• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz

züleyha kuzum gel arada kız 5dk bişey olmaz
benim 3 programlı canım yetiyor 5 programlıyı önermemişti alınırken ,ben memnunum anneminde 2 oda çok memnun
ne kadar fiyat farkı var 2 ile 3 arası

züleyha artık metro çalışması var sizin inegöl arabaları bizim kapının önünden geçiyor yazdım dün ama görememişindir :)
dedim merkeze gitceğin vakit tutup kolundan indircem seni arabadan :))

günaydın kızlar

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz

züleyha kuzum gel arada kız 5dk bişey olmaz
benim 3 programlı canım yetiyor 5 programlıyı önermemişti alınırken ,ben memnunum anneminde 2 oda çok memnun
ne kadar fiyat farkı var 2 ile 3 arası

günaydın kuzum duydum çağrını geldim :)
ya çok bişey yok yani fiyat olarak
ya hani 2 programlı yeter şimdilik falan dendi
sonra düşündüm almışken 3 olsunmu acaba diye sizinkiler nasıl diye bi sorayım dedim

e bu kadar geriden takip ediyom sizi
tecrübelerinizdens faydalanayım demi :)))

Günaydın herkese güsel mutlu sabahlar diliyorum hepimizee

kızlarr neler yapıyorsunuz bakalım bn dün bütün akşam kışlık hazrladım temzlk yaptım ay bide dün sen bnm kırmızı pul bıberm kurtlanmışş nasıl tiksindim heryeri klorakladm neden kurtlandı bılmıorum ya erzaklarımızı nerde saklamamz gerekıyor sız nerde saklıyorsunuz onerılerınız varmı

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr.

Eskiler bilir yasemin vardı ya onun bugün kınası nikahı düğünü var. Akşam oraya gidicem.
Canım arkadaşım da gelin oluyor.
Bugün akşam alıp gidicekler kızı. Hafta sonuda Ankarada düğünü olucak.

Böyle gelin olanları gördükçe daha bi duygulanıyorum ya. Ağlayasım geliyo yaşlar duruyo gözümde :(

Buketcm gelnlıgın tammlanıyormus gecmıse bıras baktm az kaldı bakalm heyecan varmı:))

edacm hamılelek nasıl dilerm bır sorun yoktur

aslım sen napıyorsunn konusamadk hıc

sonra düşündüm almışken 3 olsunmu acaba diye sizinkiler nasıl diye bi sorayım dedim

züyehlacım etimizden sütümüzden faydalan kuzum
bulaşık makinasında da fazla programa ihtiyaç duyumluyor
benimkisi 3 programlı 3ünü de kullanıyorum

günaydın kızlar, hepinize cok cok güzel bir gün diliyorum

ay aslı benden çok slm söyle tebrik et birlikte saydık şafakları o asker şafağı ben düğün şafağı :)))

gitti geldi işini güxünü aldı rast giti herşeyi maşallah

fotoda çekilmeyi unutma

yeliz slm artık topik sessizleşti eskisi gibi değil :(

makarna kuru bakliyatları sebzelik var çekmeceli orda burakıyorum

diğer biber gibi pazardan aldıklrım dışarda bırakmıyorum bozuluyor

baharatlarımda dışarda

Buketcm gelnlıgın tammlanıyormus gecmıse bıras baktm az kaldı bakalm heyecan varmı:))

edacm hamılelek nasıl dilerm bır sorun yoktur

aslım sen napıyorsunn konusamadk hıc

iyiyim yelizcim aynı işe git gel. :D senin gibi hazırlıklar falan yapmıyorum kışa senin, diğer kızların maşallahı var.
ben tembelim galiba :61:

ay aslı benden çok slm söyle tebrik et birlikte saydık şafakları o asker şafağı ben düğün şafağı :)))

gitti geldi işini güxünü aldı rast giti herşeyi maşallah

fotoda çekilmeyi unutma

tamam canım söylerim. resimde çekinicem yarın özel albüme koyarım canım. yaso kadar bende heycanlıyım valla ya.
günler geçmez geçmez diyoduk öle bi geçiyomuşki. onun düğün tarihi ortada yoktu bak günü geldi. benim 3 ay oldu. :58: :5:

