- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.901
günaydın kızlaaar, eskilerden kim var yok kim yok bilmiyorm ama bi uğriyim dedim. ne var ne yok kimler evlendi kimler gün sayıyorr
Günaydın herkese güsel mutlu sabahlar diliyorum hepimizee
kızlarr neler yapıyorsunuz bakalım bn dün bütün akşam kışlık hazrladım temzlk yaptım ay bide dün sen bnm kırmızı pul bıberm kurtlanmışş nasıl tiksindim heryeri klorakladm neden kurtlandı bılmıorum ya erzaklarımızı nerde saklamamz gerekıyor sız nerde saklıyorsunuz onerılerınız varmı
bnde dün yasdm kimseden ses yokk( vla yaa noldu bize herkesn belkı bu ara ıslerı yogundur ondandr
senn hamılek nasıl gıdıyor kubracm
gercekten epey cok almışsınız denizim:))bn dün zeytini doktum küf yapmış ya o kadr dikkt edıos nasıl oluo ne bıiçm şey yaa çaresi yokmu acaba bugun olmazsa bnde cekmecelı sebzelk bakım fiyatları flan nasl alrım belkı
Ben yazamıorum istanbuldayım vakit bulamıorum genel anlamda özet geçiyim ben ne yaptıgımı yüzügü çıkarttım kısmetlerim açıldı daha dogrusu bu kişiler heralde benim yüzügü çıkartmamı bekliyorlarmış yüzük çıktıktan sonra bana açıldılar ama hem utangaç hem kırılgan çok hassasım ya ben de onlarda beni kırmamamk için ugrasıyorlar birisi benden büyük daha önce evlenip ayrılmış benim müdürüm,ailesi ankda kendisi ist'da iş geregi digeri benimle aynı yasta çok eskilerden arkadasımdı bu arada benim ex nişanlımm benim ist!da oldugumu ögrendi ben müsait olunca seni ararım sende gelirsin biliyosunn ben ist'u fazla bilmiorum (yalan :))gel de suratına tükürüyüm senin dedim tmm dediii olay çıkarmı çıkmaz mı gayet sakinim geziyorum falan filan :))
yelizcim hamilelik şuanda çok şükür iyi gidiyor
mide bulantıları ve kabızlık dışında bir sıkıntım yok canım
dün kocamı beklerken öyle bir geçer zamankiden sonra duşa girdim sonra ıslak kafayla
cam açık koltukta uyuyakalmışım
boynum tutulmuş
yattağa yatınca fark etmedim ama uyanınca kötü oldu
aa yağmı gezdircez eve gidince yapıcam bunuDeniz o salçaların yeşil kapaklıları oluyo onlardan bulursan ondan al. Sonre her salçada onu kullanırsın.
Bide salçanın üstüne az bişi zeytinyağı yoksa mısırözü yağı gezdir ozaman olmuyor.
Ben yazamıorum istanbuldayım vakit bulamıorum genel anlamda özet geçiyim ben ne yaptıgımı yüzügü çıkarttım kısmetlerim açıldı daha dogrusu bu kişiler heralde benim yüzügü çıkartmamı bekliyorlarmış yüzük çıktıktan sonra bana açıldılar ama hem utangaç hem kırılgan çok hassasım ya ben de onlarda beni kırmamamk için ugrasıyorlar birisi benden büyük daha önce evlenip ayrılmış benim müdürüm,ailesi ankda kendisi ist'da iş geregi digeri benimle aynı yasta çok eskilerden arkadasımdı bu arada benim ex nişanlımm benim ist!da oldugumu ögrendi ben müsait olunca seni ararım sende gelirsin biliyosunn ben ist'u fazla bilmiorum (yalan :))gel de suratına tükürüyüm senin dedim tmm dediii olay çıkarmı çıkmaz mı gayet sakinim geziyorum falan filan :))
Bana bi şey yapamaz endişelenmenize gerek yok kızlar yalnız degilim yanımda mutlaka arkadaslarımdan bir tanesi oluyor ne güsell yaaa bebişlerr gelioo :)
züleyha artık metro çalışması var sizin inegöl arabaları bizim kapının önünden geçiyor yazdım dün ama görememişindir :)
dedim merkeze gitceğin vakit tutup kolundan indircem seni arabadan :))
ikide işini görür ama 3al bence almışken . şimdilik olurmu senelerdir kullanılan şey bu
faydalanmammı edacım sona kaldım bari dona kalmıyım :))))züyehlacım etimizden sütümüzden faydalan kuzum
bulaşık makinasında da fazla programa ihtiyaç duyumluyor
benimkisi 3 programlı 3ünü de kullanıyorum
züleyha benimkide 5 programlı. şuana kadar 3 programını kullandım günlük kısa program genelde kullanılıyor. Yağlılar için 70 dc falan oluyor oda iyi oluyor bazen çok yağlı olunca bulaşık. Birde yenia ldığın bişeyleri falan elden geçirmek gibi olan program var. Sadece bunları kullandım. Yetiyor yani 3 program
kızlarrr günaydınnn..nasılsınız..ben iyiyim..
yelizim eşinin eli ne durumda..
adaş dikkat etmiyosun kendine..yok adaş yok ben artık anladımki sen zerre kadar kendine acımıyosun..
küboşum çıksın göbiş ya nolcak ne güzel işte
buketim gelinliğini alıcaktın aldıysan hayırlı olsun..en mutlu gününde en güzel giysin o senin..ahh bidaha olsada giysem :))
ayşem işe başladı hiç geldimi bilmiyorum ama sürekli oyun oynuyo benim gibi..işyerinde rahat sanırsam..
deniz aylin siz nasılsınz kızlar..
özlem sen nerelerdesin..eftelya gibi yazıp çıktın..bidaha da gelmedin..düğün tarihin ertelenmişti..ne zaman evleniyosun..kasım diye hatırlıyorum..iş buldunmu ayrıca..
meltemmmm kaşınıyosun ama bu çocukla görüşerekkkkk
kızlarrr günaydınnn..nasılsınız..ben iyiyim..
yelizim eşinin eli ne durumda..
adaş dikkat etmiyosun kendine..yok adaş yok ben artık anladımki sen zerre kadar kendine acımıyosun..
küboşum çıksın göbiş ya nolcak ne güzel işte
buketim gelinliğini alıcaktın aldıysan hayırlı olsun..en mutlu gününde en güzel giysin o senin..ahh bidaha olsada giysem :))
ayşem işe başladı hiç geldimi bilmiyorum ama sürekli oyun oynuyo benim gibi..işyerinde rahat sanırsam..
deniz aylin siz nasılsınz kızlar..
özlem sen nerelerdesin..eftelya gibi yazıp çıktın..bidaha da gelmedin..düğün tarihin ertelenmişti..ne zaman evleniyosun..kasım diye hatırlıyorum..iş buldunmu ayrıca..
meltemmmm kaşınıyosun ama bu çocukla görüşerekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?