- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.881
günaydın kızlar
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz
züleyha kuzum gel arada kız 5dk bişey olmaz
benim 3 programlı canım yetiyor 5 programlıyı önermemişti alınırken ,ben memnunum anneminde 2 oda çok memnun
ne kadar fiyat farkı var 2 ile 3 arası
günaydın kuzum duydum çağrını geldim :)
ya çok bişey yok yani fiyat olarak
ya hani 2 programlı yeter şimdilik falan dendi
sonra düşündüm almışken 3 olsunmu acaba diye sizinkiler nasıl diye bi sorayım dedim
e bu kadar geriden takip ediyom sizi
tecrübelerinizdens faydalanayım demi :)))
Buketcm gelnlıgın tammlanıyormus gecmıse bıras baktm az kaldı bakalm heyecan varmı:))
edacm hamılelek nasıl dilerm bır sorun yoktur
aslım sen napıyorsunn konusamadk hıc
Buketcm gelnlıgın tammlanıyormus gecmıse bıras baktm az kaldı bakalm heyecan varmı:))
edacm hamılelek nasıl dilerm bır sorun yoktur
aslım sen napıyorsunn konusamadk hıc
ay aslı benden çok slm söyle tebrik et birlikte saydık şafakları o asker şafağı ben düğün şafağı :)))
gitti geldi işini güxünü aldı rast giti herşeyi maşallah
fotoda çekilmeyi unutma
yeliz slm artık topik sessizleşti eskisi gibi değil
makarna kuru bakliyatları sebzelik var çekmeceli orda burakıyorum
diğer biber gibi pazardan aldıklrım dışarda bırakmıyorum bozuluyor
baharatlarımda dışarda
gelinliğimi pazartesi teslim aldım canım bitti çok şükür o çıktı aradan
iyiyim yelizcim aynı işe git gel. :d senin gibi hazırlıklar falan yapmıyorum kışa senin, diğer kızların maşallahı var.
Ben tembelim galiba
Tamam canım söylerim. Resimde çekinicem yarın özel albüme koyarım canım. Yaso kadar bende heycanlıyım valla ya.
Günler geçmez geçmez diyoduk öle bi geçiyomuşki. Onun düğün tarihi ortada yoktu bak günü geldi. Benim 3 ay oldu.
günaydın kuzum duydum çağrını geldim :)
ya çok bişey yok yani fiyat olarak
ya hani 2 programlı yeter şimdilik falan dendi
sonra düşündüm almışken 3 olsunmu acaba diye sizinkiler nasıl diye bi sorayım dedim
e bu kadar geriden takip ediyom sizi
tecrübelerinizdens faydalanayım demi :)))
nazar değdi bize yaa dünde ugradm kımse yazmadı sesizleşmiş cidden bn unutmadm ara ara gırıyorum
bnm mutfagmda yer yok kucuk oldugndan alamdım cekmeece buzdolabına koyuyorum ordada nem yapıyor soguktan ne yapıcam bılmıom sasrdm vla
evetyelis valla nazar değdi. Dün o kadar canım sıkıldı ki. Kimsecikler yok. Az kişiyiz zaten onlarda yazmıyor. Böyleolmasın kızlar yaa
yelizcim benimde çok büyük değil kayınvaidem hediye almıştı ev hediyesi
bakliyatlar çok iyi hepsi sığınıyor daha düğün alışverişinde olan aldıklrımız bitmedi bayağı almışız ilk hevesle :)
birde ıslak kaşıkla felan aldıysan nemden de olur salçalarda öyle küf gibi oluyor bende bazen ona sinir oluyorum cam konserve şişesine dökeceğim
yelizcim benimde çok büyük değil kayınvaidem hediye almıştı ev hediyesi
bakliyatlar çok iyi hepsi sığınıyor daha düğün alışverişinde olan aldıklrımız bitmedi bayağı almışız ilk hevesle :)
birde ıslak kaşıkla felan aldıysan nemden de olur salçalarda öyle küf gibi oluyor bende bazen ona sinir oluyorum cam konserve şişesine dökeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?