyorum daha yoğun olduğu için
ama daha fazlasına da ben henüz ihtiyaç duymadım

Yelizz faceden de yazdım canımm üzerinizde nazar var dedigin gibi heralde oku bol bol kendini tekrar geçmiş olsun Edaaaa hanii siz ikinci dış mekan çekimi yapıcaktınız yapın da ben de geliyim :)ist'a iş için geldimm bir de dügüne gidicemm buket gelinligini yüklersen albümden kaldırma ben de bakıyım oldu mu?

bebişim yapcazda ne zaman yapıcaz ahh ahh..çok istiyoruz aslında..tatil günlerimiz denk değil malesef..seneye yaza kalıcak gibi gözüküyo..

bugün annemlere temizliğe gidicem gelmeden temizlik yapayım :) pek üeniyorum iş çıkışı uğraşmak ama :)

yemekte yok dün 2 gün yeter diyordum ama kalmadı :(

kızlar akşam iş çıkışı eve giderken bir dükkan gördüm kapatıyor sanırım kapıya dökmüş çerçeveler satıyordu ama nasıl güzeller. benimde hiç evimde aksesuar yok almak nasip olmadı. yavaş yavaş başların diyordum çerçeveyle başladım 4 tane aldım :60: ikisini salona koyarım birini yatak odasına birinide oturma odasına.

güle güle kullan cnm.

meltem bana kızma canım ama yeni biriyle tanışmak icin kendini ona açabilmen icin zamana ihtiyacın var
birini bırak ötekine git senin tarzın değildir diye umuyorum
biraz kendi hayatını yaşa, geri çekil ruhun dinlensin
ve yine aynı şeyi söylüyorum bence sen provoke ediyorsun nişanlını

Selam kızlar ben geldimmm...

Gelinliğimi diktirmeye karar verdim.
Daha önce giyip denediğim gelinlik modeli gibi olacak.
Çünkü bana o tarz yakışıyor.Belim yok ama basen bölgem olduğu için.
Hazır almayı düşünüyordum ama vazgeçdim.Dün bir gelinlikçiyle anlaştım buğünde ölçülerimi vermeye gideceğim.
Tabi anneminde onayını alarak diktirmeye başlıyacağım.Umarım güzel olur.

oyyyyyy kurban olurummmmmmmmmmmm sana bennn..
aslımm benimmm..sana özel yazıcaktım sabret kuzum sende :9:

bak kandırdın beni gel öpem :60: :70:

güle güle kullan cnm.

zeyno senin nikah şekerlerin çok güzel olmuştu ama. hala aklımda :34:

bebek şekerleri çok güzel oluyorr belki görmüşsündür zeynep biberonlar var küçük içine şeker koyuyorlar sonra tüle sarıyorlar. bakmak lazım uyguna geliyorsa bende kardeşleirme yaptırırm o kadar kız 1 saate bitiririler yakın olsaydın sende yardım edefdin bana.

ama doğum fotocusu zor canım hem masraf olur şimdi. kardeşim çeker zaten biride kameraya alır doğuma giriş ve çıkışımı. hayırlısıyla o gün gelsinde

benim en yakın arkadaşım öle yaptırdı biberondan. çok tatlı duruyo.
ama ilerde hamiş kalırsam bebişimin herşeyini kendim yapmak istiyom bende :)

Selam kızlar ben geldimmm...

Gelinliğimi diktirmeye karar verdim.
Daha önce giyip denediğim gelinlik modeli gibi olacak.
Çünkü bana o tarz yakışıyor.Belim yok ama basen bölgem olduğu için.
Hazır almayı düşünüyordum ama vazgeçdim.Dün bir gelinlikçiyle anlaştım buğünde ölçülerimi vermeye gideceğim.
Tabi anneminde onayını alarak diktirmeye başlıyacağım.Umarım güzel olur.

nilay senin o resmini koyduğun gelinlik benimkine çok benziyodu
ve benimde vücut tipim senin tarifin gibi
belim ince ama basenlerim var
o yüzden bende böyle bi modeli terch ettim
basenlerimi örttü belimin inceliği dikkat çekti :1:

Back
X