yeliz slm artık topik sessizleşti eskisi gibi değil :(

makarna kuru bakliyatları sebzelik var çekmeceli orda burakıyorum

diğer biber gibi pazardan aldıklrım dışarda bırakmıyorum bozuluyor

baharatlarımda dışarda

nazar değdi bize yaa dünde ugradm kımse yazmadı sesizleşmiş cidden bn unutmadm ara ara gırıyorum

bnm mutfagmda yer yok kucuk oldugndan alamdım cekmeece buzdolabına koyuyorum ordada nem yapıyor soguktan ne yapıcam bılmıom sasrdm vla

gelinliğimi pazartesi teslim aldım canım bitti çok şükür o çıktı aradan

iyiyim yelizcim aynı işe git gel. :d senin gibi hazırlıklar falan yapmıyorum kışa senin, diğer kızların maşallahı var.
Ben tembelim galiba :61:

Tamam canım söylerim. Resimde çekinicem yarın özel albüme koyarım canım. Yaso kadar bende heycanlıyım valla ya.
Günler geçmez geçmez diyoduk öle bi geçiyomuşki. Onun düğün tarihi ortada yoktu bak günü geldi. Benim 3 ay oldu. :58: :5:

buketcm cok sevndm hadı hayrlısı artk

aslıcm kışa bıze gelırsın sende artk yemek yemeye cann bezelye fasulye barbunya mısır patlıcan kırmızı bıber ne istersen vrr:))))

günaydın kızlarrrrr

züleyha benimkide 5 programlı. şuana kadar 3 programını kullandım günlük kısa program genelde kullanılıyor. yağlılar için 70 dc falan oluyor oda iyi oluyor bazen çok yağlı olunca bulaşık. birde yenia ldığın bişeyleri falan elden geçirmek gibi olan program var. sadece bunları kullandım. yetiyor yani 3 program

nazar değdi bize yaa dünde ugradm kımse yazmadı sesizleşmiş cidden bn unutmadm ara ara gırıyorum

bnm mutfagmda yer yok kucuk oldugndan alamdım cekmeece buzdolabına koyuyorum ordada nem yapıyor soguktan ne yapıcam bılmıom sasrdm vla

evetyelis valla nazar değdi. dün o kadar canım sıkıldı ki. kimsecikler yok. az kişiyiz zaten onlarda yazmıyor. böyleolmasın kızlar yaa :50:

yelizcim benimde çok büyük değil kayınvaidem hediye almıştı ev hediyesi
bakliyatlar çok iyi hepsi sığınıyor daha düğün alışverişinde olan aldıklrımız bitmedi bayağı almışız ilk hevesle :)

birde ıslak kaşıkla felan aldıysan nemden de olur salçalarda öyle küf gibi oluyor bende bazen ona sinir oluyorum cam konserve şişesine dökeceğim

evetyelis valla nazar değdi. Dün o kadar canım sıkıldı ki. Kimsecikler yok. Az kişiyiz zaten onlarda yazmıyor. Böyleolmasın kızlar yaa :50:

bnde dün yasdm kimseden ses yokk :(( vla yaa noldu bize herkesn belkı bu ara ıslerı yogundur ondandr
senn hamılek nasıl gıdıyor kubracm

bakliyatlar çok iyi hepsi sığınıyor daha düğün alışverişinde olan aldıklrımız bitmedi bayağı almışız ilk hevesle :)

birde ıslak kaşıkla felan aldıysan nemden de olur salçalarda öyle küf gibi oluyor bende bazen ona sinir oluyorum cam konserve şişesine dökeceğim

gercekten epey cok almışsınız denizim:))bn dün zeytini doktum küf yapmış ya o kadr dikkt edıos nasıl oluo ne bıiçm şey yaa çaresi yokmu acaba bugun olmazsa bnde cekmecelı sebzelk bakım fiyatları flan nasl alrım belkı

Deniz o salçaların yeşil kapaklıları oluyo onlardan bulursan ondan al. Sonre her salçada onu kullanırsın.
Bide salçanın üstüne az bişi zeytinyağı yoksa mısırözü yağı gezdir ozaman olmuyor.

Back
X